Forum Sementara Putera.com

Bersama kita perkemaskan forum ini sementara forum asal dalam pemulihan.

Forum putera dah kembali. Masalah sudah berjaya diselesaikan. Sila lawati http://forum.putera.com/tanya


    Sesape ader idea mane nak cari sample proposal untuk network design?

    Share

    budakccns
    Ahli Baharu
    Ahli Baharu

    Gender : Male Number of posts : 6
    Registration date : 05/06/2009

    Sesape ader idea mane nak cari sample proposal untuk network design?

    Post by budakccns on Fri Jun 05, 2009 1:05 am

    ASSALAMUALAIKUM,

    ADER TAK SESAPE YANG BOLEH KASI LINK RUJUKAN UNTUK CARI SAMPLE PROPOSAL UNTUK NETWORK DESIGN? aKU DAH CARI GUNA MEMCAM CARA (SUCH AS GOOGLE HACK METHOD,ADVANCE SEARCH ETC) Still jugak tak leh jumpa, cuma aku jumpa satu jer... tapi itu tak cukup untuk aku jadikan rujukan.... harap dapat membantu, maaf kalo menyusahkan Shocked Razz

    Noning
    Ahli Baharu
    Ahli Baharu

    Gender : Male Number of posts : 109
    Age : 36
    Location : Land Below The Wind
    Job/hobbies : Eat...Eat...Eat...Sleep zzzzzzzz
    Registration date : 12/05/2009

    Re: Sesape ader idea mane nak cari sample proposal untuk network design?

    Post by Noning on Fri Jun 05, 2009 1:48 am

    cuba kat cni http://www.firewall.cx/
    nie aku dah lupa la sapa yg sebenarnya sumbangkan laman web nie tapi kredit penghargaan kepada member putera tu la bukan aku ok.....

    budakccns
    Ahli Baharu
    Ahli Baharu

    Gender : Male Number of posts : 6
    Registration date : 05/06/2009

    Re: Sesape ader idea mane nak cari sample proposal untuk network design?

    Post by budakccns on Fri Jun 05, 2009 9:16 am

    Noning wrote:cuba kat cni http://www.firewall.cx/
    nie aku dah lupa la sapa yg sebenarnya sumbangkan laman web nie tapi kredit penghargaan kepada member putera tu la bukan aku ok.....


    Aper2 pun terima kasih le pada kamu Noning, at least aku ader tempat nak cari lagi information.... Basketball lol!
    Sesape lagi yang ader link, tolong kasi k...

    HelpDesK
    Moderators
    Moderators

    Gender : Male Number of posts : 188
    Location : Kuala Lumpur
    Job/hobbies : Tech Support
    Registration date : 02/05/2009

    Re: Sesape ader idea mane nak cari sample proposal untuk network design?

    Post by HelpDesK on Fri Jun 05, 2009 9:57 am

    Ni nak propose network design apa ? canggih punya ka or simple ?

    budakccns
    Ahli Baharu
    Ahli Baharu

    Gender : Male Number of posts : 6
    Registration date : 05/06/2009

    Re: Sesape ader idea mane nak cari sample proposal untuk network design?

    Post by budakccns on Fri Jun 05, 2009 10:26 am

    HelpDesk wrote:Ni nak propose network design apa ? canggih punya ka or simple ?

    Kalo boleh dua2 pun bro, sebab nak carik ilmu sikit.... nanti nak kerja senang sikit tongue Basketball

    HelpDesK
    Moderators
    Moderators

    Gender : Male Number of posts : 188
    Location : Kuala Lumpur
    Job/hobbies : Tech Support
    Registration date : 02/05/2009

    Re: Sesape ader idea mane nak cari sample proposal untuk network design?

    Post by HelpDesK on Fri Jun 05, 2009 10:37 am

    cerita la dulu ape yang kau fikir...

    budakccns
    Ahli Baharu
    Ahli Baharu

    Gender : Male Number of posts : 6
    Registration date : 05/06/2009

    Re: Sesape ader idea mane nak cari sample proposal untuk network design?

    Post by budakccns on Fri Jun 05, 2009 11:02 am

    HelpDesk wrote:cerita la dulu ape yang kau fikir...

    Actually aku ni orang baru dalam network, and sem ni ade blajar mengenai network design.. So nak cari additional info supaya boleh relate sikit ngan aper yang di blajo,sem ni pendek so kelas agak celaru ngan lecturer pun takde....

    HelpDesK
    Moderators
    Moderators

    Gender : Male Number of posts : 188
    Location : Kuala Lumpur
    Job/hobbies : Tech Support
    Registration date : 02/05/2009

    Re: Sesape ader idea mane nak cari sample proposal untuk network design?

    Post by HelpDesK on Fri Jun 05, 2009 11:11 am

    Try la tgk network design ni kalo ko agak2 faham..


    budakccns
    Ahli Baharu
    Ahli Baharu

    Gender : Male Number of posts : 6
    Registration date : 05/06/2009

    Contoh yang aku dapat....

    Post by budakccns on Fri Jun 05, 2009 11:32 am

    [quote="HelpDesk"]Try la tgk network design ni kalo ko agak2 faham..

    Terima kasih, tapi boleh tak kasi link aper2 ke....sebab dari ape yang aku dapat cam http://www.uwec.edu/hiltonts/101/CBAsample/projectsample.htm

    syahir85
    Ahli Baharu
    Ahli Baharu

    Number of posts : 3
    Registration date : 21/07/2009

    Re: Sesape ader idea mane nak cari sample proposal untuk network design?

    Post by syahir85 on Wed Jul 22, 2009 9:53 am

    ]> HelpDesK <[ wrote:Try la tgk network design ni kalo ko agak2 faham..


    salam bro.. network design ne utk company mn? citer sket psal design2 ne.. heheh saya masih baru dlm network ne.. tq!

    crazy_labelle
    Ahli Baharu
    Ahli Baharu

    Gender : Female Number of posts : 370
    Age : 87
    Location : on da way to umah cullen...
    Job/hobbies : baca n tgk cite twillight...
    Registration date : 16/02/2009

    Re: Sesape ader idea mane nak cari sample proposal untuk network design?

    Post by crazy_labelle on Sat Jul 25, 2009 6:53 pm

    ko amek ccna exploration ke?
    skang blaja bab more to lan ke wan?
    ak ade byk packet tracer nye.

    Sponsored content

    Re: Sesape ader idea mane nak cari sample proposal untuk network design?

    Post by Sponsored content Today at 5:50 am


      Current date/time is Wed Dec 07, 2016 5:50 am