Forum Sementara Putera.com

Bersama kita perkemaskan forum ini sementara forum asal dalam pemulihan.

Forum putera dah kembali. Masalah sudah berjaya diselesaikan. Sila lawati http://forum.putera.com/tanya


    Surat Khabar pilihan anda ?

    Share

    Miss U.A
    Ahli
    Ahli

    Gender : Female Number of posts : 831
    Registration date : 21/07/2009

    Re: Surat Khabar pilihan anda ?

    Post by Miss U.A on Wed Aug 12, 2009 11:27 am

    Aku pilih Metro...sbb byk kes2 cam eksiden, rogol, ragut sume tuh...
    jenayah2 ni aku suka bace...

    harakah n keadilan pun aku layan..

    paling bosan layan utusan..cm boring jer...

    TOYSЯUS
    Moderators
    Moderators

    Gender : Male Number of posts : 1571
    Age : 29
    Location : Kolam Kering - 3°5′00″N 101°32′00″E
    Job/hobbies : Pembunuh
    Registration date : 27/02/2009

    Re: Surat Khabar pilihan anda ?

    Post by TOYSЯUS on Wed Aug 12, 2009 5:38 pm

    Mangga
    Feh nasib baik belum ada yang pilih Perdana.


    --------------------------------------------
    TETTT!!

    MADReaLJL
    Ahli Baharu
    Ahli Baharu

    Number of posts : 112
    Registration date : 03/04/2009

    Re: Surat Khabar pilihan anda ?

    Post by MADReaLJL on Wed Aug 12, 2009 8:09 pm

    surat khabar mana pun part paling tak bercanggah ialah part sukan luar negara.. nampak sangat translate je dari source.. rumours pun p tempek kat situ

    Superior wrote:Kosmo!
    Metro
    Harakah (kalau ada depan mata aku baca)

    Utusan aku baca ruangan kartun je.. pasal politik dalam Utusan ni aku tak berapa suka nak baca.

    Tapi yg aku heran Kosmo! ni, berita pasal artis mandi bogel, artis playboy lucah, siap bagi nama artis tu.. kat page belakang2 tu .. lepas tu part gambar lucah sensored.. Macam tak penting je diorang selitkan berita2 mcm tu.
    bagi diorang itu yang paling penting
    sex always sells

    Jedi
    Ahli
    Ahli

    Gender : Male Number of posts : 925
    Registration date : 13/02/2009

    Re: Surat Khabar pilihan anda ?

    Post by Jedi on Wed Aug 12, 2009 8:53 pm

    The Star bab sukan memang best.
    Banyak dan padat.
    Kreatif lak tu.

    Kalau nak yang lebih update, online lah.
    Formula One, MotoGP etc.
    Berita terkini semua.

    AhmadSyazwan
    Ahli Baharu
    Ahli Baharu

    Gender : Male Number of posts : 414
    Age : 28
    Location : PERLIS
    Job/hobbies : Main Tuju Kasut
    Registration date : 26/02/2009

    Re: Surat Khabar pilihan anda ?

    Post by AhmadSyazwan on Wed Sep 09, 2009 3:09 pm



    hehe...

    memito
    Ahli Baharu
    Ahli Baharu

    Number of posts : 231
    Registration date : 16/02/2009

    Re: Surat Khabar pilihan anda ?

    Post by memito on Fri Sep 11, 2009 1:07 pm

    aku suka metro, kemudian Bharian,last kali baru utusan malaysia

    iznie
    Ahli Baharu
    Ahli Baharu

    Gender : Female Number of posts : 243
    Age : 31
    Location : BUMI ALLAH
    Job/hobbies : GIGIT KUKU
    Registration date : 07/10/2009

    Re: Surat Khabar pilihan anda ?

    Post by iznie on Wed Oct 07, 2009 6:52 pm

    metro, baca on9, hari2 beli kopak r...

    Intel2Core
    Ahli Baharu
    Ahli Baharu

    Gender : Male Number of posts : 75
    Age : 30
    Location : PJ
    Job/hobbies : Programmer (COBOL & UNIX)
    Registration date : 18/02/2009

    Re: Surat Khabar pilihan anda ?

    Post by Intel2Core on Tue Oct 20, 2009 1:42 pm

    aku suka baca harian metro ngan berita harian..

    ogGy
    Moderators
    Moderators

    Gender : Male Number of posts : 897
    Age : 29
    Location : mu di mana ?
    Job/hobbies : geletek ginjal korang
    Registration date : 15/02/2009

    Re: Surat Khabar pilihan anda ?

    Post by ogGy on Tue Oct 20, 2009 3:16 pm

    Aku baca metro,utusan,bhrian...the star kekadang kalau promoter aku bawak.


    --------------------------------------------
    Laman Farmasi Online kini berwajah baru , kunjungi sekarang dan dapatkan harga yang terbaik dari kami . Segalanya mudah...



    www.sentosa-online.com

    Sponsored content

    Re: Surat Khabar pilihan anda ?

    Post by Sponsored content Today at 8:24 am


      Current date/time is Mon Dec 05, 2016 8:24 am