Forum Sementara Putera.com

Bersama kita perkemaskan forum ini sementara forum asal dalam pemulihan.

Forum putera dah kembali. Masalah sudah berjaya diselesaikan. Sila lawati http://forum.putera.com/tanya


    Driver Untuk Fujitsu FMV BIBLO MIG75K

    Share

    zul115
    Ahli Baharu
    Ahli Baharu

    Number of posts : 20
    Registration date : 19/05/2009

    Driver Untuk Fujitsu FMV BIBLO MIG75K

    Post by zul115 on Mon Jun 08, 2009 11:35 am

    Aku ada satu Laptop fujitsu special edition FMV BIBLO MIG75K,tapi cd drivernya tak de.Takut nanti bila ada masalah,aku format dan tak dapat install dia punya system yang digunakan, contohnya ethernet card.
    Ada ker sesiapa yang boleh beri maklumat camana nak dapat driver tu,dah cari kat internet,x jumpa.

      Current date/time is Sun Dec 04, 2016 8:11 pm