Forum Sementara Putera.com

Bersama kita perkemaskan forum ini sementara forum asal dalam pemulihan.

Forum putera dah kembali. Masalah sudah berjaya diselesaikan. Sila lawati http://forum.putera.com/tanya


    camne nk publish website

    Share

    aimanaico
    Ahli Baharu
    Ahli Baharu

    Gender : Male Number of posts : 111
    Age : 20
    Location : jaybee
    Job/hobbies : modelling,hackin
    Registration date : 22/02/2009

    camne nk publish website

    Post by aimanaico on Thu Aug 13, 2009 10:03 pm

    aku dh buat website pakai microsoft office publisher 2003 dh siap dah,, tpi cmna nk
    internet???????????

    ayoi
    Moderators
    Moderators

    Gender : Male Number of posts : 1090
    Age : 86
    Registration date : 04/03/2009

    Re: camne nk publish website

    Post by ayoi on Thu Aug 13, 2009 10:18 pm

    kalau nak publish ke internet host pc sendiri guna ni dyndns.com or no-ip.com

    kalau nak free host ... tripod geocities or sini http://www.heliohost.org/home/

    kalau nak domain sendiri macam www.aiman.com /my/net/org kena gi beli kat webhosting.
    kat lam forum ni ada reseller penjual hosting. survey dulu b4 buy.


    --------------------------------------------
    ku mencuba survey
    Don't break my heart

    andyhalim
    Ahli Baharu
    Ahli Baharu

    Number of posts : 24
    Registration date : 26/07/2009

    Re: camne nk publish website

    Post by andyhalim on Thu Aug 13, 2009 10:53 pm

    nak www.aiman,com/my/net/org.... gune web hosting ni... x mahal pn.. RM35 jer.. kalu was2,ley try percuma 7hari.. klik sini kalu nak tahu.. ley wat bisnes lg..

    OngBok
    Moderators
    Moderators

    Gender : Male Number of posts : 729
    Location : Dungun Terengganu
    Job/hobbies : Pesara JKR
    Registration date : 18/02/2009

    Re: camne nk publish website

    Post by OngBok on Thu Aug 13, 2009 11:02 pm

    hati2 sikit kalau nak pilih web hosting berbayar.
    lebih baik tanya orang yang dah lama guna benda nie.

    Sponsored content

    Re: camne nk publish website

    Post by Sponsored content Today at 4:52 pm


      Current date/time is Sat Dec 10, 2016 4:52 pm