Forum Sementara Putera.com

Bersama kita perkemaskan forum ini sementara forum asal dalam pemulihan.

Forum putera dah kembali. Masalah sudah berjaya diselesaikan. Sila lawati http://forum.putera.com/tanya


    BEG itu YG membawa laptop kita

    Share

    neutron
    Ahli Baharu
    Ahli Baharu

    Gender : Male Number of posts : 461
    Registration date : 08/03/2009

    Re: BEG itu YG membawa laptop kita

    Post by neutron on Sat Aug 01, 2009 12:38 am

    aku pakai brand The North Face je..huhuh mase aku beli hari tu rm35., tp aku tgk skrg rm60 same mcm beg aku.. ms aku beli haru tu dia salah letak harga kot..hehehe

    awi216
    Ahli Baharu
    Ahli Baharu

    Number of posts : 174
    Registration date : 02/03/2009

    Re: BEG itu YG membawa laptop kita

    Post by awi216 on Sat Aug 01, 2009 9:33 pm

    Berbalik kepada tujuan asal bag laptop tu dibuat. Semestinya lah untuk memastikan laptop yg kita bawah tu lebih selamat dari segi hentakan, tempias benda2 asing, dan unsur2 merosakkan yg lainnya. Bab nak menunjuk tu tak dinafikan memang wujud, tapi tu terpulang kat masing2 la kan. Tapi apa salahnya melabur duit sikit untuk jangka hayat laptop yg lebih panjang..

    Kalu jenis perompak ni, semua dia sebat. Tak dapat duit, orang pun dia sebat.. Perompak ada kat mana2, tu semua mau ingat sendiri la.

    fotosintesis
    Ahli Baharu
    Ahli Baharu

    Number of posts : 5
    Registration date : 26/06/2009

    Re: BEG itu YG membawa laptop kita

    Post by fotosintesis on Sat Sep 12, 2009 12:38 am

    aku guna beg intel ja. mmg khas utk laptop. sbb dulu keja intel depa bg. senang nk buh laptop. tapi ujan basah gak walaupon kalis air. x kalis mane pon kalau dah ujan tahap gaban.

    Sponsored content

    Re: BEG itu YG membawa laptop kita

    Post by Sponsored content Today at 6:04 am


      Current date/time is Fri Dec 09, 2016 6:04 am