Forum Sementara Putera.com

Bersama kita perkemaskan forum ini sementara forum asal dalam pemulihan.

Forum putera dah kembali. Masalah sudah berjaya diselesaikan. Sila lawati http://forum.putera.com/tanya


    [WTB] lcd apa brand pun takpa

    Share

    anakberudu
    Ahli Baharu
    Ahli Baharu

    Gender : Male Number of posts : 279
    Age : 38
    Location : langkawi
    Registration date : 01/03/2009

    [WTB] lcd apa brand pun takpa

    Post by anakberudu on Sat May 30, 2009 12:45 pm

    saya nak beli LCd moniter terpakai apa2 brand. kala kekawan ada nak jual boleh pm sy atau sms saya 0173208005 harga kalau boleh dalam lingkungan Rm250 walau camne pun boleh nego sket kalau nak jual mahal sket.. nak yg 15 atau 17 inci. harap jngan ada death pixel atau rosak na.. terima kasiH kalau ada gambar lagi bess


    Last edited by anakberudu on Sat May 30, 2009 1:33 pm; edited 1 time in total

    wanjihan
    Ahli Rajin
    Ahli Rajin

    Gender : Male Number of posts : 1106
    Age : 36
    Location : Kaybee, Kelate
    Job/hobbies : Tenet jer....
    Registration date : 21/02/2009

    Re: [WTB] lcd apa brand pun takpa

    Post by wanjihan on Sat May 30, 2009 12:52 pm

    susah bro nak cari lcd yg rege mcm bajet ko tu. aku pun dulu dpt rm200 gak for philips 15. tp mmg susah gak nak dpt ni... kena ayat budak yg jual brg second tu. huhuhu....

    etnio_getic
    Ahli Baharu
    Ahli Baharu

    Gender : Male Number of posts : 299
    Location : Muo-Tronoh-Jalan Duta-Katil
    Job/hobbies : Automotivers
    Registration date : 12/05/2009

    Re: [WTB] lcd apa brand pun takpa

    Post by etnio_getic on Sat Jun 06, 2009 12:16 pm


    Sponsored content

    Re: [WTB] lcd apa brand pun takpa

    Post by Sponsored content Today at 7:06 am


      Current date/time is Sat Dec 10, 2016 7:06 am