Forum Sementara Putera.com

Bersama kita perkemaskan forum ini sementara forum asal dalam pemulihan.

Forum putera dah kembali. Masalah sudah berjaya diselesaikan. Sila lawati http://forum.putera.com/tanya


    Webhosting Percuma

    Share

    Rayquaza
    Ahli Baharu
    Ahli Baharu

    Gender : Male Number of posts : 113
    Location : Kuala Terengganu
    Job/hobbies : Surfing Internet
    Registration date : 13/02/2009

    Webhosting Percuma

    Post by Rayquaza on Tue Jun 30, 2009 5:27 pm

    Daftar sini:

    Webhosting Percuma

    Sebelum tu korang kena baca terma-terma dan syaratnya, ada kat site tuh orait. Smile

    OngBok
    Moderators
    Moderators

    Gender : Male Number of posts : 729
    Location : Dungun Terengganu
    Job/hobbies : Pesara JKR
    Registration date : 18/02/2009

    Re: Webhosting Percuma

    Post by OngBok on Tue Jun 30, 2009 10:06 pm

    Boleh dapat free berdasarkan bilangan pos.
    Makin banyak pos, makin besar space/bandwidth yang kita dapat.

    kalau 3 post dalam forum boleh dapat 200MB
    kalau 120 post boleh dapat 17GB/170GB

    Lain2 offer:
    Detail

    hanzen
    Ahli Baharu
    Ahli Baharu

    Number of posts : 1
    Registration date : 01/07/2009

    Re: Webhosting Percuma

    Post by hanzen on Sat Jul 04, 2009 7:22 pm

    aduh gituuu kee, aku ni lagi teruk wat maluuu ngan budak sekolah je, dorang sume dah mahir buat blog , yang aku nii abuk pun tak gheti ong bok leh tolong kee,

    OngBok
    Moderators
    Moderators

    Gender : Male Number of posts : 729
    Location : Dungun Terengganu
    Job/hobbies : Pesara JKR
    Registration date : 18/02/2009

    Re: Webhosting Percuma

    Post by OngBok on Sat Jul 04, 2009 8:09 pm

    nak tolong ape?

    Sponsored content

    Re: Webhosting Percuma

    Post by Sponsored content Today at 2:14 am


      Current date/time is Fri Dec 09, 2016 2:14 am