Forum Sementara Putera.com

Bersama kita perkemaskan forum ini sementara forum asal dalam pemulihan.

Forum putera dah kembali. Masalah sudah berjaya diselesaikan. Sila lawati http://forum.putera.com/tanya


    ade sape2 nk jual game GRID ori kat aku? cd ori aku patah la..

    Share

    NazCYPHER32
    Ahli Baharu
    Ahli Baharu

    Number of posts : 373
    Age : 26
    Location : Seremban
    Job/hobbies : FSsimming,racing sim,3dmodelling
    Registration date : 04/03/2009

    ade sape2 nk jual game GRID ori kat aku? cd ori aku patah la..

    Post by NazCYPHER32 on Sun Jul 05, 2009 9:02 pm

    emergency3..hua3!..salam sume gamer putra..aku nk beli game codemaster Race Driver Grid yg ORIGINAL pnye kat sape2 putranian yg ade beli game nih mase promotion dlu..harga promotion RM70 (aku pn beli mase PDC dlu)..cd ori aku da patah la,xgune btol la lol! tgh alih meja pc,tup2,kne gondol ngn roda meja nih..ishh!!

    So kalo ade sape2 yg xmain lg game grid nih,tolak le kt aku..harga agk2 le..CD ORI tau...aku xnk beli yg lanunnye..xssuai la,cover ori,cd jack_sparrow..adoiyai..yg msih elok,kalo ade clr2 ckit2,xpe,jnji dvd bole bace.bole install,bole main sudah

    Hiruka
    Ahli
    Ahli

    Gender : Male Number of posts : 887
    Age : 31
    Location : X: 9956 Y: 6544
    Job/hobbies : PC Maniac
    Registration date : 02/03/2009

    Re: ade sape2 nk jual game GRID ori kat aku? cd ori aku patah la..

    Post by Hiruka on Fri Jul 24, 2009 4:01 pm

    Beli VGA Zotac...wakakaka Laughing
    Gud luck bro..

    kubung
    Ahli Baharu
    Ahli Baharu

    Gender : Male Number of posts : 44
    Location : Hulu Kelang
    Job/hobbies : Ngadap depan PC
    Registration date : 18/03/2009

    Re: ade sape2 nk jual game GRID ori kat aku? cd ori aku patah la..

    Post by kubung on Thu Sep 03, 2009 5:29 pm

    kat sini takde orang main grid online ke? terumtama katergori BMC f1000, asyik aku je wakil malaysia yg main...

    NazCYPHER32
    Ahli Baharu
    Ahli Baharu

    Number of posts : 373
    Age : 26
    Location : Seremban
    Job/hobbies : FSsimming,racing sim,3dmodelling
    Registration date : 04/03/2009

    Re: ade sape2 nk jual game GRID ori kat aku? cd ori aku patah la..

    Post by NazCYPHER32 on Fri Sep 04, 2009 3:30 pm

    kubung wrote:kat sini takde orang main grid online ke? terumtama katergori BMC f1000, asyik aku je wakil malaysia yg main...

    aku main GRID gak..tp dvd aku da pth..aku skang main TOCA race driver 2&3 ar..game sbelum GRID kluar..huhu..

    tebuanjantan
    Ahli Baharu
    Ahli Baharu

    Number of posts : 96
    Registration date : 23/03/2009

    Re: ade sape2 nk jual game GRID ori kat aku? cd ori aku patah la..

    Post by tebuanjantan on Wed Sep 09, 2009 2:54 pm

    mmg berbaloi beli yg ori ni..Grid 2 bila nk keluaQ?? tak sabar dah ni
    aku rasa mgkn kali ni keluaq Ver. Dx11 plk

    Sponsored content

    Re: ade sape2 nk jual game GRID ori kat aku? cd ori aku patah la..

    Post by Sponsored content Today at 7:05 am


      Current date/time is Sat Dec 10, 2016 7:05 am