Forum Sementara Putera.com

Bersama kita perkemaskan forum ini sementara forum asal dalam pemulihan.

Forum putera dah kembali. Masalah sudah berjaya diselesaikan. Sila lawati http://forum.putera.com/tanya


    Nak pakai wireless connect streamyx tapi tak paham

    Share

    perasugut
    Ahli Baharu
    Ahli Baharu

    Gender : Male Number of posts : 20
    Location : MUO ULO BESO
    Job/hobbies : KOMPOL GAMBO AWEK CANTEK
    Registration date : 20/05/2009

    Nak pakai wireless connect streamyx tapi tak paham

    Post by perasugut on Sun Aug 23, 2009 8:02 am

    1st skali eden tak penah pegang wifi/wireless nye stuff. so skang ni de duit skit igt nak beli dan try pakai.
    macam ni la. eden ada laptop. dan sbijik modem dlink-520b. macamana nak connect streamyx gune wireless?
    eden nak surfing sambil bawak jalan laptop eden pusing2 rumah.
    so apa yg eden nak kene beli ni? router ke atau access point? harharhahr eden pon tak paham sangat mendealah ni.
    harap kalo ade sesape rajin kat sini balas la topic eden.
    flower

    TOYSЯUS
    Moderators
    Moderators

    Gender : Male Number of posts : 1571
    Age : 29
    Location : Kolam Kering - 3°5′00″N 101°32′00″E
    Job/hobbies : Pembunuh
    Registration date : 27/02/2009

    Re: Nak pakai wireless connect streamyx tapi tak paham

    Post by TOYSЯUS on Sun Aug 23, 2009 5:51 pm



    --------------------------------------------
    TETTT!!

      Current date/time is Wed Dec 07, 2016 5:51 am