Forum Sementara Putera.com

Bersama kita perkemaskan forum ini sementara forum asal dalam pemulihan.

Forum putera dah kembali. Masalah sudah berjaya diselesaikan. Sila lawati http://forum.putera.com/tanya


    Nak Beli -> DVD ROM

    Share

    safone
    Ahli Baharu
    Ahli Baharu

    Number of posts : 28
    Registration date : 15/02/2009

    Nak Beli -> DVD ROM

    Post by safone on Sun Aug 30, 2009 4:25 pm

    Barang(s):Aku tgh cari/nk beli DVD rom (klau bole nk yg warna hitam & brand LG)
    TP korang pn bole offer jer brand mana2 pn..

    Pakej Termasuk:Ikut apa yg ada

    Harga: Budget aku cuma dlm lingkungan RM30~40 skali pos

    Jaminan:kurang2nya seminggu lar dr masa aku dpt..

    Cara Urusniaga:COD kt Kuantan atau Poslaju..

    Cara hendak dihubungi PM/Telefon:PM atau reply je kt topik ni

    Usia barang:x kisah

    Keadaan barang:mesti ok la..

    Gambo:klau ada lg bagusss..


    Alasan nak beli:Utk member aku..so korang paham2 la pasal budget tu..

    kaiserkhairi
    Ahli Baharu
    Ahli Baharu

    Number of posts : 47
    Registration date : 07/03/2009

    DVD ROM - RM 30

    Post by kaiserkhairi on Mon Aug 31, 2009 8:31 am

    Salam bro..
    Aku ada satu DVD-ROM..
    Warna hitam.. brand aku tak sure sama ada LG atau Samsung coz tak tulis kat front panel..
    Condition sangat ok.. jarang2 pakai..
    Nak jual sebab dah upgrade ke DVD Burner
    Harga aku bleh bg RM 30 termasuk pos ke Kuantan..
    Kalau minat bleh SMS 012-2466810 untuk confirm..

    Tidak termasuk enclosure...


    safone
    Ahli Baharu
    Ahli Baharu

    Number of posts : 28
    Registration date : 15/02/2009

    Re: Nak Beli -> DVD ROM

    Post by safone on Mon Aug 31, 2009 10:24 am

    Bro..aku confirm amik..
    Dh siap transfer duit td..harap sblm jumaat aku dpt la brg tu..

    safone
    Ahli Baharu
    Ahli Baharu

    Number of posts : 28
    Registration date : 15/02/2009

    Re: Nak Beli -> DVD ROM

    Post by safone on Thu Sep 03, 2009 11:02 pm

    Dh dpt dah brg tu dlm keadaan baik ari ni..
    Trima kasih pada bro kaiserkhairi..so tutup topic la yek..

    Sponsored content

    Re: Nak Beli -> DVD ROM

    Post by Sponsored content Today at 2:12 am


      Current date/time is Fri Dec 09, 2016 2:12 am