Forum Sementara Putera.com

Bersama kita perkemaskan forum ini sementara forum asal dalam pemulihan.

Forum putera dah kembali. Masalah sudah berjaya diselesaikan. Sila lawati http://forum.putera.com/tanya


    -WTB-SD RAM PC133 256MB...yang murah2

    Share

    jazy
    Ahli Baharu
    Ahli Baharu

    Number of posts : 215
    Registration date : 02/03/2009

    -WTB-SD RAM PC133 256MB...yang murah2

    Post by jazy on Thu May 21, 2009 1:07 pm

    kepada semua warga putera...siapa ada jual ram pc133 256mb kasi letgo dkt aku..aku nak upgrade P3 aku...klu ada sms aku 019-2488195 @ email jazli85@yahoo.com

    haz-one
    Ahli Baharu
    Ahli Baharu

    Gender : Male Number of posts : 305
    Age : 24
    Location : kole ganu
    Registration date : 05/03/2009

    Re: -WTB-SD RAM PC133 256MB...yang murah2

    Post by haz-one on Thu May 21, 2009 1:21 pm

    ak ade 128mb skeping, 64mb 3 kping
    kalu nak pm ak laa
    ak bri mrah je

    spiderglass
    Ahli Baharu
    Ahli Baharu

    Number of posts : 115
    Registration date : 16/03/2009

    Re: -WTB-SD RAM PC133 256MB...yang murah2

    Post by spiderglass on Thu May 21, 2009 2:28 pm

    jazy wrote:kepada semua warga putera...siapa ada jual ram pc133 256mb kasi letgo dkt aku..aku nak upgrade P3 aku...klu ada sms aku 019-2488195 @ email jazli85@yahoo.com

    Salam bro...saya ada sekeping 256MB PC133 SDRAM. Brand tak ingat, pasal skrg ni ada kat dalam PC Dell adik saya yg rosak kat rumah tuh. Tapi RAMmemang confirm bole pakai lagi Very Happy. Sila PM utk deal camne

    zaharimt
    Ahli Baharu
    Ahli Baharu

    Number of posts : 62
    Registration date : 21/05/2009

    Re: -WTB-SD RAM PC133 256MB...yang murah2

    Post by zaharimt on Fri May 22, 2009 6:41 pm

    saya pn ade jgk...
    klau minat..bleh pm k..

    Sponsored content

    Re: -WTB-SD RAM PC133 256MB...yang murah2

    Post by Sponsored content Today at 10:59 am


      Current date/time is Sat Dec 10, 2016 10:59 am