Forum Sementara Putera.com

Bersama kita perkemaskan forum ini sementara forum asal dalam pemulihan.

Forum putera dah kembali. Masalah sudah berjaya diselesaikan. Sila lawati http://forum.putera.com/tanya


    Prob SD card

    Share

    cgu-skolah
    Ahli Baharu
    Ahli Baharu

    Gender : Male Number of posts : 37
    Registration date : 12/08/2009

    Prob SD card

    Post by cgu-skolah on Sun Aug 16, 2009 2:14 pm

    Salamss... saya ada satu prob...
    card sd saya kena virus masa hantar kat kedai, masa dalam camera, camera bleh read.. so semua gambar bleh tgk.

    Bila masuk dalam komputer.. folder kosong.. buka hidden pun tak ada, tapi bila scan dengan kaspersky... file dia read tapi not visible..

    macamana nak dptkan semua gambar tu balik.

    any suggestion?????

    test0123
    Ahli Rajin
    Ahli Rajin

    Gender : Male Number of posts : 1002
    Age : 33
    Location : Bandar Tasek Mutiara, Penang
    Job/hobbies : Executive/ Cari Gondang
    Registration date : 20/02/2009

    Re: Prob SD card

    Post by test0123 on Mon Aug 17, 2009 4:41 pm

    try ini [url=sd card file recovery freeware]smart recovery[/url] utk recover fileyg ada di sd card..boleh try..tak sure bleh dapat. Very Happy

    test0123
    Ahli Rajin
    Ahli Rajin

    Gender : Male Number of posts : 1002
    Age : 33
    Location : Bandar Tasek Mutiara, Penang
    Job/hobbies : Executive/ Cari Gondang
    Registration date : 20/02/2009

    Re: Prob SD card

    Post by test0123 on Mon Aug 17, 2009 4:44 pm

    smart recovery sd card

    Sponsored content

    Re: Prob SD card

    Post by Sponsored content Today at 8:26 pm


      Current date/time is Mon Dec 05, 2016 8:26 pm