Forum Sementara Putera.com

Bersama kita perkemaskan forum ini sementara forum asal dalam pemulihan.

Forum putera dah kembali. Masalah sudah berjaya diselesaikan. Sila lawati http://forum.putera.com/tanya


    [NB] PCI TV card With FM Tuner Terpakai

    Share

    sazuwi
    Ahli Baharu
    Ahli Baharu

    Number of posts : 5
    Registration date : 12/03/2009

    [NB] PCI TV card With FM Tuner Terpakai

    Post by sazuwi on Sun Jul 26, 2009 2:48 pm

    Salam..

    aku skang tgh mencari PCI TV Card sekali ngan FM Tuner..

    Support vista maknanyer tak kisah driver utk xp tp leh install kat vista(yg sapot fully vista gerenti mahal..hehe)

    Tak kisah Terpakai atau Baru

    Bajet dalam RM50 ke bawah..

    Prefer post sahaja, cod mgkin area seremban jer kot..

    tq..

    myee
    Ahli
    Ahli

    Gender : Male Number of posts : 926
    Registration date : 18/04/2009

    Re: [NB] PCI TV card With FM Tuner Terpakai

    Post by myee on Sun Jul 26, 2009 6:26 pm

    brape sebenarnyer arga TV card nih...cemana nak pakai...just plug and play ke? pepahal aku pun nak tumpang tread klu ade sesapa nak let go...

      Current date/time is Thu Dec 08, 2016 11:58 am