Forum Sementara Putera.com

Bersama kita perkemaskan forum ini sementara forum asal dalam pemulihan.

Forum putera dah kembali. Masalah sudah berjaya diselesaikan. Sila lawati http://forum.putera.com/tanya


    Sahur - Korang makan apa?

    Share

    crazy_labelle
    Ahli Baharu
    Ahli Baharu

    Gender : Female Number of posts : 370
    Age : 87
    Location : on da way to umah cullen...
    Job/hobbies : baca n tgk cite twillight...
    Registration date : 16/02/2009

    Re: Sahur - Korang makan apa?

    Post by crazy_labelle on Fri Aug 28, 2009 10:37 pm

    sahur td makan nasi kerabu...

    nie feng
    Ahli Baharu
    Ahli Baharu

    Number of posts : 137
    Registration date : 12/02/2009

    Re: Sahur - Korang makan apa?

    Post by nie feng on Sat Aug 29, 2009 12:32 am

    malam karang aku bersahur nasi putih dengan tomyam. Marvelous...

    ammartok
    Ahli Baharu
    Ahli Baharu

    Gender : Male Number of posts : 302
    Age : 22
    Location : Jenderam,Sepang
    Job/hobbies : Godek PC
    Registration date : 06/03/2009

    Re: Sahur - Korang makan apa?

    Post by ammartok on Sat Aug 29, 2009 6:58 pm

    pg td ak sahur nasi + asam pedas + meggi adabi tomyam + ulam n9 + ayak koko radix...

    crazy_labelle
    Ahli Baharu
    Ahli Baharu

    Gender : Female Number of posts : 370
    Age : 87
    Location : on da way to umah cullen...
    Job/hobbies : baca n tgk cite twillight...
    Registration date : 16/02/2009

    Re: Sahur - Korang makan apa?

    Post by crazy_labelle on Sat Aug 29, 2009 9:38 pm

    sahur nnti makan kfc... yum3...

    kindaichi_hajime
    Ahli Rajin
    Ahli Rajin

    Number of posts : 1012
    Age : 32
    Location : KL
    Job/hobbies : Tengok bintang2..
    Registration date : 25/04/2009

    Re: Sahur - Korang makan apa?

    Post by kindaichi_hajime on Sat Aug 29, 2009 10:52 pm

    mewah gler mkn...huhu..
    aku sahur xmkn pn..
    slalu tdo terlajak smapi 12 tgh ari..

    khairul anwar
    Moderators
    Moderators

    Gender : Male Number of posts : 882
    Age : 31
    Location : Puchong
    Registration date : 26/04/2009

    Re: Sahur - Korang makan apa?

    Post by khairul anwar on Sat Aug 29, 2009 11:51 pm

    td aku sahur nasi goreng yang dibuat bersama member2 aku, sorang goreng nasi sorang lg (aku la tue)lagi masak nasi, wat air teh ngan natadecoco

    dan dua orang lagi dok menyebuk2 sambil main ps2..

    last2 aku gak kene cuci pinggan, hampeh tul member lagi 2 tue huhu

    Hackezkk
    Ahli Baharu
    Ahli Baharu

    Gender : Male Number of posts : 147
    Age : 28
    Registration date : 06/05/2009

    Re: Sahur - Korang makan apa?

    Post by Hackezkk on Sun Aug 30, 2009 12:14 am

    hahahah
    itu standard la tuh
    mmg sadis
    sekeh je pale die ngn joystik tu

    ayoi
    Moderators
    Moderators

    Gender : Male Number of posts : 1090
    Age : 86
    Registration date : 04/03/2009

    Re: Sahur - Korang makan apa?

    Post by ayoi on Sun Aug 30, 2009 12:21 am

    mlm ni aku makan megi kot... org ghumah takde.
    walau tau masak tapi kalau aku masak aku makan.. maknenya lebih baik tak masak.
    sebab aku tau masak utk 2 org ke atas.. masak utk sorang tak tau..... sure tak makan sebab tak secukup rasa.


    --------------------------------------------
    ku mencuba survey
    Don't break my heart

    ogGy
    Moderators
    Moderators

    Gender : Male Number of posts : 897
    Age : 29
    Location : mu di mana ?
    Job/hobbies : geletek ginjal korang
    Registration date : 15/02/2009

    Re: Sahur - Korang makan apa?

    Post by ogGy on Sun Aug 30, 2009 12:26 am

    Malam ni tak tahu apa mak aku masak,malam tadi aku makan nasi + daging sambal..peh makan sambal asyik nak mencirit jer keje,jap2 nak g tandas...


    --------------------------------------------
    Laman Farmasi Online kini berwajah baru , kunjungi sekarang dan dapatkan harga yang terbaik dari kami . Segalanya mudah...



    www.sentosa-online.com

    syazani
    Ahli Baharu
    Ahli Baharu

    Number of posts : 32
    Registration date : 28/02/2009

    Re: Sahur - Korang makan apa?

    Post by syazani on Sun Aug 30, 2009 2:09 am

    aku sahur makan apa yang juadah berbuka semalam..
    panaskan balik.....hurmm...

    Miss U.A
    Ahli
    Ahli

    Gender : Female Number of posts : 831
    Registration date : 21/07/2009

    Re: Sahur - Korang makan apa?

    Post by Miss U.A on Wed Sep 02, 2009 12:06 am

    nnt sahur mkn kuey tiaw sup...umah aku dah ade aroma2 sup yg mak aku masak kat dapur skang nih...huhuuuuu....mak aku mmg best!! cheers

    the_ultimatez_najman
    Ahli
    Ahli

    Gender : Male Number of posts : 521
    Age : 23
    Location : Shah Alam,Selangor
    Job/hobbies : Pc,Pc,Pc
    Registration date : 19/02/2009

    Re: Sahur - Korang makan apa?

    Post by the_ultimatez_najman on Wed Sep 02, 2009 1:14 am

    syazani wrote:aku sahur makan apa yang juadah berbuka semalam..
    panaskan balik.....hurmm...
    samalah..kdg2 nak aku wat nasik goreng

    PuteriNurFarah
    Ahli Baharu
    Ahli Baharu

    Gender : Female Number of posts : 250
    Age : 25
    Location : tempat yg ade LOVE LOVE
    Job/hobbies : Buat kerja rumah dan RTS gamer
    Registration date : 17/02/2009

    Re: Sahur - Korang makan apa?

    Post by PuteriNurFarah on Wed Sep 02, 2009 1:22 am

    air milo + kurma...ngeh2

    NazCYPHER32
    Ahli Baharu
    Ahli Baharu

    Number of posts : 373
    Age : 26
    Location : Seremban
    Job/hobbies : FSsimming,racing sim,3dmodelling
    Registration date : 04/03/2009

    Re: Sahur - Korang makan apa?

    Post by NazCYPHER32 on Wed Sep 02, 2009 1:43 am

    milo+roti bakar

    crazy_labelle
    Ahli Baharu
    Ahli Baharu

    Gender : Female Number of posts : 370
    Age : 87
    Location : on da way to umah cullen...
    Job/hobbies : baca n tgk cite twillight...
    Registration date : 16/02/2009

    Re: Sahur - Korang makan apa?

    Post by crazy_labelle on Wed Sep 02, 2009 2:47 am

    xsahur kot pagi ni... sbb ak mkan kul 2 or 3 camtu... kire sahur ke Very Happy

    Jedi
    Ahli
    Ahli

    Gender : Male Number of posts : 925
    Registration date : 13/02/2009

    Re: Sahur - Korang makan apa?

    Post by Jedi on Wed Sep 02, 2009 6:50 am

    Lewat sket...5.28am.
    Biskut Jacob Weetameel + kopi kapal api.

    akuccputsedut
    Moderators
    Moderators

    Gender : Female Number of posts : 1268
    Age : 32
    Location : Bayan Baru Penang
    Job/hobbies : Programmer Analyst (oracle form,report,database,,jsp)
    Registration date : 10/06/2009

    Re: Sahur - Korang makan apa?

    Post by akuccputsedut on Wed Sep 02, 2009 8:46 am

    pagi tadi aku tak sahur...tak lalu nak makan...bangun kejut adik aku buh nasi kat dia semua...tgk jer laa dia makan..tak rasa nak makan pun...minum air jer...


    --------------------------------------------
    blog aku : http://qhaseeh.blogspot.com
    Nak Beli Perfumes : http://myperfumes.via.my
    Nak senang topup : http://businesprepaid.via.my
    Nak makan sambil jana duit : http://islandredcafe.via.my

    Download E-Book Percuma : http://rajakamil.via.my

    Download 20 E-Book Percuma : http://20produkPercuma.via.my

    ayoi
    Moderators
    Moderators

    Gender : Male Number of posts : 1090
    Age : 86
    Registration date : 04/03/2009

    Re: Sahur - Korang makan apa?

    Post by ayoi on Wed Sep 02, 2009 12:13 pm

    akuccputsedut wrote:pagi tadi aku tak sahur...tak lalu nak makan...bangun kejut adik aku buh nasi kat dia semua...tgk jer laa dia makan..tak rasa nak makan pun...minum air jer...
    hehehe dah bleh jadi mak dah tu.... ada ciri2nya.... hikhikhikhik..

    aku azan nak subuh nak abis baru tersedar... alarm hp bunyi lagu best plak


    --------------------------------------------
    ku mencuba survey
    Don't break my heart

    akuccputsedut
    Moderators
    Moderators

    Gender : Female Number of posts : 1268
    Age : 32
    Location : Bayan Baru Penang
    Job/hobbies : Programmer Analyst (oracle form,report,database,,jsp)
    Registration date : 10/06/2009

    Re: Sahur - Korang makan apa?

    Post by akuccputsedut on Wed Sep 02, 2009 12:42 pm

    hihihihihi..memang dah boleh dah pun...kalau ada orang pinang aku..insyaAllah aku terima jer..tengah tunggu ler nih...hahahahahha


    --------------------------------------------
    blog aku : http://qhaseeh.blogspot.com
    Nak Beli Perfumes : http://myperfumes.via.my
    Nak senang topup : http://businesprepaid.via.my
    Nak makan sambil jana duit : http://islandredcafe.via.my

    Download E-Book Percuma : http://rajakamil.via.my

    Download 20 E-Book Percuma : http://20produkPercuma.via.my

    crazy_labelle
    Ahli Baharu
    Ahli Baharu

    Gender : Female Number of posts : 370
    Age : 87
    Location : on da way to umah cullen...
    Job/hobbies : baca n tgk cite twillight...
    Registration date : 16/02/2009

    Re: Sahur - Korang makan apa?

    Post by crazy_labelle on Wed Sep 02, 2009 1:09 pm

    akuccputsedut wrote:hihihihihi..memang dah boleh dah pun...kalau ada orang pinang aku..insyaAllah aku terima jer..tengah tunggu ler nih...hahahahahha
    hmm... kalo x keberatan nnti minggu depan i anta rombongan meminang eyk...

    wahaha... eh ak pompuan kan?

    kindaichi_hajime
    Ahli Rajin
    Ahli Rajin

    Number of posts : 1012
    Age : 32
    Location : KL
    Job/hobbies : Tengok bintang2..
    Registration date : 25/04/2009

    Re: Sahur - Korang makan apa?

    Post by kindaichi_hajime on Wed Sep 02, 2009 1:48 pm

    aku sahur ngan biskut lexus dua keping..
    ngan air kosong 3 teguk...
    huhu...
    knapa la aku xmsk megi td...kn da lapa blk ni..haha

    LanoG
    Moderators
    Moderators

    Gender : Male Number of posts : 537
    Location : Petaling Jaya
    Job/hobbies : Basuh Pinggan
    Registration date : 04/05/2009

    Re: Sahur - Korang makan apa?

    Post by LanoG on Wed Sep 02, 2009 1:56 pm

    Makan ayam percik, daging rendang, ikan bakar dan nasik.

    akuccputsedut
    Moderators
    Moderators

    Gender : Female Number of posts : 1268
    Age : 32
    Location : Bayan Baru Penang
    Job/hobbies : Programmer Analyst (oracle form,report,database,,jsp)
    Registration date : 10/06/2009

    Re: Sahur - Korang makan apa?

    Post by akuccputsedut on Wed Sep 02, 2009 3:43 pm

    ceh tetiap ari lanog makan sahur sedap2..posa ker tak tuh..??? hihihhiihiihi..


    --------------------------------------------
    blog aku : http://qhaseeh.blogspot.com
    Nak Beli Perfumes : http://myperfumes.via.my
    Nak senang topup : http://businesprepaid.via.my
    Nak makan sambil jana duit : http://islandredcafe.via.my

    Download E-Book Percuma : http://rajakamil.via.my

    Download 20 E-Book Percuma : http://20produkPercuma.via.my

    FryShadow
    Ahli Baharu
    Ahli Baharu

    Number of posts : 101
    Registration date : 20/02/2009

    Re: Sahur - Korang makan apa?

    Post by FryShadow on Thu Sep 03, 2009 3:52 am

    sahur kat Bangsar jap lagi.. jom sapa nak join Smile

    adinor
    Ahli Baharu
    Ahli Baharu

    Number of posts : 20
    Location : Pekan Salak, Salak Tinggi, Kuarters KLIA
    Job/hobbies : IT Tech
    Registration date : 31/08/2009

    Re: Sahur - Korang makan apa?

    Post by adinor on Thu Sep 03, 2009 4:15 am

    12.00mn - nasi + lauk pauk (sponsor by office, every on duty)

    5.00am - air 100plus

    Sponsored content

    Re: Sahur - Korang makan apa?

    Post by Sponsored content Today at 11:02 am


      Current date/time is Sat Dec 10, 2016 11:02 am