Forum Sementara Putera.com

Bersama kita perkemaskan forum ini sementara forum asal dalam pemulihan.

Forum putera dah kembali. Masalah sudah berjaya diselesaikan. Sila lawati http://forum.putera.com/tanya


    Daftar wimax anda di sini!

    Share

    ibnuqadir
    Ahli Baharu
    Ahli Baharu

    Number of posts : 33
    Registration date : 28/02/2009

    Re: Daftar wimax anda di sini!

    Post by ibnuqadir on Tue Apr 28, 2009 8:53 pm

    sy juga menawarkan pekuang jadi agen p1wimax bg yg dah subscribe commision 50% dr harge pakej kalau harge pakej 149 make die dapat rm80!!

    adamdaniel
    Ahli Baharu
    Ahli Baharu

    Gender : Male Number of posts : 152
    Age : 30
    Location : klang
    Job/hobbies : traveling
    Registration date : 25/04/2009

    Re: Daftar wimax anda di sini!

    Post by adamdaniel on Tue Apr 28, 2009 9:24 pm

    uwahhh boleh buat duet nih. Cool

    myee
    Ahli
    Ahli

    Gender : Male Number of posts : 926
    Registration date : 18/04/2009

    Re: Daftar wimax anda di sini!

    Post by myee on Tue Apr 28, 2009 10:21 pm

    sory for shortcut...kuantan dah sampai ke Razz

    ibnuqadir
    Ahli Baharu
    Ahli Baharu

    Number of posts : 33
    Registration date : 28/02/2009

    Re: Daftar wimax anda di sini!

    Post by ibnuqadir on Sun Jun 07, 2009 2:02 am

    up untuk hr ni

    TMMASTER
    Ahli Baharu
    Ahli Baharu

    Gender : Female Number of posts : 56
    Age : 31
    Location : Sri Gombak
    Job/hobbies : Technical Assistant
    Registration date : 23/02/2009

    Re: Daftar wimax anda di sini!

    Post by TMMASTER on Tue Jun 09, 2009 2:20 pm

    berminat...
    harga pakej skali dgn modem ke?ke tiap2 bulan da caj tersembunyi?

    ibnuqadir
    Ahli Baharu
    Ahli Baharu

    Number of posts : 33
    Registration date : 28/02/2009

    Re: Daftar wimax anda di sini!

    Post by ibnuqadir on Tue Jun 09, 2009 7:58 pm

    TMMASTER wrote:berminat...
    harga pakej skali dgn modem ke?ke tiap2 bulan da caj tersembunyi?

    yup2 takde sy terang sampai paham nanti..ni hp sy 013-3536426

    ibnuqadir
    Ahli Baharu
    Ahli Baharu

    Number of posts : 33
    Registration date : 28/02/2009

    Re: Daftar wimax anda di sini!

    Post by ibnuqadir on Wed Jun 10, 2009 12:52 am

    up lagi untuk malam ni

    ibnuqadir
    Ahli Baharu
    Ahli Baharu

    Number of posts : 33
    Registration date : 28/02/2009

    Re: Daftar wimax anda di sini!

    Post by ibnuqadir on Wed Jun 10, 2009 10:19 pm

    up lagi untuk malam ni

    ibnuqadir
    Ahli Baharu
    Ahli Baharu

    Number of posts : 33
    Registration date : 28/02/2009

    Re: Daftar wimax anda di sini!

    Post by ibnuqadir on Sat Jun 13, 2009 1:34 pm

    mane sume org nihh..

    ibnuqadir
    Ahli Baharu
    Ahli Baharu

    Number of posts : 33
    Registration date : 28/02/2009

    Re: Daftar wimax anda di sini!

    Post by ibnuqadir on Sun Jul 19, 2009 2:42 pm

    bump lagi untuk hari ni

    farazdaq
    Ahli Baharu
    Ahli Baharu

    Number of posts : 7
    Registration date : 08/03/2009

    Re: Daftar wimax anda di sini!

    Post by farazdaq on Sun Jul 19, 2009 3:25 pm

    aku mmg teringin nk pakai pon..
    kuala perlis ada coverage x?
    haha.. Basketball

    budak baik
    Ahli Baharu
    Ahli Baharu

    Gender : Male Number of posts : 398
    Age : 31
    Location : kuantan
    Registration date : 21/06/2009

    Re: Daftar wimax anda di sini!

    Post by budak baik on Sun Jul 19, 2009 6:15 pm

    kuantan de x?

    ibnuqadir
    Ahli Baharu
    Ahli Baharu

    Number of posts : 33
    Registration date : 28/02/2009

    Re: Daftar wimax anda di sini!

    Post by ibnuqadir on Sun Jul 19, 2009 8:28 pm

    budak baik wrote:kuantan de x?

    kuantan dah ade la..boleh la contact sy kalau nak..013-3536426

    budak baik
    Ahli Baharu
    Ahli Baharu

    Gender : Male Number of posts : 398
    Age : 31
    Location : kuantan
    Registration date : 21/06/2009

    Re: Daftar wimax anda di sini!

    Post by budak baik on Sun Jul 19, 2009 9:03 pm

    ibnuqadir wrote:
    budak baik wrote:kuantan de x?

    kuantan dah ade la..boleh la contact sy kalau nak..013-3536426

    kalu dungun de x ?

    hurias
    Ahli Baharu
    Ahli Baharu

    Gender : Male Number of posts : 8
    Age : 34
    Location : Penang
    Job/hobbies : Fishing
    Registration date : 12/05/2009

    Re: Daftar wimax anda di sini!

    Post by hurias on Sun Jul 19, 2009 11:14 pm

    pakai yang package RM 69-wiggy-800kbps pun best dah-hehehe..area aku ok...sbb wimax punya antena dengan rumah aku tak sampai 50 meter...

    ibnuqadir
    Ahli Baharu
    Ahli Baharu

    Number of posts : 33
    Registration date : 28/02/2009

    Re: Daftar wimax anda di sini!

    Post by ibnuqadir on Mon Jul 20, 2009 12:32 am

    hurias wrote:pakai yang package RM 69-wiggy-800kbps pun best dah-hehehe..area aku ok...sbb wimax punya antena dengan rumah aku tak sampai 50 meter...

    ape lagi rembat la 1..call aku 013-3536426 kalau bawak kawan aku bg 50% commision dr pakej

    budak baik
    Ahli Baharu
    Ahli Baharu

    Gender : Male Number of posts : 398
    Age : 31
    Location : kuantan
    Registration date : 21/06/2009

    Re: Daftar wimax anda di sini!

    Post by budak baik on Mon Jul 20, 2009 8:53 am

    politekinik dungun x kan x de bro..

    ibnuqadir
    Ahli Baharu
    Ahli Baharu

    Number of posts : 33
    Registration date : 28/02/2009

    Re: Daftar wimax anda di sini!

    Post by ibnuqadir on Mon Jul 20, 2009 2:59 pm

    dungun takde lagi kat kt je dulu

    budak baik
    Ahli Baharu
    Ahli Baharu

    Gender : Male Number of posts : 398
    Age : 31
    Location : kuantan
    Registration date : 21/06/2009

    Re: Daftar wimax anda di sini!

    Post by budak baik on Mon Jul 20, 2009 4:06 pm

    ibnuqadir wrote:dungun takde lagi kat kt je dulu

    o.. ok thanks.. kne stay dulu r beli sebab x de lak kat tempat study saya..hehe

    myee
    Ahli
    Ahli

    Gender : Male Number of posts : 926
    Registration date : 18/04/2009

    Re: Daftar wimax anda di sini!

    Post by myee on Mon Jul 20, 2009 6:31 pm

    ibnuqadir wrote:
    budak baik wrote:kuantan de x?

    kuantan dah ade la..boleh la contact sy kalau nak..013-3536426

    kuantan dah ade cume certain place jerrr kat bando kuantan, bukit pelindung, tanah putih, alor akar...tapi bile sampai ke permatang badak takde dah...aku skunk nak tunggu umah baru aku beli kat Kempadang Makmur jerrr...masih takde coverage lagi...klu dah ade tlg kabo2lah...aku dah muak dengan line kura2 dc nih...

    budak baik
    Ahli Baharu
    Ahli Baharu

    Gender : Male Number of posts : 398
    Age : 31
    Location : kuantan
    Registration date : 21/06/2009

    Re: Daftar wimax anda di sini!

    Post by budak baik on Mon Jul 20, 2009 7:13 pm

    myee wrote:
    ibnuqadir wrote:
    budak baik wrote:kuantan de x?

    kuantan dah ade la..boleh la contact sy kalau nak..013-3536426

    kuantan dah ade cume certain place jerrr kat bando kuantan, bukit pelindung, tanah putih, alor akar...tapi bile sampai ke permatang badak takde dah...aku skunk nak tunggu umah baru aku beli kat Kempadang Makmur jerrr...masih takde coverage lagi...klu dah ade tlg kabo2lah...aku dah muak dengan line kura2 dc nih...

    tanah putih de kea? aku dok area tanah putih r..

    myee
    Ahli
    Ahli

    Gender : Male Number of posts : 926
    Registration date : 18/04/2009

    Re: Daftar wimax anda di sini!

    Post by myee on Mon Jul 20, 2009 7:46 pm

    tanah putih no rumah no brape? aku skunk duduk tanah putih gak...

    budak baik
    Ahli Baharu
    Ahli Baharu

    Gender : Male Number of posts : 398
    Age : 31
    Location : kuantan
    Registration date : 21/06/2009

    Re: Daftar wimax anda di sini!

    Post by budak baik on Mon Jul 20, 2009 8:39 pm

    myee wrote:tanah putih no rumah no brape? aku skunk duduk tanah putih gak...

    ade r rahsia...haha.. ko r lu gtaw..

    Sponsored content

    Re: Daftar wimax anda di sini!

    Post by Sponsored content Today at 6:45 pm


      Current date/time is Sat Dec 10, 2016 6:45 pm