Forum Sementara Putera.com

Bersama kita perkemaskan forum ini sementara forum asal dalam pemulihan.

Forum putera dah kembali. Masalah sudah berjaya diselesaikan. Sila lawati http://forum.putera.com/tanya

    KRIM KECANTIKAN NATURAL 99

    Share

    zaeem
    Ahli Baharu
    Ahli Baharu

    Number of posts: 25
    Registration date: 20/05/2009

    KRIM KECANTIKAN NATURAL 99

    Post by zaeem on Sun Sep 06, 2009 5:44 am



    Set kecantikan natural 99 (REG: D00 2006010992)

    Produk kecantikan yang di import dari indonesia menggunakan 100% bahan asli. Produk kecantikan indonesia menggunakan rempah ratus yang bebas dari bahan kimia.

    Kegunaan:

    Memutihkan wajah
    menghilangkan bintik-bintik hitam
    menghilangkan bekas jerawat
    mengecilkan pori-pori
    menjadikan wajah putih dan berseri

    Cara Pemakaian:

    1.Krim Natural 99 putih digunakan pada waktu malam

    2.Krim Natural 99 kuning digunakan pada siang hari

    3.Krim ini dapat digunakan sebagai bedak alas dan pelindung dari sinaran
    matahari

    4.Wajah akan kelihatan bersih & cerah dalam masa 4-7 hari

    Set Kecantikan Natural 99 ini didatangkan dengan item berikut:

    1.Sabun pencuci muka yang dapat membersihkan kulit muka dan menghilangkan sel
    kulit mati

    2.Krim Natural 99 warna putih dipakai pada waktu malam selepas mencuci muka
    untuk memperbaiki kulit muka.

    3.Krim Natural 99 Warna Kuning dipakai pada waktu siang untuk menghalang
    sinaran uv yang dapat merosakkan kulit muka, krim ini juga dapat dijadikan
    sebagai bedak alas.

    Krim Natural 99 ini diperkaya dengan Vitamin E.
    Anda akan dapat melihat merasakan perubahan ketika pertama kali mencuba produk
    ini.

    Produk ini tiada kesan sampingan dan telah digunakan oleh ramai pengguna di
    pantai timur.

    Sesuai untuk semua jenis kulit
    No pendaftaran :(REG: D00 2006010992)
    HARGA : RM 50/Set

    Sebarang pertanyaan:

    Emailkan ke:zaeem_boutique@yahoo.com
    sms ke : 014-3193592

    p/s: Jika berminat menjadi ejen bagi produk ini sila email ke
    zaeem_boutique@yahoo.com



    Last edited by zaeem on Fri Sep 18, 2009 7:10 am; edited 1 time in total

    jaja
    Ahli Baharu
    Ahli Baharu

    Gender: Female Number of posts: 51
    Age: 26
    Location: jOm Pi KeDaH........
    Job/hobbies: BerSeMbanG...poT pet..POt..PEt...
    Registration date: 07/08/2009

    Re: KRIM KECANTIKAN NATURAL 99

    Post by jaja on Tue Sep 08, 2009 11:28 am

    ELOK KE WEH PRODUK NI...AKU DOK TENGOK ADA KAT MERATA....NAK CUBA TAKOT......

    zaeem
    Ahli Baharu
    Ahli Baharu

    Number of posts: 25
    Registration date: 20/05/2009

    Re: KRIM KECANTIKAN NATURAL 99

    Post by zaeem on Tue Sep 08, 2009 12:06 pm

    jaja wrote:ELOK KE WEH PRODUK NI...AKU DOK TENGOK ADA KAT MERATA....NAK CUBA TAKOT......

    lupe sy nak pesan..untuk peringatan anda pastikan produk yang serupa seperti ini mempunyai register code yang sama...ade sesetengah pengguna di luar pantai timur dah ditipu oleh peniaga...

    saya dah pakai produk nie...takde maslah dan kesan sampingan
    sabun natural 99 menghilangkan kulit mati..muka akan menggelupas kalau ade daki2 atau sel kulit mati...

    mak saya pun dah cuba..dah lama dah pakai produk nie..

    jaja
    Ahli Baharu
    Ahli Baharu

    Gender: Female Number of posts: 51
    Age: 26
    Location: jOm Pi KeDaH........
    Job/hobbies: BerSeMbanG...poT pet..POt..PEt...
    Registration date: 07/08/2009

    Re: KRIM KECANTIKAN NATURAL 99

    Post by jaja on Tue Sep 08, 2009 12:11 pm

    ye ke...tak lingkop ke kulit ni...sy guna krim safi je...wakaakkka....

    zaeem
    Ahli Baharu
    Ahli Baharu

    Number of posts: 25
    Registration date: 20/05/2009

    Re: KRIM KECANTIKAN NATURAL 99

    Post by zaeem on Tue Sep 08, 2009 12:16 pm

    jaja wrote:ye ke...tak lingkop ke kulit ni...sy guna krim safi je...wakaakkka....

    setakat nie ok jer...sbb dah bertahun sy pakai so saya tak rasa produk nie ade masalah...lelaki biasa malas nak pakai krim so diorang pakai sabun natural 99 jer..

    jaja
    Ahli Baharu
    Ahli Baharu

    Gender: Female Number of posts: 51
    Age: 26
    Location: jOm Pi KeDaH........
    Job/hobbies: BerSeMbanG...poT pet..POt..PEt...
    Registration date: 07/08/2009

    Re: KRIM KECANTIKAN NATURAL 99

    Post by jaja on Tue Sep 08, 2009 12:20 pm

    org laki ke pakai? awk laki ke? sy nak cuba tak brani lor...aritu kat kulim nengok ada org jual..

    zaeem
    Ahli Baharu
    Ahli Baharu

    Number of posts: 25
    Registration date: 20/05/2009

    Re: KRIM KECANTIKAN NATURAL 99

    Post by zaeem on Tue Sep 08, 2009 12:26 pm

    jaja wrote:org laki ke pakai? awk laki ke? sy nak cuba tak brani lor...aritu kat kulim nengok ada org jual..

    saya lelaki la..sy pakai sbb kerja kat tempat panas so mula2 saya pakai sabun jer tp pas pakai sabun sy tgk sel kulit mati tertanggal...menggelupas..so bila pakai setahun saya rasa ok jer so saya tanya org yang dah pakai semua kata ok..diorang cakap produk ini ok takde masalah..

    tp saya tanya makcik2 kat terengganu kerana kat luar dari terengganu belum pakai lagi la produk nie..

    jaja
    Ahli Baharu
    Ahli Baharu

    Gender: Female Number of posts: 51
    Age: 26
    Location: jOm Pi KeDaH........
    Job/hobbies: BerSeMbanG...poT pet..POt..PEt...
    Registration date: 07/08/2009

    Re: KRIM KECANTIKAN NATURAL 99

    Post by jaja on Tue Sep 08, 2009 12:29 pm

    oh dia ka..tak pa la..tapi nak tau lagu mana yang manaproduk tulen yang mana dak

    zaeem
    Ahli Baharu
    Ahli Baharu

    Number of posts: 25
    Registration date: 20/05/2009

    Re: KRIM KECANTIKAN NATURAL 99

    Post by zaeem on Tue Sep 08, 2009 12:31 pm

    jaja wrote:oh dia ka..tak pa la..tapi nak tau lagu mana yang manaproduk tulen yang mana dak

    nak tahu yang ori atau tidak saya tidak pasti,yang saya tahu register code dan kalau nak pastikan lagi barang tue adalah ori beli la dgn saya lol!

    p/s: mak sya yang handle bisnes nie..saya tlg jer...

    jaja
    Ahli Baharu
    Ahli Baharu

    Gender: Female Number of posts: 51
    Age: 26
    Location: jOm Pi KeDaH........
    Job/hobbies: BerSeMbanG...poT pet..POt..PEt...
    Registration date: 07/08/2009

    Re: KRIM KECANTIKAN NATURAL 99

    Post by jaja on Tue Sep 08, 2009 12:33 pm

    OH IYE KE..NANTI KULIT JAD CANTEK TAK..KULIT SY JENIS SENSITIF

    zaeem
    Ahli Baharu
    Ahli Baharu

    Number of posts: 25
    Registration date: 20/05/2009

    Re: KRIM KECANTIKAN NATURAL 99

    Post by zaeem on Tue Sep 08, 2009 12:34 pm

    jaja wrote:OH IYE KE..NANTI KULIT JAD CANTEK TAK..KULIT SY JENIS SENSITIF

    kulit awk sensitif mcm mana??

    jaja
    Ahli Baharu
    Ahli Baharu

    Gender: Female Number of posts: 51
    Age: 26
    Location: jOm Pi KeDaH........
    Job/hobbies: BerSeMbanG...poT pet..POt..PEt...
    Registration date: 07/08/2009

    Re: KRIM KECANTIKAN NATURAL 99

    Post by jaja on Tue Sep 08, 2009 12:35 pm

    KALU PAKE MEKAP LAMBAT CUCI PON KADANG2 NAEK JERAWAT..SEKARANG OK CKIT...TAPI ADE LA CKIT MASALAH JERAWAT

    zaeem
    Ahli Baharu
    Ahli Baharu

    Number of posts: 25
    Registration date: 20/05/2009

    Re: KRIM KECANTIKAN NATURAL 99

    Post by zaeem on Tue Sep 08, 2009 12:39 pm

    jaja wrote:KALU PAKE MEKAP LAMBAT CUCI PON KADANG2 NAEK JERAWAT..SEKARANG OK CKIT...TAPI ADE LA CKIT MASALAH JERAWAT

    ok jer...krim natural blh jadi bedak alas untuk muka dan sebagai penahan sinaran matahari serta diperkaya dengan vitamin e...

    jaja
    Ahli Baharu
    Ahli Baharu

    Gender: Female Number of posts: 51
    Age: 26
    Location: jOm Pi KeDaH........
    Job/hobbies: BerSeMbanG...poT pet..POt..PEt...
    Registration date: 07/08/2009

    Re: KRIM KECANTIKAN NATURAL 99

    Post by jaja on Tue Sep 08, 2009 12:42 pm

    ohhhh...gitu...tak pe teringin nak cuba..tak pe...nanti i sy nak..sy gtau awk...sebab nak beli sendiri tk brani takot palsu..

    zaeem
    Ahli Baharu
    Ahli Baharu

    Number of posts: 25
    Registration date: 20/05/2009

    Re: KRIM KECANTIKAN NATURAL 99

    Post by zaeem on Tue Sep 08, 2009 12:47 pm

    jaja wrote:ohhhh...gitu...tak pe teringin nak cuba..tak pe...nanti i sy nak..sy gtau awk...sebab nak beli sendiri tk brani takot palsu..

    ok anytime

      Current date/time is Sat Oct 25, 2014 5:14 am