Forum Sementara Putera.com

Bersama kita perkemaskan forum ini sementara forum asal dalam pemulihan.

Forum putera dah kembali. Masalah sudah berjaya diselesaikan. Sila lawati http://forum.putera.com/tanya


    Kaspersky 2010 / 2009

    Share

    t6faizal
    Ahli Baharu
    Ahli Baharu

    Number of posts : 6
    Registration date : 20/07/2009

    Kaspersky 2010 / 2009

    Post by t6faizal on Mon Jul 20, 2009 2:22 pm

    Saya mencuba untuk menginstallkan software Kaspersky 2010,tetapi apabila tiba di pertengahan proses, system meminta untuk membuang software antivirus yang pernah digunakan, tetapi used antivirus software tu memang dah diinstallkan..
    So mcam mane ek nak buat?puas dah cari file lame tu..

    e_sentinel
    Ahli Baharu
    Ahli Baharu

    Number of posts : 479
    Registration date : 02/03/2009

    Re: Kaspersky 2010 / 2009

    Post by e_sentinel on Mon Jul 20, 2009 2:42 pm

    Buang saki baki AntiVirus lama dulu, pastu baru install Kaspersky .. awak boleh guna perisian AppRemover yang boleh didapati menerusi SINI.

    t6faizal
    Ahli Baharu
    Ahli Baharu

    Number of posts : 6
    Registration date : 20/07/2009

    Re: Kaspersky 2010 / 2009

    Post by t6faizal on Mon Jul 20, 2009 3:26 pm

    Minta maaf.. Aps remover just detect Avira antivirus pade laptop saye,tapi mase nak install kaspersky 2010 yang menghalang proses tu Avast alwil software

    e_sentinel
    Ahli Baharu
    Ahli Baharu

    Number of posts : 479
    Registration date : 02/03/2009

    Re: Kaspersky 2010 / 2009

    Post by e_sentinel on Mon Jul 20, 2009 3:37 pm

    Pastikan hanya install satu AntiVirus sahaja .. Err .. ambik avast! Removal Tool kat SINI, scroll sampai bawah page untuk download link, pastu run kan je dan restart PC.

    t6faizal
    Ahli Baharu
    Ahli Baharu

    Number of posts : 6
    Registration date : 20/07/2009

    Re: Kaspersky 2010 / 2009

    Post by t6faizal on Mon Jul 20, 2009 4:03 pm

    terima kasih.. kaspersky 2010 dah blh install..

    e_sentinel
    Ahli Baharu
    Ahli Baharu

    Number of posts : 479
    Registration date : 02/03/2009

    Re: Kaspersky 2010 / 2009

    Post by e_sentinel on Mon Jul 20, 2009 5:03 pm

    Sama2 .. Smile

    budaksetan2
    Ahli Baharu
    Ahli Baharu

    Number of posts : 55
    Registration date : 14/03/2009

    Re: Kaspersky 2010 / 2009

    Post by budaksetan2 on Mon Jul 20, 2009 11:55 pm

    KALU PAKAI SOFTWARE AKAN MENYENANGKAN.......NAK PAKAI MANUAL BOLEH GAK.....JUST DELETE KAT REGISTRY

    Sponsored content

    Re: Kaspersky 2010 / 2009

    Post by Sponsored content


      Current date/time is Thu Apr 27, 2017 9:12 am