Forum Sementara Putera.com

Bersama kita perkemaskan forum ini sementara forum asal dalam pemulihan.

Forum putera dah kembali. Masalah sudah berjaya diselesaikan. Sila lawati http://forum.putera.com/tanya


    ade tak software ni?

    Share
    avatar
    Han_Hin
    Ahli Baharu
    Ahli Baharu

    Gender : Male Number of posts : 338
    Location : Sarawak
    Job/hobbies : Main Golf,Bola Tanpa Bola,Main Mata.
    Registration date : 26/02/2009

    ade tak software ni?

    Post by Han_Hin on Thu Feb 26, 2009 11:03 pm

    ade tak software ni cam utk mengesan titik wifi utk win vista?
    avatar
    Razi_IBM
    Ahli Rajin
    Ahli Rajin

    Gender : Male Number of posts : 1062
    Age : 27
    Location : on dmz.hack me if u can.
    Job/hobbies : Saboteur
    Registration date : 14/02/2009

    Re: ade tak software ni?

    Post by Razi_IBM on Fri Feb 27, 2009 5:46 pm

    bukan vista sendiri boleh detek ke?
    atau nak lagi advanced macam netstumbler?
    avatar
    mael4704
    Ahli Baharu
    Ahli Baharu

    Gender : Male Number of posts : 125
    Registration date : 16/02/2009

    Re: ade tak software ni?

    Post by mael4704 on Fri Feb 27, 2009 10:30 pm

    Han_Hin wrote:ade tak software ni cam utk mengesan titik wifi utk win vista?
    ntahnye bro,soft aper yg bro maksudkan..kan kew vista dah ngan sendirinye serch wifi???
    kew nak yg advance cam bro razi cakap???
    easy wifi radar pown leh gak.

    lol!
    avatar
    Han_Hin
    Ahli Baharu
    Ahli Baharu

    Gender : Male Number of posts : 338
    Location : Sarawak
    Job/hobbies : Main Golf,Bola Tanpa Bola,Main Mata.
    Registration date : 26/02/2009

    Re: ade tak software ni?

    Post by Han_Hin on Fri Feb 27, 2009 10:42 pm

    tq,bg information.software cam easy wifi radar,tapi dier tak support vista.netstumbler pun okeh gak. Very Happy
    avatar
    ultimate
    Ahli Baharu
    Ahli Baharu

    Gender : Male Number of posts : 104
    Location : Damansara
    Registration date : 14/02/2009

    Re: ade tak software ni?

    Post by ultimate on Sat Feb 28, 2009 1:03 am

    aku ade software tu..br je download..
    avatar
    Han_Hin
    Ahli Baharu
    Ahli Baharu

    Gender : Male Number of posts : 338
    Location : Sarawak
    Job/hobbies : Main Golf,Bola Tanpa Bola,Main Mata.
    Registration date : 26/02/2009

    Re: ade tak software ni?

    Post by Han_Hin on Sat Feb 28, 2009 10:22 pm

    ultimate wrote:aku ade software tu..br je download..
    software pe leh share.
    avatar
    angker2008
    Ahli Baharu
    Ahli Baharu

    Gender : Male Number of posts : 37
    Age : 30
    Location : KUALA KANGSAR BANDAR DIRAJA
    Job/hobbies : PHOTOSHOP DAN FLASH
    Registration date : 02/03/2009

    Re: ade tak software ni?

    Post by angker2008 on Mon May 25, 2009 2:23 pm

    ala ko cari dlm yahoo widget.Ada byk bende kat c2.Bkn setakat wifi scanner je.

    Sponsored content

    Re: ade tak software ni?

    Post by Sponsored content


      Current date/time is Wed Dec 13, 2017 11:25 am