Forum Sementara Putera.com

Bersama kita perkemaskan forum ini sementara forum asal dalam pemulihan.

Forum putera dah kembali. Masalah sudah berjaya diselesaikan. Sila lawati http://forum.putera.com/tanya


    Tak boleh install Kaspersky Internet Security 7 kat Windows 7 RC

    Share

    wanjihan
    Ahli Rajin
    Ahli Rajin

    Gender : Male Number of posts : 1106
    Age : 36
    Location : Kaybee, Kelate
    Job/hobbies : Tenet jer....
    Registration date : 21/02/2009

    Re: Tak boleh install Kaspersky Internet Security 7 kat Windows 7 RC

    Post by wanjihan on Mon May 25, 2009 9:35 pm

    bila full version keluar ko nak beli ke? ko kaya takpe la byk duit... bg yg tak mampu, terpaksa guna akal fikiran anugerah tuhan ni utk dpt benda yg free. ko pakai windows skrg ni original ke? kalo ori takpe la... tp 27 tahun aku hidup ni, tak pernah aku beli apa2 software @ os lg.. just guna kebijaksaan kurniaan tuhan jer iaitu ilmu dan pikiran.

    matagas
    Ahli Baharu
    Ahli Baharu

    Number of posts : 31
    Registration date : 26/04/2009

    Re: Tak boleh install Kaspersky Internet Security 7 kat Windows 7 RC

    Post by matagas on Mon May 25, 2009 9:43 pm

    wanjihan wrote:bila full version keluar ko nak beli ke? ko kaya takpe la byk duit... bg yg tak mampu, terpaksa guna akal fikiran anugerah tuhan ni utk dpt benda yg free. ko pakai windows skrg ni original ke? kalo ori takpe la... tp 27 tahun aku hidup ni, tak pernah aku beli apa2 software @ os lg.. just guna kebijaksaan kurniaan tuhan jer iaitu ilmu dan pikiran.

    Jgn emosi bro..apasal marah pulak...aku kaya tak le
    tp bg aku topik / bab biskut tawar ni tidak seharusnya dibincangkan secara terbuka lebih-lebih lg forum spt putera nih
    tu je...kau nak pakai kau punya pasal....tp jgn le berbangga sgt

    wanjihan
    Ahli Rajin
    Ahli Rajin

    Gender : Male Number of posts : 1106
    Age : 36
    Location : Kaybee, Kelate
    Job/hobbies : Tenet jer....
    Registration date : 21/02/2009

    Re: Tak boleh install Kaspersky Internet Security 7 kat Windows 7 RC

    Post by wanjihan on Mon May 25, 2009 9:46 pm

    bkn berbangga.. aku tk pernah berbangga seorang diri. sumer aku kongsi dgn kwn2. kalo ko leh masuk inbox PM aku, ko tgk la brapa byk aku kongsi ilmu dgn kawan2. takde nya nak bangga sorang... just stakat buat benda yg ada kemajuan pada diri kita dan kongsi ilmu dgn kawan2 semua. tu jer niat aku. aku sedia membantu bg yang tak mampu... nak biskut masin ke tawar ke ape ke, pm aku. sedia membantu bagi yang tak mampu nak beli yang original. hidup BISKUT. pig

    matagas
    Ahli Baharu
    Ahli Baharu

    Number of posts : 31
    Registration date : 26/04/2009

    Re: Tak boleh install Kaspersky Internet Security 7 kat Windows 7 RC

    Post by matagas on Mon May 25, 2009 9:50 pm

    wanjihan wrote:bkn berbangga.. aku tk pernah berbangga seorang diri. sumer aku kongsi dgn kwn2. kalo ko leh masuk inbox PM aku, ko tgk la brapa byk aku kongsi ilmu dgn kawan2. takde nya nak bangga sorang... just stakat buat benda yg ada kemajuan pada diri kita dan kongsi ilmu dgn kawan2 semua. tu jer niat aku. aku sedia membantu bg yang tak mampu... nak biskut masin ke tawar ke ape ke, pm aku. sedia membantu bagi yang tak mampu nak beli yang original. hidup BISKUT. pig

    nothing to says...tp sbg sorang islam rasnya tak tergamak nak guna emoticons pig tu..... Mad Mad Mad

    wanjihan
    Ahli Rajin
    Ahli Rajin

    Gender : Male Number of posts : 1106
    Age : 36
    Location : Kaybee, Kelate
    Job/hobbies : Tenet jer....
    Registration date : 21/02/2009

    Re: Tak boleh install Kaspersky Internet Security 7 kat Windows 7 RC

    Post by wanjihan on Mon May 25, 2009 9:53 pm

    emoticons jer... niat dihati tidak. hehehe sori...

    mitutoyo
    Ahli Baharu
    Ahli Baharu

    Number of posts : 430
    Location : Bandaraya Anggerik
    Job/hobbies : MemBZ kn diri
    Registration date : 01/03/2009

    Re: Tak boleh install Kaspersky Internet Security 7 kat Windows 7 RC

    Post by mitutoyo on Mon May 25, 2009 11:30 pm

    alahaiii.,,.cek nak tanya nh,solan kat atas tu xterjawab g.,,.huhu.,,adakah server kaspersky bermasalah?nk update xbleh,stuck

    TOYSЯUS
    Moderators
    Moderators

    Gender : Male Number of posts : 1571
    Age : 30
    Location : Kolam Kering - 3°5′00″N 101°32′00″E
    Job/hobbies : Pembunuh
    Registration date : 27/02/2009

    Re: Tak boleh install Kaspersky Internet Security 7 kat Windows 7 RC

    Post by TOYSЯUS on Tue May 26, 2009 5:48 am

    @mitutoyo
    KIS8 saya boleh je update. OS Win7 32bit la tapi.
    Kalau 64 tak pasti la.
    Cuba en. mitutoyo rightclick KIS8 tu dan exit. Pastu run semula.
    Saya pernah stuck masa sampai 99% pastu re-run ok balik.


    --------------------------------------------
    TETTT!!

    matagas
    Ahli Baharu
    Ahli Baharu

    Number of posts : 31
    Registration date : 26/04/2009

    Re: Tak boleh install Kaspersky Internet Security 7 kat Windows 7 RC

    Post by matagas on Tue May 26, 2009 8:18 am

    cuba je...klik kanan...run as administrator

    mitutoyo
    Ahli Baharu
    Ahli Baharu

    Number of posts : 430
    Location : Bandaraya Anggerik
    Job/hobbies : MemBZ kn diri
    Registration date : 01/03/2009

    Re: Tak boleh install Kaspersky Internet Security 7 kat Windows 7 RC

    Post by mitutoyo on Tue May 26, 2009 6:01 pm

    dh cuba macam2,repair n n etc.,,.hihihih,masih xberjaya,aku rasa server manager block mana2 port.BENCI!.
    Almaklum kn,WIFI kampus

    TOYSЯUS
    Moderators
    Moderators

    Gender : Male Number of posts : 1571
    Age : 30
    Location : Kolam Kering - 3°5′00″N 101°32′00″E
    Job/hobbies : Pembunuh
    Registration date : 27/02/2009

    Re: Tak boleh install Kaspersky Internet Security 7 kat Windows 7 RC

    Post by TOYSЯUS on Tue May 26, 2009 6:16 pm

    Hmm. Camtu ke. Tapi kalau port kena block mesti 1% pun tak lepas nak update kot.
    Kalau camtu cuba encik mitutoyo update guna offline update punya. Download fail-fail update (.zip) dari web kaspersky.


    --------------------------------------------
    TETTT!!

    Sponsored content

    Re: Tak boleh install Kaspersky Internet Security 7 kat Windows 7 RC

    Post by Sponsored content Today at 7:09 am


      Current date/time is Sat Dec 10, 2016 7:09 am