Forum Sementara Putera.com

Bersama kita perkemaskan forum ini sementara forum asal dalam pemulihan.

Forum putera dah kembali. Masalah sudah berjaya diselesaikan. Sila lawati http://forum.putera.com/tanya


    Keje gile yg korang pnh buat.!!!!

    Share

    Hackezkk
    Ahli Baharu
    Ahli Baharu

    Gender : Male Number of posts : 147
    Age : 28
    Registration date : 06/05/2009

    Re: Keje gile yg korang pnh buat.!!!!

    Post by Hackezkk on Wed Jan 20, 2010 3:33 am

    cite pasal ulat gonggok..mase aku kecik2..aku ngn adik aku tangkap ulat gonggok banyak2..pastu masukkan dlm bekas Tic Tac
    pastu taruh ubat gigi..bg mampus ulat tu
    wakakakak
    gile kijam

    teri-chan
    Moderators
    Moderators

    Gender : Female Number of posts : 2223
    Location : sumwhere kat peta bumi mesia
    Registration date : 13/02/2009

    Re: Keje gile yg korang pnh buat.!!!!

    Post by teri-chan on Wed Jan 20, 2010 7:49 am

    hahha.. klaka la cite2 korg...

    benda paling giler aku pernah buat?

    1 - aku ter-bakar-kan bangsal nenek aku... tp aku tak ngaku aku yg buat.
    2 - aku terpijak anak ayam depan tuan dia pastu aku lari heheh... ampun ya!!


    --------------------------------------------


    teri-chan is back

    ArchNide
    Moderators
    Moderators

    Gender : Male Number of posts : 758
    Location : Ganu - Kay Ell
    Job/hobbies : all type of game
    Registration date : 23/02/2009

    Re: Keje gile yg korang pnh buat.!!!!

    Post by ArchNide on Wed Jan 20, 2010 8:08 am

    teri-chan wrote:hahha.. klaka la cite2 korg...

    benda paling giler aku pernah buat?

    1 - aku ter-bakar-kan bangsal nenek aku... tp aku tak ngaku aku yg buat.
    2 - aku terpijak anak ayam depan tuan dia pastu aku lari heheh... ampun ya!!

    kejam ko teri, aku tak kesian kat tuan ayam tu tapi kesian kat anak ayam tu.. hehe sengaja pijak ke terpijak?

    ogGy
    Moderators
    Moderators

    Gender : Male Number of posts : 897
    Age : 29
    Location : mu di mana ?
    Job/hobbies : geletek ginjal korang
    Registration date : 15/02/2009

    Re: Keje gile yg korang pnh buat.!!!!

    Post by ogGy on Wed Jan 20, 2010 10:06 am

    Ko pijak penyek terus ke teri ? xde nyawa2 ikan ker....


    --------------------------------------------
    Laman Farmasi Online kini berwajah baru , kunjungi sekarang dan dapatkan harga yang terbaik dari kami . Segalanya mudah...



    www.sentosa-online.com

    Aku Tak Sengal
    Ahli
    Ahli

    Gender : Female Number of posts : 635
    Registration date : 13/02/2009

    Re: Keje gile yg korang pnh buat.!!!!

    Post by Aku Tak Sengal on Wed Jan 20, 2010 10:24 am

    assalamualaikum wbt,

    huhu kak teri anak ayam tu mampuih terus ke?
    ke cacat seumur hidup?
    ak dulu penah kurung anak2 ngan mak ayam sekali dalam sangkar kucing, konon nak selamatkan la pasal anak2 dia salu je jatuh dalam longkang pastu kene hanyut air.. disebabkan space sangkar tu kecik, ade yang mati n jalan senget pasal kene pijak ngan mak dia..
    last2 sume anak ayam tu mati..

    p/s: mak ayam tu lak mati pasal terkurung bawah barang2 lama.. Razz

    ArchNide
    Moderators
    Moderators

    Gender : Male Number of posts : 758
    Location : Ganu - Kay Ell
    Job/hobbies : all type of game
    Registration date : 23/02/2009

    Re: Keje gile yg korang pnh buat.!!!!

    Post by ArchNide on Wed Jan 20, 2010 11:52 am

    rata-rata memang masa kecik-kecik dulu memang out-of-thinking
    tu yang syok bila pikirkan balik bila dah besar Smile

    MalaYneuMaya
    Moderators
    Moderators

    Gender : Male Number of posts : 1044
    Age : 31
    Job/hobbies : kejar biawak, kunyah milo beku
    Registration date : 18/02/2009

    Re: Keje gile yg korang pnh buat.!!!!

    Post by MalaYneuMaya on Wed Jan 20, 2010 1:39 pm

    assalamualaikum...

    dulu aku penah cerita aku kumur2 dgn dettol..thread mana aku lupa pulak Laughing keja gila jugak tu..nasib baik tak telan


    --------------------------------------------

    ainul zharfan1
    Ahli Baharu
    Ahli Baharu

    Gender : Male Number of posts : 105
    Age : 21
    Location : kt umah laaa...
    Job/hobbies : gaming
    Registration date : 16/12/2009

    Re: Keje gile yg korang pnh buat.!!!!

    Post by ainul zharfan1 on Wed Jan 20, 2010 2:51 pm

    hahahaha...ak pon trgelak gak ble ingtkn blik pristiwa ak mse kcik umur dlam 3-4 thon...xtau per2 lgi,brjwa murni nk slamtkn bnatang pnyer psal...psat bpak ak pon ble jdi tmpt perlindungan sang gonggok hahahahaha

    braderitam77
    Ahli Baharu
    Ahli Baharu

    Gender : Male Number of posts : 109
    Age : 39
    Location : org muo,duk kuantan(merantau le)
    Job/hobbies : potong sawit/main game n mancing
    Registration date : 25/03/2009

    Re: Keje gile yg korang pnh buat.!!!!

    Post by braderitam77 on Wed Feb 10, 2010 6:42 pm

    teringat aku pg umah member pompuan aku dulu.....pastu nak mandi (umah kampung)...bilik air luar ,takde lampu pulak..mandi2 punya mandi nak syampu ,aku lak rabun apalg aku raba la botol syampo ...syampo la aku...pastu kepla aku rasa berangin ajer,berbuih2 tapi berangin apahal nie....sekali tgk feminin wash daaa..ahawau tol...

    Miss U.A
    Ahli
    Ahli

    Gender : Female Number of posts : 831
    Registration date : 21/07/2009

    Re: Keje gile yg korang pnh buat.!!!!

    Post by Miss U.A on Thu Feb 11, 2010 2:40 pm

    hahhahhaa...adoi brader..ape kes feminine hygiene ko gi taruk atas kepala...
    hahhahahhaa! adoi, geli hati aku nih....konpem seminggu wangi je rambut ko tuh kn...wakakaka!

    Jedi
    Ahli
    Ahli

    Gender : Male Number of posts : 925
    Registration date : 13/02/2009

    Re: Keje gile yg korang pnh buat.!!!!

    Post by Jedi on Thu Feb 11, 2010 2:46 pm

    Hmmm...

    Guna garpu besi dok usik wayar merah toaster roti Laughing
    Time muda dulu memang giler sket.

    Kejutan eletrik tu rasa cam ada orang tepuk bahu kita...thehehe...

    TOYSЯUS
    Moderators
    Moderators

    Gender : Male Number of posts : 1571
    Age : 29
    Location : Kolam Kering - 3°5′00″N 101°32′00″E
    Job/hobbies : Pembunuh
    Registration date : 27/02/2009

    Re: Keje gile yg korang pnh buat.!!!!

    Post by TOYSЯUS on Thu Feb 11, 2010 3:30 pm

    ^ Waahaha. Aku pernah dua tahun lepas buat perkara sama, sebijik!
    Aku tengok toaster tu macam ade satu "tali" tak berapa nak merah, sebab rapat sangat ke "dinding" toaster.
    Pastu aku amik garfu besi, dengan confident je nak tarik "tali" yg tengah merah tu.

    Tapi nasib baik tak kena renjatan, cuma satu rumah blackout.. Terkesima aku seketika.
    Haha pastu langsung tak pegang toaster sampai skarang.


    --------------------------------------------
    TETTT!!

    loy_azloy
    Moderators
    Moderators

    Gender : Male Number of posts : 1513
    Age : 35
    Location : Muo/Putrajaya
    Job/hobbies : DOF/bela kelisa
    Registration date : 23/02/2009

    Re: Keje gile yg korang pnh buat.!!!!

    Post by loy_azloy on Thu Feb 11, 2010 3:32 pm

    braderitam77 wrote:teringat aku pg umah member pompuan aku dulu.....pastu nak mandi (umah kampung)...bilik air luar ,takde lampu pulak..mandi2 punya mandi nak syampu ,aku lak rabun apalg aku raba la botol syampo ...syampo la aku...pastu kepla aku rasa berangin ajer,berbuih2 tapi berangin apahal nie....sekali tgk feminin wash daaa..ahawau tol...
    nasib baik kepala ko tak bertukar kepada alat *beep* wanita...ahahahaha..........


    --------------------------------------------
    Gintoki Sakata : "When something falls at my feet...the least i can do is pick it up"
    mari beramal dengan hanya RM10
    klik kat sini http://putera.forumotion.com/aktiviti-f15/projek-kutipan-dana-wakaf-pelaburan-untuk-akhirat-t6036.htm
    ------------------------------------------------------------
    currently take care my Green Base Arowana and mastered RC heli


    raidizh AR
    Moderators
    Moderators

    Gender : Male Number of posts : 1618
    Age : 57
    Registration date : 24/04/2009

    Re: Keje gile yg korang pnh buat.!!!!

    Post by raidizh AR on Thu Feb 11, 2010 3:35 pm

    wahhhhhhhhhhhhh...ak pon same....

    1st time ak buat tu, ak xsengaje.. trip 1 umah.. mak ak tnye ak kate xusik pape.. takut kne marah..

    seken time ak buat ngn sengaje sbb nak tau betol ka ak yang menjadi punca kejadian..

    mmg ak rupenye... dah besar ni masih ada keinginan nak buat lg.. cuma mak ak da smpn toaster. malas nak carik dalam lemari


    --------------------------------------------

    TOYSЯUS
    Moderators
    Moderators

    Gender : Male Number of posts : 1571
    Age : 29
    Location : Kolam Kering - 3°5′00″N 101°32′00″E
    Job/hobbies : Pembunuh
    Registration date : 27/02/2009

    Re: Keje gile yg korang pnh buat.!!!!

    Post by TOYSЯUS on Thu Feb 11, 2010 3:37 pm

    Haha ko sungguh berkamikaze nak try 2x.. Haha. Salute..!


    --------------------------------------------
    TETTT!!

    loy_azloy
    Moderators
    Moderators

    Gender : Male Number of posts : 1513
    Age : 35
    Location : Muo/Putrajaya
    Job/hobbies : DOF/bela kelisa
    Registration date : 23/02/2009

    Re: Keje gile yg korang pnh buat.!!!!

    Post by loy_azloy on Thu Feb 11, 2010 3:48 pm

    TOYSЯUS wrote:Haha ko sungguh berkamikaze nak try 2x.. Haha. Salute..!
    ini bukan gatal,tapi tebiat nak mam...*beep*


    --------------------------------------------
    Gintoki Sakata : "When something falls at my feet...the least i can do is pick it up"
    mari beramal dengan hanya RM10
    klik kat sini http://putera.forumotion.com/aktiviti-f15/projek-kutipan-dana-wakaf-pelaburan-untuk-akhirat-t6036.htm
    ------------------------------------------------------------
    currently take care my Green Base Arowana and mastered RC heli


    braderitam77
    Ahli Baharu
    Ahli Baharu

    Gender : Male Number of posts : 109
    Age : 39
    Location : org muo,duk kuantan(merantau le)
    Job/hobbies : potong sawit/main game n mancing
    Registration date : 25/03/2009

    Re: Keje gile yg korang pnh buat.!!!!

    Post by braderitam77 on Thu Feb 11, 2010 4:28 pm

    ha ha ha ...ko loy citer la yg kat tangga tu ekekkekeke(nasib tak kantoi yer)

    loy_azloy
    Moderators
    Moderators

    Gender : Male Number of posts : 1513
    Age : 35
    Location : Muo/Putrajaya
    Job/hobbies : DOF/bela kelisa
    Registration date : 23/02/2009

    Re: Keje gile yg korang pnh buat.!!!!

    Post by loy_azloy on Thu Feb 11, 2010 4:38 pm

    braderitam77 wrote:ha ha ha ...ko loy citer la yg kat tangga tu ekekkekeke(nasib tak kantoi yer)
    woi itu bukan kisah budak2 kecik itu dah muda remaja...


    --------------------------------------------
    Gintoki Sakata : "When something falls at my feet...the least i can do is pick it up"
    mari beramal dengan hanya RM10
    klik kat sini http://putera.forumotion.com/aktiviti-f15/projek-kutipan-dana-wakaf-pelaburan-untuk-akhirat-t6036.htm
    ------------------------------------------------------------
    currently take care my Green Base Arowana and mastered RC heli


    braderitam77
    Ahli Baharu
    Ahli Baharu

    Gender : Male Number of posts : 109
    Age : 39
    Location : org muo,duk kuantan(merantau le)
    Job/hobbies : potong sawit/main game n mancing
    Registration date : 25/03/2009

    Re: Keje gile yg korang pnh buat.!!!!

    Post by braderitam77 on Thu Feb 11, 2010 4:54 pm

    muda remaje yerr.....

    Jedi
    Ahli
    Ahli

    Gender : Male Number of posts : 925
    Registration date : 13/02/2009

    Re: Keje gile yg korang pnh buat.!!!!

    Post by Jedi on Thu Feb 11, 2010 5:09 pm

    Razz

    Dah tua2 camni (30an..hehe) takut dah..thehehe...
    Berani dan takut bertempat.

    Dah tua...slow jer Laughing

    neutron
    Ahli Baharu
    Ahli Baharu

    Gender : Male Number of posts : 461
    Registration date : 08/03/2009

    Re: Keje gile yg korang pnh buat.!!!!

    Post by neutron on Thu Feb 11, 2010 5:11 pm

    lawak btl cite korang.. aku pon penah buat kije gila yg aku x akan lupe..

    masa umur 9 tahun.. aku penah rosakkan batu jongkol (batu blok yg org buat umah).. ms tu kat dpn umah aku ada tempat org buat batu blok tu.. aku dgn adik aku ceroboh masuk tempat tu lps sume org blk.. ms tu best giler sepak batu blok yg belum keras.. aku sepak sume x tinggal satu pon..hahahaha ms tu terpengaruh cite ultraman tgk rasakse sepak bangunan.. aku pon tiru la.. sepak batu blok yg belum keras tu...huhuhu

    yg xleh blah nye.. lps blk umah aku g cite kat bapak aku dgn penuh rs teruja.."abah.. sedak la ore sepak batu jokol sakni" terkejut bapak aku yg tgh minum ptng..hahaha

    ape lg.. lps cite tu aku plak yg kene sepak..hahahaha

    bapak aku kene ganti rm300 lebih kat tuan punya batu blok tu..

    ingt blk mmg jahat giler..hahahaha

    Miss U.A
    Ahli
    Ahli

    Gender : Female Number of posts : 831
    Registration date : 21/07/2009

    Re: Keje gile yg korang pnh buat.!!!!

    Post by Miss U.A on Thu Feb 11, 2010 5:21 pm

    braderitam77 wrote:ha ha ha ...ko loy citer la yg kat tangga tu ekekkekeke(nasib tak kantoi yer)

    hahhahhaaa belom cte aku dah gelak dlu.....
    brader ko bukak je kisah silam bakal pengantin kita nih...
    pastu kite bahankan die lak ramai2....
    Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil

    braderitam77
    Ahli Baharu
    Ahli Baharu

    Gender : Male Number of posts : 109
    Age : 39
    Location : org muo,duk kuantan(merantau le)
    Job/hobbies : potong sawit/main game n mancing
    Registration date : 25/03/2009

    Re: Keje gile yg korang pnh buat.!!!!

    Post by braderitam77 on Thu Feb 11, 2010 5:52 pm

    hahahaa ...loy ko tgk tu miss u.a tak sabo nak tgk citer ko nie... jadi ada paham kaaa ..heli rc tu confirm aku punya kan kan kan kan...(guling ..guling..guling..-nada shin chan indo ..loy paham nie) ekekkeke

    Sponsored content

    Re: Keje gile yg korang pnh buat.!!!!

    Post by Sponsored content Today at 4:12 pm


      Current date/time is Tue Dec 06, 2016 4:12 pm