Forum Sementara Putera.com

Bersama kita perkemaskan forum ini sementara forum asal dalam pemulihan.

Forum putera dah kembali. Masalah sudah berjaya diselesaikan. Sila lawati http://forum.putera.com/tanya


    Hijack this

    Share
    avatar
    izwanensem
    Ahli Baharu
    Ahli Baharu

    Number of posts : 129
    Registration date : 08/06/2009

    Hijack this

    Post by izwanensem on Wed Sep 09, 2009 3:35 pm

    salam......nak tanya ni,,,,,mcm mana nak guna software Hijack this ni.....dia sama mcm AV ke boleh kesan n buang virus?
    avatar
    test0123
    Ahli Rajin
    Ahli Rajin

    Gender : Male Number of posts : 1002
    Age : 33
    Location : Bandar Tasek Mutiara, Penang
    Job/hobbies : Executive/ Cari Gondang
    Registration date : 20/02/2009

    Re: Hijack this

    Post by test0123 on Wed Sep 09, 2009 9:15 pm

    ye hijack ni function dia utk scan semua file dlm pc dan create log file..kat situ kita boleh tgk samada pc tu ada jangkitan H1N1 ataw tak.. Basketball
    avatar
    din_125
    Ahli Baharu
    Ahli Baharu

    Number of posts : 412
    Registration date : 24/06/2009

    Re: Hijack this

    Post by din_125 on Fri Sep 11, 2009 10:50 am

    bro..bik google tok soklan mcm ney..
    avatar
    kuro90
    Ahli Baharu
    Ahli Baharu

    Gender : Female Number of posts : 30
    Age : 27
    Location : hOMETOwn : phg. Studied: gombak JUNgLe
    Job/hobbies : Student, Fighter
    Registration date : 28/08/2009

    Re: Hijack this

    Post by kuro90 on Sun Sep 13, 2009 8:38 am

    dia hanya leh scan pastuh nnt logfile tuh ko send le pada yang pakar atau kat sini leh gak nnt otai2 tuh leh tgkkan kalo ko nyer pc ada prob ker...

    Sponsored content

    Re: Hijack this

    Post by Sponsored content


      Current date/time is Sat Jul 22, 2017 8:51 pm