Forum Sementara Putera.com

Bersama kita perkemaskan forum ini sementara forum asal dalam pemulihan.

Forum putera dah kembali. Masalah sudah berjaya diselesaikan. Sila lawati http://forum.putera.com/tanya


    [WTS/NJ] Asus P320 phone

    Share

    DrASAG
    Ahli Baharu
    Ahli Baharu

    Gender : Male Number of posts : 34
    Registration date : 23/04/2009

    [WTS/NJ] Asus P320 phone

    Post by DrASAG on Mon Jun 01, 2009 9:36 am

    Salam semua.

    Barang: Asus P320 phone

    Pakej termasuk: Installer CD (2), Earphone, USB Cable, Card Memory 1GB, Charger

    Harga: Asal RM 1299 ( masa beli pd Jan 2009 ), Nak jual around RM 800 ke atas ( can negotiate )

    Jaminan: Still under warranty ASUS 2 years

    Kaedah Jual Beli: COD (can negotiate also)

    Lokasi: Aku kat Kuala Terengganu. KL boleh juga tapi kena deal awal sket..

    Cara dihubungi: dr.asag@yahoo.com

    ---

    Keadaan/Usia Barang: OK / beli bulan Jan 2009

    Gambar:






    Alasan barang dijual:
    Masa beli macam best leh tulis pakai pen dia, nampak bergaya, nampak korporat, hehehehe.. tapi memandangkan aku ni suka bermesej2, dlm keadaan nak cepat, tak sesuai lak nak guna. daripada aku simpan wat biasa2, baik aku jual murah2 punya...huhuhu. sekarang aku dah beli hp nokia balik, lagik senang nak bermesej2 ni. skrg aku cuma pakai asus ni utk amik gmbr, dgr lagu... gambar mmg clear gilers...

      Current date/time is Mon Dec 05, 2016 8:32 pm