Forum Sementara Putera.com

Bersama kita perkemaskan forum ini sementara forum asal dalam pemulihan.

Forum putera dah kembali. Masalah sudah berjaya diselesaikan. Sila lawati http://forum.putera.com/tanya


    siapa tau cam ne nak masuk background musik kat blog

    Share

    nakal
    Ahli Baharu
    Ahli Baharu

    Gender : Male Number of posts : 241
    Age : 38
    Job/hobbies : penolong pegawai perubatan
    Registration date : 20/02/2009

    siapa tau cam ne nak masuk background musik kat blog

    Post by nakal on Thu Jul 02, 2009 1:21 am

    salam dan selamat malam

    aku try buat sebuah blog. aku teringin sangat nak masuk background musik kat blog aku tue. bila time bukak jer terus kuar lagu. nak buat cam ne yerk. lagi satu nak add gadget untuk lihat berapa orang pelawat kat blog kita cam ne yerk...tolong yerk bagi yang pakar2 blog tue...ilmu takkan luak kalau dikongsi malah akan bertambah lagi tol tak

    akuccputsedut
    Moderators
    Moderators

    Gender : Female Number of posts : 1268
    Age : 32
    Location : Bayan Baru Penang
    Job/hobbies : Programmer Analyst (oracle form,report,database,,jsp)
    Registration date : 10/06/2009

    Re: siapa tau cam ne nak masuk background musik kat blog

    Post by akuccputsedut on Thu Jul 02, 2009 10:30 am

    hang buat blog pakai wordpress ker blogspot ke...??

    kalau wordpress try nih ---> http://wordpress.org/extend/plugins/stats/

    kalau kat blogspot blog lain pun boleh nih aku rasa ---------> http://www.sitemeter.com


    kat blog aku takder counter...tapi aku rasa nih ler site yang femes...try laa..

    leh rujuk kat sini juga google analytic atau statcounter


    http://woopra.com -----> sini pun boleh juga...banyak sangat laa nak bagi pung...


    --------------------------------------------
    blog aku : http://qhaseeh.blogspot.com
    Nak Beli Perfumes : http://myperfumes.via.my
    Nak senang topup : http://businesprepaid.via.my
    Nak makan sambil jana duit : http://islandredcafe.via.my

    Download E-Book Percuma : http://rajakamil.via.my

    Download 20 E-Book Percuma : http://20produkPercuma.via.my

    akuccputsedut
    Moderators
    Moderators

    Gender : Female Number of posts : 1268
    Age : 32
    Location : Bayan Baru Penang
    Job/hobbies : Programmer Analyst (oracle form,report,database,,jsp)
    Registration date : 10/06/2009

    Re: siapa tau cam ne nak masuk background musik kat blog

    Post by akuccputsedut on Thu Jul 02, 2009 12:04 pm

    background mucis cek kat sini...--> http://www.bloggerbuster.com/2007/07/add-background-music-to-your-blog.html


    --------------------------------------------
    blog aku : http://qhaseeh.blogspot.com
    Nak Beli Perfumes : http://myperfumes.via.my
    Nak senang topup : http://businesprepaid.via.my
    Nak makan sambil jana duit : http://islandredcafe.via.my

    Download E-Book Percuma : http://rajakamil.via.my

    Download 20 E-Book Percuma : http://20produkPercuma.via.my

    nakal
    Ahli Baharu
    Ahli Baharu

    Gender : Male Number of posts : 241
    Age : 38
    Job/hobbies : penolong pegawai perubatan
    Registration date : 20/02/2009

    Re: siapa tau cam ne nak masuk background musik kat blog

    Post by nakal on Fri Jul 03, 2009 10:06 am

    jutaan terima kasih pada siput sedut..

    Sponsored content

    Re: siapa tau cam ne nak masuk background musik kat blog

    Post by Sponsored content Today at 6:12 pm


      Current date/time is Tue Dec 06, 2016 6:12 pm