Forum Sementara Putera.com

Bersama kita perkemaskan forum ini sementara forum asal dalam pemulihan.

Forum putera dah kembali. Masalah sudah berjaya diselesaikan. Sila lawati http://forum.putera.com/tanya


    macam nak buat map network menggunakan wifi

    Share

    masri
    Ahli Baharu
    Ahli Baharu

    Number of posts : 2
    Registration date : 09/08/2009

    macam nak buat map network menggunakan wifi

    Post by masri on Sun Aug 09, 2009 10:46 am

    macam nak buat map network menggunakan wifi. kalau buat map network dalam Lan server boleh tapi kalau nak buat map network dalam wifi tak boleh apa nak di setting

    HelpDesK
    Moderators
    Moderators

    Gender : Male Number of posts : 188
    Location : Kuala Lumpur
    Job/hobbies : Tech Support
    Registration date : 02/05/2009

    Re: macam nak buat map network menggunakan wifi

    Post by HelpDesK on Sun Aug 09, 2009 1:52 pm

    rasanya sama je, melainkan ada extra setting or wifi tu berada di lain network zone.

    eazt
    Ahli Baharu
    Ahli Baharu

    Gender : Male Number of posts : 15
    Age : 31
    Location : Dimana-mana sahaja
    Job/hobbies : termenung
    Registration date : 13/07/2009

    Re: macam nak buat map network menggunakan wifi

    Post by eazt on Tue Aug 11, 2009 1:54 pm

    hmmm, soalan ni wat pening la... cube specify sket situasi. mungkin bley ditolong. ape maksud lan server? nak map network gune wifi? maksud ko nak setting network mapping kat Access Point die ke?

    Sponsored content

    Re: macam nak buat map network menggunakan wifi

    Post by Sponsored content Today at 9:07 am


      Current date/time is Sat Dec 10, 2016 9:07 am