Forum Sementara Putera.com

Bersama kita perkemaskan forum ini sementara forum asal dalam pemulihan.

Forum putera dah kembali. Masalah sudah berjaya diselesaikan. Sila lawati http://forum.putera.com/tanya


    Laptop budjet RM 3000

    Share

    castromakavelli
    Ahli Baharu
    Ahli Baharu

    Number of posts : 66
    Registration date : 25/05/2009

    Laptop budjet RM 3000

    Post by castromakavelli on Sun Jun 07, 2009 10:56 am

    Sila bg cadangan untuk aku beli sebuah laptop yang beharga RM 3***.00 Sila bagi model Laptop dan kenapa ianya berbaloi dgn harganya...??


    Oleh BundlePc

    Zex
    Ahli Baharu
    Ahli Baharu

    Number of posts : 120
    Registration date : 21/02/2009

    salam

    Post by Zex on Sun Jun 07, 2009 12:10 pm

    U nak tak sony VAIO,secondla, harga rm3000.

    Intel centrino Core 2 Duo 2.1GHZ,
    2GB RAM
    200GB HDISK
    128MB ATI RADEON GRAPHIC CARD ( main games hebat xde mslh, halflife 2 ke atau Far Cry ke..hehe.)
    Bluetooh 2.0,
    card reader all in built in,
    Windows Vista Home Premium Original

    pastu ade lg spec die sy x ingat..

    sy bg bag biefcase yg sangkut bahu kat belakang yg kalis air tu FREE!!
    berharga RM150.

    Harga sy letak sbnr rm3,800
    tp sy bg diskaun, hanya RM3000 sahaja.

    leh jumpa sy utk test.

    ape2 msg/call sy.

    0139450054 cheers

      Current date/time is Sun Dec 04, 2016 8:09 pm