Forum Sementara Putera.com

Bersama kita perkemaskan forum ini sementara forum asal dalam pemulihan.

Forum putera dah kembali. Masalah sudah berjaya diselesaikan. Sila lawati http://forum.putera.com/tanya

    Cara Mudah Selesaikan Hutang Tertunggak(Blacklist) anda.

    Share

    zarul82hisham
    Ahli Baharu
    Ahli Baharu

    Number of posts: 1
    Registration date: 08/09/2009

    Cara Mudah Selesaikan Hutang Tertunggak(Blacklist) anda.

    Post by zarul82hisham on Tue Sep 08, 2009 8:39 am

    Anda kini sukar untuk membeli rumah, kereta atau membuat pinjaman disebabkan hutang
    tertunggak tidak selesai ( seperti rumah telah dilelong atau kereta telah
    ditarik bank). Sekarang anda tidak perlu risau kerana hutang tertunggak
    tersebuk boleh kami selesaikan...
    mungkin anda tidak akan percaya tentang perkara ini tetapi ianya benar-benar
    terjadi.
    Peluang ini hanya sekali...
    Lepas ni tak dapat lagi..

    Layari laman web tersebut atau hubungi nombor yang tertera untuk maklut
    lanjut..

    En. Lan : 0143802472
    http://kembaramuafakat.blogspot.com/
    SEBARKAN KEPADA RAKAN-RAKAN ANDA



    U all tak percayakan???
    NI aku nk kongsi sikit kat u all.... aku pun tak percaya pada mulanya...mana tau pihak ni nak menipu aku ke!!?. ialah sape lah... yang nak bazirkan duit untuk nk bayar hutang-hutang lapuk kita semua ni. Kita sendiri malas nak bayar hutang-hutang macam tu. Tapi oleh sebab aku ada hutang dengan bank pasal rumah lama aku dah kena lelong menyebabkan sukar utk aku beli rumah lain. Mula nye aku ingat nk kumpul je duit beli rumah tunai tapi sampai bila?? So aku ambil sedikit risiko join benda ni. Tapi sekarang Ahlamdulilah la... buat masa ni pihak tersebut dah settlekan hutang tertunggak aku sejak dua bulan lepas. Bukan rumah je, hutang 2 kad kredit aku yang dah lebih setahun aku tak bayar pun pihak tu bayarkan. Sekarang baru aku percaya 100%. Kalau u all tak percaya memang u all rugi besar la. Sekarang ni bagi aku, aku tak rugi ape2 pun sebab jumlah hutang yang dh dibayar oleh pihak tersebut lebih besar dari modal sewaktu aku nk join pakej ni.. Kalau u all nak tau lebih lanjut call la nombor yang aku beri tu. Tapi yang paling penting....lepas 22bln je nanti, dapat la aku beli rumah baru hehehehe...Razz

      Current date/time is Sun Oct 26, 2014 4:28 pm