Forum Sementara Putera.com

Bersama kita perkemaskan forum ini sementara forum asal dalam pemulihan.

Forum putera dah kembali. Masalah sudah berjaya diselesaikan. Sila lawati http://forum.putera.com/tanya


    dia minta password pulak

    Share
    avatar
    izwanensem
    Ahli Baharu
    Ahli Baharu

    Number of posts : 129
    Registration date : 08/06/2009

    dia minta password pulak

    Post by izwanensem on Tue Jul 28, 2009 5:38 pm

    salam.....aku nak minta tolong ckit, hari tu aku scan portable hardisk aku guna bitdefender, time dia nak scan folder 'Driver' yang ada dalam hardisk tu, dia minta password pulak. dia ada bagi 3 pilihan kat situ iaitu

    I want to enter the password for this object.
    I do not want to enter the password for this object
    I do not want to enter the password for any object

    so aku pilih choice yg ke-3 tu 'I do not want to enter the password for any object', coz aku xtau password dia.
    bila dah habis scan, aku tgk kat show log dia dia xdpt nak scan folder tu coz password protected.

    mcm mana aku nak dapatkan password dia? ke ada cara nak kasi buang password tu?
    avatar
    xenomorf
    Ahli Baharu
    Ahli Baharu

    Number of posts : 239
    Location : BehinD ThE WaLL
    Registration date : 26/03/2009

    Re: dia minta password pulak

    Post by xenomorf on Wed Aug 12, 2009 3:21 am

    fist-of-all, folder yg ada password tu folder ko ke?
    avatar
    sollehudin
    Ahli Baharu
    Ahli Baharu

    Gender : Male Number of posts : 190
    Age : 27
    Location : kl
    Job/hobbies : student/gaming
    Registration date : 22/02/2009

    Re: dia minta password pulak

    Post by sollehudin on Mon Aug 17, 2009 4:05 am

    folder berhantu..hati2..
    avatar
    izwanensem
    Ahli Baharu
    Ahli Baharu

    Number of posts : 129
    Registration date : 08/06/2009

    Re: dia minta password pulak

    Post by izwanensem on Mon Aug 17, 2009 5:59 pm

    itu adalah folder dimana sume fail yg aku download aku sumbatkan skali dalam satu folder.

    Sponsored content

    Re: dia minta password pulak

    Post by Sponsored content


      Current date/time is Sat Sep 23, 2017 8:25 am