Forum Sementara Putera.com

Bersama kita perkemaskan forum ini sementara forum asal dalam pemulihan.

Forum putera dah kembali. Masalah sudah berjaya diselesaikan. Sila lawati http://forum.putera.com/tanya

    CUCI KARPET MUDAH 1/2 JAM SIAP

    Share

    hnizamm
    Ahli Baharu
    Ahli Baharu

    Number of posts: 6
    Registration date: 27/04/2009

    CUCI KARPET MUDAH 1/2 JAM SIAP

    Post by hnizamm on Tue May 12, 2009 10:18 am

    Assalamualaikum,

    Kini ada mesin cuci carpet yang boleh cuci carpet 1/2 jam dan kering dalam masa 1 jam saja, Teknologi baru dan gerenti bersih [size=24]99%[/size] serta boleh keluarkan rambut, bulu kucing serta habuk/pasir dalam karpet. Material dibuat dari organic.

    Thanks
    hnizamm

    eligator
    Ahli Baharu
    Ahli Baharu

    Number of posts: 42
    Registration date: 18/05/2009

    Re: CUCI KARPET MUDAH 1/2 JAM SIAP

    Post by eligator on Tue May 19, 2009 1:22 pm

    kt ne bro..bg detail ckit

    hnizamm
    Ahli Baharu
    Ahli Baharu

    Number of posts: 6
    Registration date: 27/04/2009

    Re: CUCI KARPET MUDAH 1/2 JAM SIAP

    Post by hnizamm on Tue May 26, 2009 11:21 am

    to eligator,

    sorry lambat reply outstation.ok mesin cuci carpet ni sangat mudah digunakan teknologi eropah assemble singapore. skrg dah ada dipasaran malaysia. ingin dapat maklumat detail contact email aleeyaalyssadobi@yahoo.com.my

    am_eniey
    Ahli Baharu
    Ahli Baharu

    Gender: Male Number of posts: 170
    Age: 32
    Location: Gombak
    Registration date: 22/04/2009

    Re: CUCI KARPET MUDAH 1/2 JAM SIAP

    Post by am_eniey on Tue May 26, 2009 3:23 pm

    buat demo sikit kat youtube

    hnizamm
    Ahli Baharu
    Ahli Baharu

    Number of posts: 6
    Registration date: 27/04/2009

    Re: CUCI KARPET MUDAH 1/2 JAM SIAP

    Post by hnizamm on Wed May 27, 2009 10:50 am

    Re: CUCI KARPET MUDAH 1/2 JAM SIAP
    am_eniey Yesterday at 3:23 pm
    buat demo sikit kat youtube

    Assalamualaikum,

    Saya tak pandai nak guna youtube tapi saya tunjuk still foto.

    Thanks
    hnizamm

    hnizamm
    Ahli Baharu
    Ahli Baharu

    Number of posts: 6
    Registration date: 27/04/2009

    Re: CUCI KARPET MUDAH 1/2 JAM SIAP

    Post by hnizamm on Wed May 27, 2009 10:56 am

    Re: CUCI KARPET MUDAH 1/2 JAM SIAP
    am_eniey Yesterday at 3:23 pm
    buat demo sikit kat youtube

    Assalamualaikum,

    Saya tak pandai nak guna youtube tapi saya tunjuk still foto.

    Thanks
    hnizamm[img][/img]

    am_eniey
    Ahli Baharu
    Ahli Baharu

    Gender: Male Number of posts: 170
    Age: 32
    Location: Gombak
    Registration date: 22/04/2009

    Re: CUCI KARPET MUDAH 1/2 JAM SIAP

    Post by am_eniey on Fri May 29, 2009 9:35 am

    TS, hang buat cuci carpet atau jual alat cuci carpet tu ?

    hnizamm
    Ahli Baharu
    Ahli Baharu

    Number of posts: 6
    Registration date: 27/04/2009

    Re: CUCI KARPET MUDAH 1/2 JAM SIAP

    Post by hnizamm on Fri May 29, 2009 3:15 pm

    Re: CUCI KARPET MUDAH 1/2 JAM SIAP


    am_eniey Today at 9:35 amTS, hang buat cuci carpet atau jual alat cuci carpet tu ?

    Saya buat dua-dua cuci carpet buat dan jual mesin cuci..

    secret_oren
    Ahli Baharu
    Ahli Baharu

    Number of posts: 13
    Registration date: 28/05/2009

    Re: CUCI KARPET MUDAH 1/2 JAM SIAP

    Post by secret_oren on Mon Jun 08, 2009 3:42 pm

    lain kali letakla sumer detail..senang..xpayahlah org lain tertanya2.. scratch

      Current date/time is Fri Oct 24, 2014 6:14 pm