Forum Sementara Putera.com

Bersama kita perkemaskan forum ini sementara forum asal dalam pemulihan.

Forum putera dah kembali. Masalah sudah berjaya diselesaikan. Sila lawati http://forum.putera.com/tanya


    Javascript - 2 Copies AutoPrint Page

    Share

    Hansz
    Ahli Baharu
    Ahli Baharu

    Gender : Male Number of posts : 184
    Age : 29
    Location : Kuala Kangsar, Perak
    Job/hobbies : PHP, Design, Developing, Composing, Computer
    Registration date : 01/06/2009

    Javascript - 2 Copies AutoPrint Page

    Post by Hansz on Thu Jun 11, 2009 12:05 am

    Assalamualaikum kawan2 semua...

    Saya nak tanya ni, ada tak sesiapa yang tahu jika ada code Java yang boleh print sesuatu page menjadi 2 copies.

    Kalau saya guna code ni : F1.print(); Dia cuma print 1 page jer, kalau nak jadikan 2 copies macam mana hek ??

    Code ni dikehendaki sebab tak nak Staff office saya ni terlupa. Code ni pun menyenangkan diorang untuk print page2 yang perlu double copy...

    Harap dapat bantuan, Jika Boleh Smile

      Current date/time is Fri Dec 09, 2016 2:13 am