Forum Sementara Putera.com

Bersama kita perkemaskan forum ini sementara forum asal dalam pemulihan.

Forum putera dah kembali. Masalah sudah berjaya diselesaikan. Sila lawati http://forum.putera.com/tanya


    Pasal delete dan install balikpun software ni buat hal??

    Share

    mzfoto
    Ahli Baharu
    Ahli Baharu

    Number of posts : 38
    Registration date : 14/07/2009

    Pasal delete dan install balikpun software ni buat hal??

    Post by mzfoto on Mon Aug 03, 2009 6:43 pm

    Aku guna photostudio 5 untuk edit gambar. Sebelum ni ok je, tapi sekarang bila aku buka gambar dengan software ni, warna gambar jadi lain (macam pudar je). Aku delete dan install semulapun software ni, hasilnya tetap sama. Install kat PC lain, ok pulak. Begitu juga bila aku buka gambar melalui software lain, warna gambar ok.. Pasal jadi macam ni? Macam manacara nak selesaikannya? Nak kena format balik PC ke??

    test0123
    Ahli Rajin
    Ahli Rajin

    Gender : Male Number of posts : 1002
    Age : 33
    Location : Bandar Tasek Mutiara, Penang
    Job/hobbies : Executive/ Cari Gondang
    Registration date : 20/02/2009

    Re: Pasal delete dan install balikpun software ni buat hal??

    Post by test0123 on Mon Aug 03, 2009 10:42 pm

    tak payah...cuba uninstall sofware tu guna Revo Unistaller lepas tu reboot pc ko tu...kemudian cuba install semula..tgk ok tak.

      Current date/time is Thu Feb 23, 2017 12:48 pm