Forum Sementara Putera.com

Bersama kita perkemaskan forum ini sementara forum asal dalam pemulihan.

Forum putera dah kembali. Masalah sudah berjaya diselesaikan. Sila lawati http://forum.putera.com/tanya


    Keje gile yg korang pnh buat.!!!!

    Share

    Miss U.A
    Ahli
    Ahli

    Gender : Female Number of posts : 831
    Registration date : 21/07/2009

    Keje gile yg korang pnh buat.!!!!

    Post by Miss U.A on Fri Sep 04, 2009 10:14 pm

    Topic nih aku amik dr hotfm....tak sure dah pnh wujud kat pdc ni ke belum....

    Dengar budak2 main mercun mlm2 nih...teringatla keje gile yg aku pnh buat since aku form 4 dulu....

    Btw..aku pnh digelar tauke mercun...sbbnye...ofkosla aku jual mercun kat budak2 kan..
    memula tuh aku ingat jual gitu2 je...alih2 bukan stakat budak..bapak2 budak pown dtg cari aku nk beli mercun utk ank dorg...aku jd supplier kpd abg2 yg jual mercun kat kg dorg...sampai tahap aku leh dpt satu ari rm700-800 sehari...kaye tahap gaban kn???? hahhahaa...

    bole bg duet raya kat mak ayah n adik2 lg...

    tp tuh dulu la...skang tobat lahum nk buat keje tuh lg...takot kene beraye dlm jail...hahahhaa!!

    p/s: korg yg pnh wat keje gile sblm2 nih bole share experience korg kat sini...

    funkwasabi
    Ahli Baharu
    Ahli Baharu

    Gender : Male Number of posts : 156
    Age : 23
    Location : Dibumi dalam malaysia dalam selangor carik sendiri..
    Job/hobbies : music instrument, pc sikit, tdo!!!
    Registration date : 06/08/2009

    Re: Keje gile yg korang pnh buat.!!!!

    Post by funkwasabi on Fri Sep 04, 2009 10:23 pm

    kerja gler aku buat wktu gaduh dgn member aku sorang nie.. wktu puasa jugak.. dah lama larh cter nie, tp kongsi jelarh.. si sahabat aku tu slalu baling mercun mancis kat kaki aku setiap mlm bler aku kuar nk pegi terawih... aku dah larh trauma gler dgn mercun... smpai satu hari tu mmg aku dah bengang tahap geli mat, aku beli ar kat member aku mercun telur... then sepuluh hari sebelum raya, setiap pukul 12 mlm aku baling mercun telur kat umah dier smpai mak bapak dier kuar carik aku.. tp smpai skng dierorng tak tahu spe yg baling mercun tu.. haha.. and aku ada beli satu mercun sultan, and aku hala kn mercun tu btul2 kat atas rumah dierorng... part tu 2 hari sebelum raya... bler meletup, semua anak pinak cucu cicit dier kuar lari pegi surau..... haha.. dierorng ingat bom atom jatuh... wakakakaka.. tp skng dah insaf, and family dierorng smpai skng ta tahu sapa yg baling.. sahabat aku tu pernah tuduh aku, tp aku ckp kat dier yg aku trauma dgn mercun.. hahahhaha

    Miss U.A
    Ahli
    Ahli

    Gender : Female Number of posts : 831
    Registration date : 21/07/2009

    Re: Keje gile yg korang pnh buat.!!!!

    Post by Miss U.A on Fri Sep 04, 2009 10:41 pm

    funkwasabi wrote:kerja gler aku buat wktu gaduh dgn member aku sorang nie.. wktu puasa jugak.. dah lama larh cter nie, tp kongsi jelarh.. si sahabat aku tu slalu baling mercun mancis kat kaki aku setiap mlm bler aku kuar nk pegi terawih... aku dah larh trauma gler dgn mercun... smpai satu hari tu mmg aku dah bengang tahap geli mat, aku beli ar kat member aku mercun telur... then sepuluh hari sebelum raya, setiap pukul 12 mlm aku baling mercun telur kat umah dier smpai mak bapak dier kuar carik aku.. tp smpai skng dierorng tak tahu spe yg baling mercun tu.. haha.. and aku ada beli satu mercun sultan, and aku hala kn mercun tu btul2 kat atas rumah dierorng... part tu 2 hari sebelum raya... bler meletup, semua anak pinak cucu cicit dier kuar lari pegi surau..... haha.. dierorng ingat bom atom jatuh... wakakakaka.. tp skng dah insaf, and family dierorng smpai skng ta tahu sapa yg baling.. sahabat aku tu pernah tuduh aku, tp aku ckp kat dier yg aku trauma dgn mercun.. hahahhaha


    hahhaha...tahap kejahatan yg ko buat mmg terok...sib baik umah sahabat ko tuh tak terbakar kene mercun...

    p/s: apekah itu mercun telur n mercun sultan....???

    funkwasabi
    Ahli Baharu
    Ahli Baharu

    Gender : Male Number of posts : 156
    Age : 23
    Location : Dibumi dalam malaysia dalam selangor carik sendiri..
    Job/hobbies : music instrument, pc sikit, tdo!!!
    Registration date : 06/08/2009

    Re: Keje gile yg korang pnh buat.!!!!

    Post by funkwasabi on Fri Sep 04, 2009 10:45 pm

    Miss U.A wrote:
    funkwasabi wrote:kerja gler aku buat wktu gaduh dgn member aku sorang nie.. wktu puasa jugak.. dah lama larh cter nie, tp kongsi jelarh.. si sahabat aku tu slalu baling mercun mancis kat kaki aku setiap mlm bler aku kuar nk pegi terawih... aku dah larh trauma gler dgn mercun... smpai satu hari tu mmg aku dah bengang tahap geli mat, aku beli ar kat member aku mercun telur... then sepuluh hari sebelum raya, setiap pukul 12 mlm aku baling mercun telur kat umah dier smpai mak bapak dier kuar carik aku.. tp smpai skng dierorng tak tahu spe yg baling mercun tu.. haha.. and aku ada beli satu mercun sultan, and aku hala kn mercun tu btul2 kat atas rumah dierorng... part tu 2 hari sebelum raya... bler meletup, semua anak pinak cucu cicit dier kuar lari pegi surau..... haha.. dierorng ingat bom atom jatuh... wakakakaka.. tp skng dah insaf, and family dierorng smpai skng ta tahu sapa yg baling.. sahabat aku tu pernah tuduh aku, tp aku ckp kat dier yg aku trauma dgn mercun.. hahahhaha


    hahhaha...tahap kejahatan yg ko buat mmg terok...sib baik umah sahabat ko tuh tak terbakar kene mercun...

    p/s: apekah itu mercun telur n mercun sultan....???

    haha.. mercun telur tu mercun tu berbentuk telur and size dier lak besar ibu jari je... bunyi nye mcm bom tangan gak larh.. haha... mercun sultan tu bunga api yg slalu kte lihat di udara pada hari deepavali, merdeka, hari raya, raya cina, new year dan pelbagai lagi..

    Superior
    Ahli Baharu
    Ahli Baharu

    Gender : Male Number of posts : 376
    Age : 30
    Location : Johor Bahru
    Job/hobbies : Student/Surf Internet
    Registration date : 13/02/2009

    Re: Keje gile yg korang pnh buat.!!!!

    Post by Superior on Sat Jan 16, 2010 1:36 am

    keje gile penah aku buat, memasukkan duit ke dalam akaun bank org dgn jumlah RM500 utk membeli handphone yg mana akhirnya barang x dpt...

    memang gile. pastu aku report polis. pastu sampai skrg org tu x kena tangkap2. geramnya.. bila tnya polis, kami masih dalam siasatan. pdhal dah 3thn berlalu..

    TOYSЯUS
    Moderators
    Moderators

    Gender : Male Number of posts : 1571
    Age : 30
    Location : Kolam Kering - 3°5′00″N 101°32′00″E
    Job/hobbies : Pembunuh
    Registration date : 27/02/2009

    Re: Keje gile yg korang pnh buat.!!!!

    Post by TOYSЯUS on Sat Jan 16, 2010 1:55 am

    Keje gile aku penah buat adalah berlari-lari sampai aku penat gile.

    mjmax15
    Ahli
    Ahli

    Gender : Male Number of posts : 522
    Location : Heritage Waterfront City
    Job/hobbies : D-Sign-Ner / PC Gaming
    Registration date : 14/02/2009

    Re: Keje gile yg korang pnh buat.!!!!

    Post by mjmax15 on Sat Jan 16, 2010 11:02 am

    Superior wrote:keje gile penah aku buat, memasukkan duit ke dalam akaun bank org dgn jumlah RM500 utk membeli handphone yg mana akhirnya barang x dpt...

    memang gile. pastu aku report polis. pastu sampai skrg org tu x kena tangkap2. geramnya.. bila tnya polis, kami masih dalam siasatan. pdhal dah 3thn berlalu..

    macam pernah dengar kes nih.. Suspect

    TOYSЯUS wrote:Keje gile aku penah buat adalah berlari-lari sampai aku penat gile.
    apahal ko berlari2 sampai penat.
    kes x bleh tido ke? drunken

    btw latest kerja/perbuatan gile aku dah buat:
    tadi dengan konfiden aku kejar lampu hijau traffic light nak belok kanan, pastu tetiba moto kt depan sebelah kiri aku dengan santai sahaja masuk lane aku(kanan)...apa lagi aku brek ajerlah. tgk center mirror aku berkepul asap kat belakang..hehe..siut moto tu jgn le suka-suka amik lane org.
    balik karang mesti panjang kesan brek aku..wahahahak.

    darkpink
    Ahli Baharu
    Ahli Baharu

    Gender : Male Number of posts : 136
    Age : 89
    Location : Atas Tanah Bawah Langit
    Job/hobbies : Merapu
    Registration date : 14/03/2009

    Re: Keje gile yg korang pnh buat.!!!!

    Post by darkpink on Sat Jan 16, 2010 9:54 pm

    tak tido malam.keje plg gle ke???

    mis3catz
    Ahli Baharu
    Ahli Baharu

    Gender : Female Number of posts : 138
    Location : the city of catville
    Job/hobbies : buat pahale n dose..
    Registration date : 12/05/2009

    Re: Keje gile yg korang pnh buat.!!!!

    Post by mis3catz on Sat Jan 16, 2010 11:18 pm

    keje gler yg pna aq wat..
    nak lari rumah masok utan~
    ha3..
    memang klaka gler..
    sbb waktu tuh aq bru standed 3..
    siap peking barang dalam plastik itam lagi..

    Laughing

    Aku Tak Sengal
    Ahli
    Ahli

    Gender : Female Number of posts : 635
    Registration date : 13/02/2009

    Re: Keje gile yg korang pnh buat.!!!!

    Post by Aku Tak Sengal on Mon Jan 18, 2010 1:09 am

    mis3catz wrote:keje gler yg pna aq wat..
    nak lari rumah masok utan~
    ha3..
    memang klaka gler..
    sbb waktu tuh aq bru standed 3..
    siap peking barang dalam plastik itam lagi..

    Laughing
    lol
    banyak2 tempat, awat hutan gak nak masuk??
    tapi taktik beg itam tu ok dah.. jiran susah nak detect niat lari rumah tu Laughing


    keje gila yang ak buat(tak la gila kot), selup lubang jamban masjid semate2 menyelamatkan enset..
    kalo lubang tu bersih putih melepak takpe, ni still trdapat sisa2 kumbahan orang lain
    makan mase sebulan gak la nak hilangkan bau.. trimaz to 1drop perfume Razz

    ogGy
    Moderators
    Moderators

    Gender : Male Number of posts : 897
    Age : 29
    Location : mu di mana ?
    Job/hobbies : geletek ginjal korang
    Registration date : 15/02/2009

    Re: Keje gile yg korang pnh buat.!!!!

    Post by ogGy on Mon Jan 18, 2010 1:50 am

    Huhu keje gile banyak aku buat,kecik2 aku memang nakal tapi tak de lah sampai ke tahap godzilla.

    1 - Kelentong mak ayah aku,kata nak p main bola padahal ak cilok masuk mandi manda kat A Famosa resort kt kg aku,dr 9am-7pm aku berendam,yang klakarnya masa aku baling beg baju,leh plak tersangkut kat pagar .Akhirnya mandi pakai baju sama jer,nak balik kene tahan dengan guard,nasib baik dia bagi warning . pastu dia bg balik beg baju.

    2 - Lari rumah dan tidur kat tanah perkuburan cina, ada bran ? haha tu kecik2 la,nama je lari kat sana , kepala melungkup masuk dalam baju.Apsal ? takut.... nggeee... Razz

    3 - Yang ni aku tak gile tp xmo r cakap sape giler....haha bapak aku baling aku dengan batu tele sebab melangok tak ingat rumah. Sipi kene badan aku.

    4 - Aku dlu minat berkebun,main2 penggali ...hentak2lah kat tanah,skali terhentak kat hujung slipar aku...nyaris tak terpotong ibu jari kaki.

    Dan yang terbaru, aku dengan rela hanti lalu kat sekatan jalan raya,aku sebenarnya tak de lesen motor..ada lesen kete jer,so stiap kali jmpe sekatan,aku akan lari...so .Brade polis tu mtk la IC dengan lesen,aku pun selamber je kuarkan dan bagi.Apa jadi ? lepas ....aku ingatkan kene saman.


    --------------------------------------------
    Laman Farmasi Online kini berwajah baru , kunjungi sekarang dan dapatkan harga yang terbaik dari kami . Segalanya mudah...



    www.sentosa-online.com

    ztecon
    Moderators
    Moderators

    Gender : Male Number of posts : 540
    Age : 59
    Location : North Planet Zargus
    Job/hobbies : Thinking Out Of Board
    Registration date : 13/02/2009

    Re: Keje gile yg korang pnh buat.!!!!

    Post by ztecon on Mon Jan 18, 2010 2:49 am

    assalammualaikum...

    cerita pasal nie...saya nak kongsi pengalaman kawan saya membuat kerja gila..adakah?heheh

    dia boleh buat cacat koyak baju dia depan kedai nasi kandar time tu tepu dgn orang..ishh...dahla buat gaya cacat,koyak baju dia pula..haha...nak terkeluar isi perut gelak time tu...kering betul


    --------------------------------------------
    "Transforming Higher Education For a Sustainable Tommorow"





    masalah tentang pembelajaran?inginkan rujukan?isu semasa?

    boleh log on www.rujukanilmu.forumotion.net

    ArchNide
    Moderators
    Moderators

    Gender : Male Number of posts : 758
    Location : Ganu - Kay Ell
    Job/hobbies : all type of game
    Registration date : 23/02/2009

    Re: Keje gile yg korang pnh buat.!!!!

    Post by ArchNide on Mon Jan 18, 2010 8:34 am

    salam..

    aku rasa kerja gila yang tak pernah aku lupa ialah masa aku berumur 9 tahun. waktu kecik-kecik dulu kat kampung, rumah pakteh aku sebelum waktu maghrib dia akan bakar daun-daun kering kat laman rumah buat unggun api. lepas tu berdian (amik haba panaskan badan sekejap). Masa pakteh aku dah naik rumah solat Maghrib aku turun tolong longgok skali daun-daun ngan ranting kayu untuk marakkan unggun api. Memang time maghrib banyak katak kluar tangkap nyamuk merata laman. Aku tangkap sekor (serkup) menggunakan tin susu Dumex pastu bakar daun dan ranting kat atas tin tu. memang masak katak tu spas 5minit aku buka.. aku terus rasa berdosa sebab aku teringat mak aku cakap binatang akan buat balik macam kita dah buat kat dia akhirat nanti. belum lagi remaja dah jiwa kacau..

    perkara ke-2, aku penah gigit mentol lampu sampai pecah sebab nak kaji filamen mentol. tongue aku injured. waktu tu umur 9 tahun bakat ke mengong tatau la.. dan pengaruh buku Thomas Alva Edison

    Miss U.A
    Ahli
    Ahli

    Gender : Female Number of posts : 831
    Registration date : 21/07/2009

    Re: Keje gile yg korang pnh buat.!!!!

    Post by Miss U.A on Mon Jan 18, 2010 2:58 pm

    hahhaa...rase kelakar lak ngn keje2 gile korg, yg nk lari masuk hutan la, tgn seluk lubang tandas, yg lari smpi penat gile, tdo kat kubo cina,....adoi keras perut aku gelak...

    ainul zharfan1
    Ahli Baharu
    Ahli Baharu

    Gender : Male Number of posts : 105
    Age : 21
    Location : kt umah laaa...
    Job/hobbies : gaming
    Registration date : 16/12/2009

    Re: Keje gile yg korang pnh buat.!!!!

    Post by ainul zharfan1 on Mon Jan 18, 2010 4:55 pm

    kje giler ak mse ak kcik2 dlu lar...bpak ak tgh tdor...ak pegi tngkp ulat gonggok pas 2 ak ltak kt pusat bpak ak...knonnye nk bgi ulat 2 tempat tdo lar...skali bpak ak sdar tros bpak ak cmpak ak ke luar rmah...dan tros kunci pintu...ak yg tgh mngis nie pgi ktok pintu sambil ckp asssalaimualaikum...along nk msok...hahahahaha...

    mis3catz
    Ahli Baharu
    Ahli Baharu

    Gender : Female Number of posts : 138
    Location : the city of catville
    Job/hobbies : buat pahale n dose..
    Registration date : 12/05/2009

    Re: Keje gile yg korang pnh buat.!!!!

    Post by mis3catz on Mon Jan 18, 2010 11:46 pm

    Aku Tak Sengal wrote:
    mis3catz wrote:keje gler yg pna aq wat..
    nak lari rumah masok utan~
    ha3..
    memang klaka gler..
    sbb waktu tuh aq bru standed 3..
    siap peking barang dalam plastik itam lagi..

    Laughing
    lol
    banyak2 tempat, awat hutan gak nak masuk??
    tapi taktik beg itam tu ok dah.. jiran susah nak detect niat lari rumah tu Laughing


    keje gila yang ak buat(tak la gila kot), selup lubang jamban masjid semate2 menyelamatkan enset..
    kalo lubang tu bersih putih melepak takpe, ni still trdapat sisa2 kumbahan orang lain
    makan mase sebulan gak la nak hilangkan bau.. trimaz to 1drop perfume Razz



    ha2..
    dah utan 2 depan umah jer..
    dalam plastik tuh ade megi..bantal..slimut..toto..baju..syampu..sabun..baju..suar..n byk la lagi..
    aduiyhh.. memang tak leh bla~
    Very Happy


    erks..
    punyela sygkn enset..
    sampai sanggup wat camtuh..
    ish3


    lol!

    ogGy
    Moderators
    Moderators

    Gender : Male Number of posts : 897
    Age : 29
    Location : mu di mana ?
    Job/hobbies : geletek ginjal korang
    Registration date : 15/02/2009

    Re: Keje gile yg korang pnh buat.!!!!

    Post by ogGy on Tue Jan 19, 2010 1:24 am

    ainul zharfan1 wrote:kje giler ak mse ak kcik2 dlu lar...bpak ak tgh tdor...ak pegi tngkp ulat gonggok pas 2 ak ltak kt pusat bpak ak...knonnye nk bgi ulat 2 tempat tdo lar...skali bpak ak sdar tros bpak ak cmpak ak ke luar rmah...dan tros kunci pintu...ak yg tgh mngis nie pgi ktok pintu sambil ckp asssalaimualaikum...along nk msok...hahahahaha...

    Tak boleh bla.....tu bukan keje giler,memang ko gile p letak ulat gonggok kat pusat bapak ko . Hahaha .....weey ko wat aku gelak gile2 la malam ni Laughing


    --------------------------------------------
    Laman Farmasi Online kini berwajah baru , kunjungi sekarang dan dapatkan harga yang terbaik dari kami . Segalanya mudah...



    www.sentosa-online.com

    Razi_IBM
    Ahli Rajin
    Ahli Rajin

    Gender : Male Number of posts : 1062
    Age : 26
    Location : on dmz.hack me if u can.
    Job/hobbies : Saboteur
    Registration date : 14/02/2009

    Re: Keje gile yg korang pnh buat.!!!!

    Post by Razi_IBM on Tue Jan 19, 2010 3:12 am

    sem lepas, masa uitm cuti emergency selsema babi, aku tak balik. dok sorang2 kat bilik main dota...
    tah camana lepas main aku cam separuh sedar, sesorang jalan kaki pegi ladang buah malam2 buta pukul 3 pagi. cam sesuatu memanggil aku ke sana..
    bila dah sampai kat pintu pagar ladang tetiba tersedar dari 'lamunan' pastu lari berterabor balik kolej.gile takot shial..gelap gile..camana la masa aku berangan tu aku boleh nampak jalan sampai ladang~~..
    nasib baik tak jumpa pak gad atau babi hutan..kalau tak mampos dah aku..

    am_eniey
    Ahli Baharu
    Ahli Baharu

    Gender : Male Number of posts : 169
    Age : 34
    Location : Gombak
    Registration date : 22/04/2009

    Re: Keje gile yg korang pnh buat.!!!!

    Post by am_eniey on Tue Jan 19, 2010 8:57 am

    runtuhkan pagar asrama untuk balik kampung !

    szainizam
    Ahli Baharu
    Ahli Baharu

    Gender : Male Number of posts : 398
    Age : 40
    Location : opis/umah/kedai OneDropPerfumes..mailah!
    Job/hobbies : Peguam Syarie
    Registration date : 15/02/2009

    Re: Keje gile yg korang pnh buat.!!!!

    Post by szainizam on Tue Jan 19, 2010 10:47 am

    best gak join nih...

    kerja giler aku pernah buat...

    1. umur 9 tahun, main2 mancis sampai terbakar kebun pokok getah kering kat ***8&&, balik umah kena belasah ngan pakngah aku..mana taknya, 2 kete bomba datang padamkan kebakaran tu...

    2. umur 16 tahun, pakat ngan kawan testing cctv satu kedai buku...lastly aku kena tangkap disyakki curi kaset, padahal kaset tu kat kawan aku...giler tol..sib baik tak kena bawa balai..

    3. Lari asrama..mulanya ok.. tapi kantoi bila mak ayah aku datang melawat, aku tiada di asrama...hehehe..maaf mak n abah!

    harap2 bro n sis tak buat giler cam aku wat yer...

    am_eniey
    Ahli Baharu
    Ahli Baharu

    Gender : Male Number of posts : 169
    Age : 34
    Location : Gombak
    Registration date : 22/04/2009

    Re: Keje gile yg korang pnh buat.!!!!

    Post by am_eniey on Tue Jan 19, 2010 11:54 am

    bakar rumah warden !

    TOYSЯUS
    Moderators
    Moderators

    Gender : Male Number of posts : 1571
    Age : 30
    Location : Kolam Kering - 3°5′00″N 101°32′00″E
    Job/hobbies : Pembunuh
    Registration date : 27/02/2009

    Re: Keje gile yg korang pnh buat.!!!!

    Post by TOYSЯUS on Tue Jan 19, 2010 10:43 pm

    @ainul zharfan1
    Haha tak bleh tahan nak tegelak aku baca ko punya keje gila. Sampai kena humban ke luar umah. Nangis2 bagi salam nak masok.
    Sungguh hahahaaaa betul, kalau la boleh di shortfilmkan kan bagus. Nak kena propose kpd Les Copaque ni. Haha.

    p/s: Encik LanoG sila buat flash game kisah ini. wakaka.

    -
    Keje gila aku pade hari ni:
    Akibat kefedupan duk kat hostel, maka malam ni aku tetiba balik ke rumah, unplanned.
    Padahal baru je semalam balik sana. He he. Shah Alam - Bestari Jaya 60km nasib baik la x jauh sgt.. =P
    Lagi pun first week ni, kelas banyak cancel, ari ni klas aku semua x jadi.
    Tension, aku terus blah. He he, esok ngan lusa x tau la ade kelas ke tak, ponteng la jawabnya kalau on plak.


    --------------------------------------------
    TETTT!!

    Miss U.A
    Ahli
    Ahli

    Gender : Female Number of posts : 831
    Registration date : 21/07/2009

    Re: Keje gile yg korang pnh buat.!!!!

    Post by Miss U.A on Tue Jan 19, 2010 11:28 pm

    aku pun tak tahan baca cite si ainul tuh...ade ke patut nk bg tempat perlindungan kat ulat.....adoi, tak leh blah la ko nih....
    kejang perut aku woiiiii.....

    tech_frix
    Moderators
    Moderators

    Gender : Male Number of posts : 722
    Age : 33
    Location : Kuala Lumpur
    Job/hobbies : PRO / A lot...
    Registration date : 14/06/2009

    Re: Keje gile yg korang pnh buat.!!!!

    Post by tech_frix on Wed Jan 20, 2010 12:41 am

    aku pernah buang air besar kat tandas pompuan and time tu ada pompuan guna tandas sebelah...
    aku dah menggelabah puyuh dah...
    last2 line clear aku terus lari keluar...haha
    time tu aku belajar kat UiTM Shah Alam...
    kejadian di fakulti hape ntah yg ada arca tuh...kat bawah DSB...hahaha


    --------------------------------------------

    TOYSЯUS
    Moderators
    Moderators

    Gender : Male Number of posts : 1571
    Age : 30
    Location : Kolam Kering - 3°5′00″N 101°32′00″E
    Job/hobbies : Pembunuh
    Registration date : 27/02/2009

    Re: Keje gile yg korang pnh buat.!!!!

    Post by TOYSЯUS on Wed Jan 20, 2010 2:36 am

    Aku masih tak tahan tegelak teringatkan kes ainul zharfan1 tu. Adoi la, hahahaha. pusat abah pun boleh jadi tempat perlindungan ulat gonggok. ahhah. Adoii sakit kepala aku tergelak2. Kes paling comel pernah dibaca. Haha.

    -
    @tech_frix
    Haha. Kes ko sama mcm keje gila member aku 2 tahun lepas.
    Sakit perut sangat sampai tak perasan termasuk tandas perempuan.
    Aku tunggu kat luar, tetiba tengok ade 2 org pompuan masuk tandas.
    Aku pun check la tandas sebelah, rupanya yang ni baru tandas laki. Haha takde sign kat luar.

    Pastu bile 2 org pompuan tu dah kluar, aku pun panggil la member aku tu, sebab line dah clear.
    Pehh, keluar2 je muka pucat dah. Haha.
    Sebab dia kata masa pompuan tu masuk, dier terdengar perbualan yang 18SX. Wakaka. Women-talk katanya. Cet!
    Padan muka ko. Lain kali fikir dulu sebelum buang. Haha.


    --------------------------------------------
    TETTT!!

    Sponsored content

    Re: Keje gile yg korang pnh buat.!!!!

    Post by Sponsored content Today at 9:06 am


      Current date/time is Sat Dec 10, 2016 9:06 am