Forum Sementara Putera.com

Bersama kita perkemaskan forum ini sementara forum asal dalam pemulihan.

Forum putera dah kembali. Masalah sudah berjaya diselesaikan. Sila lawati http://forum.putera.com/tanya


    GOOGLE ADSENSE

    Share

    tokio_drift
    Ahli Baharu
    Ahli Baharu

    Gender : Male Number of posts : 190
    Age : 38
    Location : shah alam-kota tinggi-shah alam
    Registration date : 04/03/2009

    Re: GOOGLE ADSENSE

    Post by tokio_drift on Sat Oct 03, 2009 2:35 am

    mrRemz wrote:ko boleh jelaskan sikit Adsense for Domain ni... tak yah detail... explain simple jer. Kalau macam bagus.... aku akan explore sendiri

    baguih.... aaaaa
    cubo la try test.....

    kae
    Moderators
    Moderators

    Gender : Male Number of posts : 1436
    Location : Puchong
    Registration date : 16/02/2009

    Re: GOOGLE ADSENSE

    Post by kae on Sat Oct 03, 2009 8:33 am

    Adsense for Domains nih merupakan salah satu cabangan adsense[ceh apsal formal betul aku cakap nih]

    anyway.. korang tak perlu website.. korang hanya perlu domain je..
    tak kira la sama ada domain free atau berbayar..
    tetapi saya rase domain berbayar lebih menarik minat..

    klo korang ada adsense..
    korang pegi kat adsense for domains..[setup]
    korang boleh baca ape yg perlu dibuat kat situ..

    Good Luck,
    Berjumpa Lagi di Menara Kejayaan


    --------------------------------------------

    http://reviewstechnology.blogspot.com/
    http://percuma-mp3-download.blogspot.com/
    http://itwarez.via.my
    http://tinyurl.com/keretapercuma

    tokio_drift
    Ahli Baharu
    Ahli Baharu

    Gender : Male Number of posts : 190
    Age : 38
    Location : shah alam-kota tinggi-shah alam
    Registration date : 04/03/2009

    Re: GOOGLE ADSENSE

    Post by tokio_drift on Sat Oct 03, 2009 9:35 am

    ada betul kata beliauuuuu.....

    Sponsored content

    Re: GOOGLE ADSENSE

    Post by Sponsored content Today at 4:53 pm


      Current date/time is Sat Dec 10, 2016 4:53 pm