Forum Sementara Putera.com

Bersama kita perkemaskan forum ini sementara forum asal dalam pemulihan.

Forum putera dah kembali. Masalah sudah berjaya diselesaikan. Sila lawati http://forum.putera.com/tanya


    Nak makan kat Mamak atau Tidak

    Share

    Poll

    Tempat pilihan

    [ 3 ]
    14% [14%] 
    [ 2 ]
    10% [10%] 
    [ 16 ]
    76% [76%] 

    Total Votes: 21

    loy_azloy
    Moderators
    Moderators

    Gender : Male Number of posts : 1513
    Age : 35
    Location : Muo/Putrajaya
    Job/hobbies : DOF/bela kelisa
    Registration date : 23/02/2009

    Re: Nak makan kat Mamak atau Tidak

    Post by loy_azloy on Thu Jun 18, 2009 9:04 am

    etnio_getic wrote:
    Razi_IBM wrote:bukan tu je..dah lama2 tunggu,pastu dia muncul cakap order tu dah habis.

    yang tu aku pernah kene
    tros seminggu mkn free beb, makan xbayo
    haha.
    heaven rasenye time tu.tp dose melimpah2
    woi jgn makan tak bayar haram jadi darah daging sampai lah kita mati huuuu~~~~~~(bunyi takutkan org)

    TOYSЯUS
    Moderators
    Moderators

    Gender : Male Number of posts : 1571
    Age : 29
    Location : Kolam Kering - 3°5′00″N 101°32′00″E
    Job/hobbies : Pembunuh
    Registration date : 27/02/2009

    Re: Nak makan kat Mamak atau Tidak

    Post by TOYSЯUS on Thu Jun 18, 2009 9:43 am

    Haha.
    Gila laa makan free.
    Makan free tu sendiri bagi free ke orang tu yang bagi free.
    Kalau sendiri bagi free, pergi bayar balik hari ni. Tak halal nanti.
    Tapi kalau orang tu yang bagi free, pergi muntahkan balik. Entah apa dia dah letak.
    Hahahaha. (gelak takutkan orang)


    --------------------------------------------
    TETTT!!

    mitutoyo
    Ahli Baharu
    Ahli Baharu

    Number of posts : 430
    Location : Bandaraya Anggerik
    Job/hobbies : MemBZ kn diri
    Registration date : 01/03/2009

    Re: Nak makan kat Mamak atau Tidak

    Post by mitutoyo on Thu Jun 18, 2009 12:33 pm

    aku pnah jg situasi cmnh,3 meja duduk makan,maple nh igt,xda yg tertiicir,dkat dgn City Campus UTM

    Sponsored content

    Re: Nak makan kat Mamak atau Tidak

    Post by Sponsored content Today at 8:11 pm


      Current date/time is Sun Dec 04, 2016 8:11 pm