Forum Sementara Putera.com

Bersama kita perkemaskan forum ini sementara forum asal dalam pemulihan.

Forum putera dah kembali. Masalah sudah berjaya diselesaikan. Sila lawati http://forum.putera.com/tanya


    nk view data dlm system

    Share

    uuuu
    Guest

    nk view data dlm system

    Post by uuuu on Thu Feb 19, 2009 4:13 pm

    cm ne yek nk view data dlm system
    sye devlop system mggunakn dreamweawer, php, xamp

    mesti lepas buat posting ni hilang entah kemana, silap bila buat guest boleh create post-

    linework
    Ahli Baharu
    Ahli Baharu

    Gender : Male Number of posts : 15
    Age : 28
    Location : cheras ->> Ayer Keroh
    Job/hobbies : Designing
    Registration date : 16/02/2009

    View data dalam system??

    Post by linework on Tue Mar 03, 2009 2:32 am

    x paham...nak view ape??bg jelas ckit..

    cikdayah
    Ahli Baharu
    Ahli Baharu

    Number of posts : 56
    Registration date : 04/03/2009

    Re: nk view data dlm system

    Post by cikdayah on Wed Mar 04, 2009 8:27 am

    macam mana nak view data dalam sistem?maksudnya?nak tengok data dalam sistem?soalan ini agak general.tapi tolong jawab jugak la
    1.nak tengok data dalam sistem..kita kena tau flow sistem tu.contoh kalau kita klik A selepas tu A ni pergi mana.kalau kita klik button apa jadi.ok..dapat?
    so tips untuk ni tahu+expert kena rajin try and error untuk sistem ni. if ini production punya database tak boleh la gatal tangan nak ubah2 sesuka hati silap hari bulan kena bulan kena buang kerja lak.cek dulu if testing environment ok terus kan.
    2.boleh jadi awak yang bernama UUUU...nak retrieve data dari database.sistem ni kena link dengan database.kalau tak link dengan database tang mana nak view.macam mana nak link maka kena tanya en google @ leh tanya php expert kat sini.ramai rasanya.boleh try en shidi.tapi soalan biar clear n da google tapi still tak dapat2.dia akan tolong.sekadar terus nak minta solution memang dia tak kan bagi. Very Happy mungkin en linework pun leh membantu.

    selamat mencuba...adios Smile

    linework
    Ahli Baharu
    Ahli Baharu

    Gender : Male Number of posts : 15
    Age : 28
    Location : cheras ->> Ayer Keroh
    Job/hobbies : Designing
    Registration date : 16/02/2009

    Re: nk view data dlm system

    Post by linework on Sat Mar 07, 2009 11:01 pm

    en.TS kita ni pon dh senyap jek..malas deyh nak tolong jawap..

    Sponsored content

    Re: nk view data dlm system

    Post by Sponsored content Today at 7:07 am


      Current date/time is Sat Dec 10, 2016 7:07 am