Forum Sementara Putera.com

Bersama kita perkemaskan forum ini sementara forum asal dalam pemulihan.

Forum putera dah kembali. Masalah sudah berjaya diselesaikan. Sila lawati http://forum.putera.com/tanya


    Acer Aspire 3682NWXCi

    Share

    angah_90
    Ahli Baharu
    Ahli Baharu

    Gender : Male Number of posts : 63
    Age : 26
    Location : Negeri Sembilan
    Registration date : 17/02/2009

    Acer Aspire 3682NWXCi

    Post by angah_90 on Tue Jun 02, 2009 9:41 pm

    Salam..

    pertama aku pown pening ngan model nie sama ada 3682 atau 3680 sbb kt sticker lin kt lappy lin..ok x per..masalahnyer cmnie..

    lappy nie x bley on..simtop dier dah tentu lah x berbnyi aper2 and xder satu lmpu led pown yg nyala..bler cucuk jer power adapter lampu kat adapter berkelip2 dan x stabil ( sepatutnyer lampu nie akan menyala tanpa kelip )..

    ada x sape2 tau tentang masalah nie..??heran la plak..TQ

    nostradamus
    Ahli Baharu
    Ahli Baharu

    Gender : Male Number of posts : 46
    Age : 34
    Location : melaka
    Job/hobbies : Engineer sampah2 hospital
    Registration date : 18/04/2009

    Re: Acer Aspire 3682NWXCi

    Post by nostradamus on Tue Jun 02, 2009 10:30 pm

    ws ko try buka bateri dahulu then pakai adapter sahaja, pastu on kan menjadi x

    angah_90
    Ahli Baharu
    Ahli Baharu

    Gender : Male Number of posts : 63
    Age : 26
    Location : Negeri Sembilan
    Registration date : 17/02/2009

    Re: Acer Aspire 3682NWXCi

    Post by angah_90 on Mon Jun 08, 2009 1:30 am

    emm dah cube n still jd bnde yg same

    Sponsored content

    Re: Acer Aspire 3682NWXCi

    Post by Sponsored content Today at 7:08 am


      Current date/time is Sat Dec 10, 2016 7:08 am