Forum Sementara Putera.com

Bersama kita perkemaskan forum ini sementara forum asal dalam pemulihan.

Forum putera dah kembali. Masalah sudah berjaya diselesaikan. Sila lawati http://forum.putera.com/tanya


    Kenapa dengan antivirus aku ni??

    Share

    amnan_06
    Ahli Baharu
    Ahli Baharu

    Number of posts : 54
    Registration date : 03/03/2009

    Kenapa dengan antivirus aku ni??

    Post by amnan_06 on Wed Aug 19, 2009 8:17 pm

    Salam semua..
    nak tanya apa ke masalah dengan antivirus aq ni?
    harap otai2 boleh tolong..


    amnan_06
    Ahli Baharu
    Ahli Baharu

    Number of posts : 54
    Registration date : 03/03/2009

    Re: Kenapa dengan antivirus aku ni??

    Post by amnan_06 on Wed Aug 19, 2009 8:18 pm

    tolong ek...

    test0123
    Ahli Rajin
    Ahli Rajin

    Gender : Male Number of posts : 1002
    Age : 33
    Location : Bandar Tasek Mutiara, Penang
    Job/hobbies : Executive/ Cari Gondang
    Registration date : 20/02/2009

    Re: Kenapa dengan antivirus aku ni??

    Post by test0123 on Wed Aug 19, 2009 10:57 pm

    date and time pc ko tu betul tak..

    amnan_06
    Ahli Baharu
    Ahli Baharu

    Number of posts : 54
    Registration date : 03/03/2009

    Re: Kenapa dengan antivirus aku ni??

    Post by amnan_06 on Thu Aug 20, 2009 9:26 am

    test0123 wrote:date and time pc ko tu betul tak..

    betul dah..
    dah ikut masa terkini @ masa dunia..

    e_sentinel
    Ahli Baharu
    Ahli Baharu

    Number of posts : 479
    Registration date : 02/03/2009

    Re: Kenapa dengan antivirus aku ni??

    Post by e_sentinel on Thu Aug 20, 2009 1:33 pm

    License tu beli ke? Ori? ......... ada sesetengah key [jack_sparrow] mendahului masa, kena tunggu tarikh tertentu baru boleh guna.

    test0123
    Ahli Rajin
    Ahli Rajin

    Gender : Male Number of posts : 1002
    Age : 33
    Location : Bandar Tasek Mutiara, Penang
    Job/hobbies : Executive/ Cari Gondang
    Registration date : 20/02/2009

    Re: Kenapa dengan antivirus aku ni??

    Post by test0123 on Fri Aug 21, 2009 12:57 am

    confirm key bkn ko beli ni..ko kena pandai ler...tukar yg len..hamba taw..mesti ko ada bykkan... Basketball

    myee
    Ahli
    Ahli

    Gender : Male Number of posts : 926
    Registration date : 18/04/2009

    Re: Kenapa dengan antivirus aku ni??

    Post by myee on Fri Aug 21, 2009 7:49 am

    haiz...aku dah tau dah...ko kena tuka date dan time kat bios instead of tuka date kat window...aku penah kena gini kat mobo aku...tertekan clear cmos button...kaspersky aku tak leh install, tapi selepas dah set date dan time kat bios barulah sume ok...

    ScareCreW
    Ahli Baharu
    Ahli Baharu

    Number of posts : 357
    Registration date : 17/03/2009

    Re: Kenapa dengan antivirus aku ni??

    Post by ScareCreW on Fri Aug 21, 2009 10:40 am

    windows cetak rompak + kaspersky cetak rompak = memang patut kena malware.
    punya banyak yg percuma masih cari cetak rompak juga.

    KimiWarrior91
    Ahli Baharu
    Ahli Baharu

    Gender : Male Number of posts : 162
    Location : CFS - IIUM, Petaling Jaya
    Job/hobbies : Onlining,lepaking
    Registration date : 20/02/2009

    Re: Kenapa dengan antivirus aku ni??

    Post by KimiWarrior91 on Mon Aug 31, 2009 4:56 am

    pakai je kaspersky internet security 2010
    senang
    beli yg ori, xmahal pun
    tu versi 7 dah lame la dude
    protection dia pun agak low sket berbanding ngan yg latest ni

    Sponsored content

    Re: Kenapa dengan antivirus aku ni??

    Post by Sponsored content Today at 7:37 pm


      Current date/time is Sat Dec 03, 2016 7:37 pm