Forum Sementara Putera.com

Bersama kita perkemaskan forum ini sementara forum asal dalam pemulihan.

Forum putera dah kembali. Masalah sudah berjaya diselesaikan. Sila lawati http://forum.putera.com/tanya

    Cenderahati Terkini Akamika

    Share

    akamika
    Ahli Baharu
    Ahli Baharu

    Gender: Male Number of posts: 8
    Age: 32
    Location: Subang Jaya
    Job/hobbies: Photographer & Printing
    Registration date: 02/08/2009

    Cenderahati Terkini Akamika

    Post by akamika on Sun Aug 02, 2009 1:37 am

    Salam buat warga forum Putera..

    Err.. maaf la ya ..kalau ada yang beranggapan saya nie masih baru.. tetiba nak promosi barang/perkhidmatan plak..
    Aclty masuk je forum nie..cuma tak buat posting.. sebab merasakan tiada apa yang perlu di tulis lagi..


    So..kali nie.. dah ada something untuk di war war kan.. jadi dengan itu.... inilah infonya..

    Saya ada menjalankan perniagaan cetakan cenderahati ..iaitu cenderahati Akamika... perniagaan nie masih baru lagi...
    walaupun masih baru..tapi produk2 nya ..dah makin banyak..

    Cenderahati akamika..adalah merupakan cenderahati unik masa kini ...menggunakan teknologi cetakan 'decal'.
    produk akamika sesuai sebagai doorgift, haidah atau pun cenderahati istimewa bagi sebarang majlis sama ada hari jadi, perkahwinan, korporat, annual dinner dan sebagainya.

    Cetakan 'Decal' ini boleh di buat di atas pelbagai barangan seperti mug, gelas, piring, keychain, plastik, besi dan sebagainya.
    Berikut adalah koleksi cenderahati akamika..



    anda juga boleh blog saya seperti berikut: http://akamikagift.blogspot.com

    untuk pertanyaan mahupun maklumat mengenai produk ini..anda boleh email ke akamikasupport@gmail.com
    atau pun terus sms/call ke no 0173722584 (Afdhal)

    Lokasi : Subang Jaya.

    p/s: produk2 lain akan di updatekan sedikit demi sedikit.. di forum ini..
    terima kasih..

    akamika
    Ahli Baharu
    Ahli Baharu

    Gender: Male Number of posts: 8
    Age: 32
    Location: Subang Jaya
    Job/hobbies: Photographer & Printing
    Registration date: 02/08/2009

    Re: Cenderahati Terkini Akamika

    Post by akamika on Wed Aug 05, 2009 10:42 pm

    mini akamika cute personal custom gift .. Sesuai sebagai cenderahati untuk sebarang majlis yang anda inginkan tak kisah sama ada majlis perkahwinan, korporat, majlis kelahiran, hari jadi atau pun sebagainya..




    Design.. terbahagi kepada dua jenis, iaitu :-




    Untuk mini akamika "cute personal custom gift" ini.. minimum order adalah sebanyak 35 unit dan tidak termasuk kos penghantaran dan pembungkusan.

    akamika
    Ahli Baharu
    Ahli Baharu

    Gender: Male Number of posts: 8
    Age: 32
    Location: Subang Jaya
    Job/hobbies: Photographer & Printing
    Registration date: 02/08/2009

    Re: Cenderahati Terkini Akamika

    Post by akamika on Wed Aug 05, 2009 10:43 pm

    Anda sedang mencari cenderahati atau door gift untuk majlis perkahwinan?
    mini Akamika "Cute Wedding Gift" sangat sesuai untuk di jadikan sebagai cenderahati mahupun doorgift di majlis anda. Boleh di isikan dengan telur, bunga potpuri dan sebagainya...

    Berikut adalah sample bagi mini Akamika "Cute Wedding Gift" :





    Bersaiz 2" tinggi dan 2" lebar. Sungguh comel dan cantik untuk hiasan. Dan yang menarik sekali, design ..adalah PERCUMA bagi design yang pertama.. anda hanya perlu sediakan gambar.. dan saya akan buatkan design untuk anda..
    Selepas anda suka dengan design tersebut, barulah akan di print..

    Jadi apa tunggu lagi... Buatlah tempahan anda segera....

    * untuk tempahan melebihi 100 unit, sila buat tempahan selewat2nya 1 bulan sebelum majlis.

    teri-chan
    Moderators
    Moderators

    Gender: Female Number of posts: 2223
    Location: sumwhere kat peta bumi mesia
    Registration date: 13/02/2009

    Re: Cenderahati Terkini Akamika

    Post by teri-chan on Tue Aug 18, 2009 7:08 pm

    utk engrave nama kat pen ada tak?


    --------------------------------------------


    teri-chan is back

    akamika
    Ahli Baharu
    Ahli Baharu

    Gender: Male Number of posts: 8
    Age: 32
    Location: Subang Jaya
    Job/hobbies: Photographer & Printing
    Registration date: 02/08/2009

    Re: Cenderahati Terkini Akamika

    Post by akamika on Tue Aug 18, 2009 7:51 pm

    maaf mr teri-chan . saya cuma buat water transfer decal sahaja.. engraving tak buat.. Smile

    ashid
    Ahli Baharu
    Ahli Baharu

    Number of posts: 138
    Registration date: 12/05/2009

    Re: Cenderahati Terkini Akamika

    Post by ashid on Wed Aug 19, 2009 5:50 am

    cool.... rajin2 la promosi sana sini ya.
    selamat maju jaya dalam peniagaan.. moga murah rezeki anda.

    akamika
    Ahli Baharu
    Ahli Baharu

    Gender: Male Number of posts: 8
    Age: 32
    Location: Subang Jaya
    Job/hobbies: Photographer & Printing
    Registration date: 02/08/2009

    Re: Cenderahati Terkini Akamika

    Post by akamika on Tue Aug 25, 2009 10:58 pm

    Kepada warga Forum ,
    jika ada yang nak abadikan gambar kenangan paga mug... tanpa minimum order.. saya boleh buatkan.. Cetakan menggunakan DECAL paper... Tak luntur bila di basuh dengan air.. cuma.. satu je.. tak bleh rendam lama di dalam air..

    Berikut adalah 2 jenis mug yang boleh di pilih...
    1. curve mug
    2. Straight mug



    Yang kat atas nie adalah curve mug.. Curve mug nie design nya hanya sebelah sahaja.. harga cuma rm 15 sebiji.. Saiz artwork.. 2.5 inci x 2.5 inci.



    yang nie pulak.. staright mug.. , untuk yang nie ada 2 harga..


    bagi artwork bersaiz 3x3 inci - harga rm 16 sebiji



    dan bagi artwork penuh.. 7.0x3.0 inci rm 20 sebiji

    Artwork dlm sample adalah bersaiz kecil iaitu 7x2.5 inci dan harga rm 18..jadi sila abaikan sample tersebut..

    artwork akan di siapkan secara percuma..selepas pembayaran deposit di buat ,so boleh la bagi gambar apa saja yang di inginkan.. harga tetap sama..sama ada, ada kaler atau takder kaler...



    Special -***discount rate.***

    10 hingga 50, diskaun rm2/mug

    51 hingga 100, diskaun rm5/mug

    101 keatas, bincang kasi jadi


    Pos Laju + Packing- RM 10 /item

    Jika ada yang berminat nak order..
    boleh email kan gambar ke email saya:

    akamikasupport@gmail.com

    atau sebarang pertanyaan boleh sms 0173722584 (Afdhal)

    terima kasih.[/img]


    Last edited by akamika on Mon Sep 07, 2009 9:48 pm; edited 1 time in total

    akamika
    Ahli Baharu
    Ahli Baharu

    Gender: Male Number of posts: 8
    Age: 32
    Location: Subang Jaya
    Job/hobbies: Photographer & Printing
    Registration date: 02/08/2009

    Re: Cenderahati Terkini Akamika

    Post by akamika on Mon Sep 07, 2009 9:22 pm

    bump untuk malam ini..meh order meh..

    akamika
    Ahli Baharu
    Ahli Baharu

    Gender: Male Number of posts: 8
    Age: 32
    Location: Subang Jaya
    Job/hobbies: Photographer & Printing
    Registration date: 02/08/2009

    Re: Cenderahati Terkini Akamika

    Post by akamika on Wed Nov 25, 2009 6:56 pm

    latest produk dari akamika - katalog akamika.. jika berminat boleh pm kat sini, email atau pun sms...mana2 la yang rasa senang.. Smile
    Produk Standard Mug

    reborn
    Ahli Baharu
    Ahli Baharu

    Gender: Male Number of posts: 75
    Location: kajang
    Job/hobbies: student
    Registration date: 16/05/2009

    Re: Cenderahati Terkini Akamika

    Post by reborn on Sat Dec 12, 2009 7:26 am

    tuan tanah, yg dh siap tk nk jual ke?..yg gmbr selangor tu mcm cun jer..jual satu2 bleh?..kami bg la duit pos. Razz

      Current date/time is Thu Apr 17, 2014 7:00 am