Forum Sementara Putera.com

Bersama kita perkemaskan forum ini sementara forum asal dalam pemulihan.

Forum putera dah kembali. Masalah sudah berjaya diselesaikan. Sila lawati http://forum.putera.com/tanya


    Laptop 2nd Murah Jer!!

    Share

    Putera Al-Farid
    Ahli Baharu
    Ahli Baharu

    Gender : Male Number of posts : 15
    Registration date : 05/03/2009

    Laptop 2nd Murah Jer!!

    Post by Putera Al-Farid on Sat Jul 11, 2009 3:52 pm

    cheers kami menjual semua jenis laptop dan pc terpakai..harga serendah Rm299-Rm999.tak lebih dari tu.anda boleh view di blog kami al-farid.blogspot.com..
    Atau boleh telefon di 0169989572/73 en. Irwan.
    Kedai INFO IT ENTERPRISE baru je dibuka di jalan rantau panjang klang...anda jg boleh dtg sendiri untuk mendapatkan maklumat lanjut.boleh juga emel pada saya di afiz_s@yahoo.com..

    myee
    Ahli
    Ahli

    Gender : Male Number of posts : 926
    Registration date : 18/04/2009

    Re: Laptop 2nd Murah Jer!!

    Post by myee on Sun Jul 19, 2009 1:41 pm

    saja nak tolong TS

    http://al-farid.blogspot.com/

      Current date/time is Mon Dec 05, 2016 4:25 am