Forum Sementara Putera.com

Bersama kita perkemaskan forum ini sementara forum asal dalam pemulihan.

Forum putera dah kembali. Masalah sudah berjaya diselesaikan. Sila lawati http://forum.putera.com/tanya


    Acer 4315: WinXP driver untuk wireless

    Share

    hairulfadly
    Moderators
    Moderators

    Gender : Male Number of posts : 281
    Age : 33
    Location : Kuala Lumpur
    Job/hobbies : Wayang
    Registration date : 03/03/2009

    Acer 4315: WinXP driver untuk wireless

    Post by hairulfadly on Thu Aug 20, 2009 8:23 pm

    Salam..
    Siapa kat sini tahu kat mana nak cari driver laptop jenama
    ACER 4315 untuk driver Wireless untuk OS WinXP..

    Aku dah jumpa driver ni..

    1. Wireless_Atheros_v.5.3.0.45.zip
    2. Wireless_Broadcom4311_v.4.100.15.5.zip

    Tapi tak detect la wireless tu..
    Kena install manual ker?
    Aku dah cuba..Tapi masih tak berjaya..
    Kalau anda semua ada pengalaman install driver laptop ni..
    Harap beri tunjuk ajar..

    Sekian..TQ..

    hairulfadly
    Moderators
    Moderators

    Gender : Male Number of posts : 281
    Age : 33
    Location : Kuala Lumpur
    Job/hobbies : Wayang
    Registration date : 03/03/2009

    Re: Acer 4315: WinXP driver untuk wireless

    Post by hairulfadly on Thu Aug 20, 2009 9:16 pm

    Setelah puas mengodek..
    Akhirnya aku jumpa di sini..

    http://yakinku.wordpress.com/2009/03/14/sehari-bersama-acer-aspire-4315/

    myee
    Ahli
    Ahli

    Gender : Male Number of posts : 926
    Registration date : 18/04/2009

    Re: Acer 4315: WinXP driver untuk wireless

    Post by myee on Thu Aug 20, 2009 11:51 pm

    aku ade tapi aku tak reti nak upload tuk ko....sebab aku simpan tuk format laptop customer jerrr..

    Sponsored content

    Re: Acer 4315: WinXP driver untuk wireless

    Post by Sponsored content Today at 6:13 pm


      Current date/time is Tue Dec 06, 2016 6:13 pm