Forum Sementara Putera.com

Bersama kita perkemaskan forum ini sementara forum asal dalam pemulihan.

Forum putera dah kembali. Masalah sudah berjaya diselesaikan. Sila lawati http://forum.putera.com/tanya


    Pendrive Kena Format...

    Share

    kamikase30
    Moderators
    Moderators

    Number of posts : 410
    Registration date : 02/03/2009

    Re: Pendrive Kena Format...

    Post by kamikase30 on Wed Aug 12, 2009 8:18 pm

    ceh kau, aku buat keje baik tu..
    fasal nak buang sel sel virus,
    kalo buat kat comp sendiri, walaupun ko rase virus tu dah xde,
    tapi sebenarnya ada lorrrr......
    just kuat dgn tak kuat jek..


    --------------------------------------------
    Is Prioritization Failing You? Change Priorities Ahead. if it is to be, it is up to me

    haikal_xy
    Ahli Baharu
    Ahli Baharu

    Gender : Male Number of posts : 9
    Age : 26
    Location : kt blakang ko..warghhh
    Job/hobbies : hack website by sqli injection
    Registration date : 27/04/2009

    Re: Pendrive Kena Format...

    Post by haikal_xy on Thu Aug 13, 2009 9:49 am

    kalo care aku lain..
    aku gune winrar bukak pendrive tu dan copy sume item dlam tue..
    scan item yg baru di copy tue..
    then baru format pendrive..

    kamikase30
    Moderators
    Moderators

    Number of posts : 410
    Registration date : 02/03/2009

    Re: Pendrive Kena Format...

    Post by kamikase30 on Thu Aug 13, 2009 10:16 pm

    huhu.. mane mane pun boleh, but kalo kodah duduk dalam jamban, then ko nak buang virus tu, ko still duduk dalam jamban, hehe, ko still dapat smell 'someting' right..

    tu sebab aku suruh ko pergi hotel 5 bintang, kat situ bersih, clear, wangi.. huhu..

    ' hyeeeeeee........ miss, i miss u, hehe.. '... follow i ek.. Cool


    --------------------------------------------
    Is Prioritization Failing You? Change Priorities Ahead. if it is to be, it is up to me

    haikal_xy
    Ahli Baharu
    Ahli Baharu

    Gender : Male Number of posts : 9
    Age : 26
    Location : kt blakang ko..warghhh
    Job/hobbies : hack website by sqli injection
    Registration date : 27/04/2009

    Re: Pendrive Kena Format...

    Post by haikal_xy on Thu Aug 13, 2009 10:19 pm

    ntah2..tandas kat umah aku lagi wangi dari hotel punyer kot??

    ekk ''perasan nyer aku'' sunny lol!

    Sponsored content

    Re: Pendrive Kena Format...

    Post by Sponsored content Today at 5:59 am


      Current date/time is Fri Dec 09, 2016 5:59 am