Forum Sementara Putera.com

Bersama kita perkemaskan forum ini sementara forum asal dalam pemulihan.

Forum putera dah kembali. Masalah sudah berjaya diselesaikan. Sila lawati http://forum.putera.com/tanya


    Ibuku Seorang PEMBOHONG!!

    Share

    TOYSЯUS
    Moderators
    Moderators

    Gender : Male Number of posts : 1571
    Age : 30
    Location : Kolam Kering - 3°5′00″N 101°32′00″E
    Job/hobbies : Pembunuh
    Registration date : 27/02/2009

    Re: Ibuku Seorang PEMBOHONG!!

    Post by TOYSЯUS on Tue May 12, 2009 5:16 am

    Toyo sejak bila jadi toya ni ogGy, nasib baik la ko laki kalau tak memang sesuai jadi si ibu yang membohong.
    Sorry OT..


    --------------------------------------------
    TETTT!!

    mitutoyo
    Ahli Baharu
    Ahli Baharu

    Number of posts : 430
    Location : Bandaraya Anggerik
    Job/hobbies : MemBZ kn diri
    Registration date : 01/03/2009

    Re: Ibuku Seorang PEMBOHONG!!

    Post by mitutoyo on Tue May 12, 2009 8:42 am

    ??????????? wrote:Toyo sejak bila jadi toya ni ogGy, nasib baik la ko laki kalau tak memang sesuai jadi si ibu yang membohong.
    Sorry OT..

    dia nk aku dipanggil toya,..hakahak,.,.xsesuaii!!!
    ada plak toya.,huh Evil or Very Mad

    teri-chan
    Moderators
    Moderators

    Gender : Female Number of posts : 2223
    Location : sumwhere kat peta bumi mesia
    Registration date : 13/02/2009

    Re: Ibuku Seorang PEMBOHONG!!

    Post by teri-chan on Tue May 12, 2009 8:46 am

    Hahaha! Korg!

    Oggy --> stiap org ada kisah sedih, tp aku xsuka cerita hehe

    Mitutoyo --> aku bg gelang kristal ikat ngn mas 14k. Ok la, janji emas hehehe.


    --------------------------------------------


    teri-chan is back

    kindaichi_hajime
    Ahli Rajin
    Ahli Rajin

    Number of posts : 1012
    Age : 32
    Location : KL
    Job/hobbies : Tengok bintang2..
    Registration date : 25/04/2009

    Re: Ibuku Seorang PEMBOHONG!!

    Post by kindaichi_hajime on Tue May 12, 2009 1:07 pm

    teri..
    aku pn sbnrnyer mak ko..
    bg la duet kt aku..
    huhuhu..

    ogGy
    Moderators
    Moderators

    Gender : Male Number of posts : 897
    Age : 29
    Location : mu di mana ?
    Job/hobbies : geletek ginjal korang
    Registration date : 15/02/2009

    Re: Ibuku Seorang PEMBOHONG!!

    Post by ogGy on Tue May 12, 2009 9:40 pm

    Ops sori cik Toyo dengan cik ??? , aku tak perasan ayat aku salah.Aku mamai masa balas msj tu.Aku yakin aku taip Toyo tp tertaip Toya...

    Maaf Mitutoya... Sad


    --------------------------------------------
    Laman Farmasi Online kini berwajah baru , kunjungi sekarang dan dapatkan harga yang terbaik dari kami . Segalanya mudah...



    www.sentosa-online.com

    teri-chan
    Moderators
    Moderators

    Gender : Female Number of posts : 2223
    Location : sumwhere kat peta bumi mesia
    Registration date : 13/02/2009

    Re: Ibuku Seorang PEMBOHONG!!

    Post by teri-chan on Wed May 13, 2009 10:46 am

    kindaichi_hajime wrote:teri..
    aku pn sbnrnyer mak ko..
    bg la duet kt aku..
    huhuhu..

    hahha omak den tak ghoti berforum hahahha


    --------------------------------------------


    teri-chan is back

    Hiruka
    Ahli
    Ahli

    Gender : Male Number of posts : 887
    Age : 31
    Location : X: 9956 Y: 6544
    Job/hobbies : PC Maniac
    Registration date : 02/03/2009

    Re: Ibuku Seorang PEMBOHONG!!

    Post by Hiruka on Wed May 13, 2009 12:07 pm

    Huk aloh..bagi mak gelang smpai Rm14000? atau 14 karat? kompius nih..klu btul Rm14000 gelang tuh, klu akula baik aku antor mak aku gi umrah..huhu Razz

    Syukurlah sesape yg msih ade mak. Hari ibu aritu dpt jumpe kejap, bagi duit and cium pipi mak adalah nikmat yg tak terkata..
    walaupon x pernah bermanja ngan mak aku, dgn didikan mak yg sedikit kasar sbb adik beradik aku sumer laki (5 orang)..aku ttp sayang mak walau hati ni nk je bermanje mcm sstgh family..sedikit janggal bile dah besau gajah cmni..wuwuwu xpela mak, walau ape pon, mak tetap mak smpai bebila..i love u mak!!

    ogGy
    Moderators
    Moderators

    Gender : Male Number of posts : 897
    Age : 29
    Location : mu di mana ?
    Job/hobbies : geletek ginjal korang
    Registration date : 15/02/2009

    Re: Ibuku Seorang PEMBOHONG!!

    Post by ogGy on Wed May 13, 2009 2:31 pm

    Aku rasa 14 karat kot...kalau 14K mesti dia dah kawin rasanya hehe tul x teri chan muruku ? Smile

    p/s : weh teri on ler malam..


    --------------------------------------------
    Laman Farmasi Online kini berwajah baru , kunjungi sekarang dan dapatkan harga yang terbaik dari kami . Segalanya mudah...



    www.sentosa-online.com

    kindaichi_hajime
    Ahli Rajin
    Ahli Rajin

    Number of posts : 1012
    Age : 32
    Location : KL
    Job/hobbies : Tengok bintang2..
    Registration date : 25/04/2009

    Re: Ibuku Seorang PEMBOHONG!!

    Post by kindaichi_hajime on Wed May 13, 2009 2:33 pm

    sape kt cni duk ngan mak dier lg???????


    ui oggy..mlm pkul bpe ko on9?

    cguanie
    Ahli Baharu
    Ahli Baharu

    Gender : Female Number of posts : 62
    Registration date : 19/05/2009

    Re: Ibuku Seorang PEMBOHONG!!

    Post by cguanie on Tue May 19, 2009 11:26 am

    mmg benar,sapa2 yg masih ade ibu lg didunia ini,sayangilah dia.jengguk2 lah dia selalu..hilang ibu tiada galang gantinya..

    mak aku pun mcm kisah tadik jgk..dia sanggup berlapar walaupun makanan tu favourite dia.janji anak2 kenyang..tp aku sbg anak,aku dah tahu taktik 'pembohong' ibu aku..selalu,kalau ibu aku taruk mknan utk aku,aku akan kata,'..x nak lah.dah kenyang sgt ni.."sbb aku tahu ibu aku belum mkn pun lg.walaupun masa tu aku lapar sgt..then lps aku kuar dr dapur,aku tgk mak aku dgn perlahan2 mengambil mknan itu lalu menyuapi mulutnya..

    disaat itu aku rasa sedih kerana pengorbanan mak aku terlalu besar..mak,mmafkan daku kerana 'membohongi' mak.. pale

    raidizh AR
    Moderators
    Moderators

    Gender : Male Number of posts : 1618
    Age : 57
    Registration date : 24/04/2009

    Re: Ibuku Seorang PEMBOHONG!!

    Post by raidizh AR on Mon May 25, 2009 12:20 am

    kindaichi_hajime wrote:sape kt cni duk ngan mak dier lg???????



    ak duk ngn mak ak lg..!!

    bgn pagi jer mesti cari mak dlu.. heheh.. pasti die di dapur

    best wwoo.. mak ak da pencen, die salu bosan kat umah

    bile die bosan, mesti masak mnde best2 sbb nk isi mase lapang.. ak la yg untung

    tmbh2 lg ak tgh cuti sem, asal die bosan je, "yana, jom kuar" kata mak ak

    kekek...ap lg, soping la...


    --------------------------------------------

    raidizh AR
    Moderators
    Moderators

    Gender : Male Number of posts : 1618
    Age : 57
    Registration date : 24/04/2009

    Re: Ibuku Seorang PEMBOHONG!!

    Post by raidizh AR on Wed Jun 03, 2009 12:47 am

    senyap je... nk close da ke??


    --------------------------------------------

    teri-chan
    Moderators
    Moderators

    Gender : Female Number of posts : 2223
    Location : sumwhere kat peta bumi mesia
    Registration date : 13/02/2009

    Re: Ibuku Seorang PEMBOHONG!!

    Post by teri-chan on Wed Jun 03, 2009 1:19 am

    oh ada org bertanya rupanya... aku dok ngn mak aku lg!!


    --------------------------------------------


    teri-chan is back

    ogGy
    Moderators
    Moderators

    Gender : Male Number of posts : 897
    Age : 29
    Location : mu di mana ?
    Job/hobbies : geletek ginjal korang
    Registration date : 15/02/2009

    Re: Ibuku Seorang PEMBOHONG!!

    Post by ogGy on Wed Jun 03, 2009 1:42 am

    Aku pun dok bawah ketiak mak aku lagi,skang ni aku dah tak bohong dengan mak aku lagi.Dlu kecik2 adalah,skang da taubat...Skang ni plak mak aku makin kuat tipu aku,lauk makan malam dia simpan tok aku,padahal dia xmakan...


    --------------------------------------------
    Laman Farmasi Online kini berwajah baru , kunjungi sekarang dan dapatkan harga yang terbaik dari kami . Segalanya mudah...



    www.sentosa-online.com

    kindaichi_hajime
    Ahli Rajin
    Ahli Rajin

    Number of posts : 1012
    Age : 32
    Location : KL
    Job/hobbies : Tengok bintang2..
    Registration date : 25/04/2009

    Re: Ibuku Seorang PEMBOHONG!!

    Post by kindaichi_hajime on Wed Jun 03, 2009 2:18 am

    yeke oggy...
    maknenyer mak kita ni kuat menipu kpd kite la kn...
    hehe..

    ogGy
    Moderators
    Moderators

    Gender : Male Number of posts : 897
    Age : 29
    Location : mu di mana ?
    Job/hobbies : geletek ginjal korang
    Registration date : 15/02/2009

    Re: Ibuku Seorang PEMBOHONG!!

    Post by ogGy on Wed Jun 03, 2009 2:21 am

    itulah pasal,ini tidak adil haha...tp apa yang mak kita buat semua untuk kepentingan kita.


    --------------------------------------------
    Laman Farmasi Online kini berwajah baru , kunjungi sekarang dan dapatkan harga yang terbaik dari kami . Segalanya mudah...



    www.sentosa-online.com

    teri-chan
    Moderators
    Moderators

    Gender : Female Number of posts : 2223
    Location : sumwhere kat peta bumi mesia
    Registration date : 13/02/2009

    Re: Ibuku Seorang PEMBOHONG!!

    Post by teri-chan on Wed Jun 03, 2009 8:34 am

    Hiruka wrote:Huk aloh..bagi mak gelang smpai Rm14000? atau 14 karat? kompius nih..klu btul Rm14000 gelang tuh, klu akula baik aku antor mak aku gi umrah..huhu Razz

    Syukurlah sesape yg msih ade mak. Hari ibu aritu dpt jumpe kejap, bagi duit and cium pipi mak adalah nikmat yg tak terkata..
    walaupon x pernah bermanja ngan mak aku, dgn didikan mak yg sedikit kasar sbb adik beradik aku sumer laki (5 orang)..aku ttp sayang mak walau hati ni nk je bermanje mcm sstgh family..sedikit janggal bile dah besau gajah cmni..wuwuwu xpela mak, walau ape pon, mak tetap mak smpai bebila..i love u mak!!

    heheh 14K karat laaa... emas kan kira karat...


    --------------------------------------------


    teri-chan is back

    raidizh AR
    Moderators
    Moderators

    Gender : Male Number of posts : 1618
    Age : 57
    Registration date : 24/04/2009

    Re: Ibuku Seorang PEMBOHONG!!

    Post by raidizh AR on Thu Jun 04, 2009 3:21 pm

    kindaichi_hajime wrote:yeke oggy...
    maknenyer mak kita ni kuat menipu kpd kite la kn...
    hehe..

    mak ak pn salu tipu

    salah 1 kes: lbh kurg cmni la dialog die....

    mak : yana nk ikut mak? jom la...(cm merayu)

    ak : mak nk g mn?

    mak : ade la, jom la siap2..

    **ak pn kemas2 leptop dan ikut mak ak nek bilik nk siap**
    **smbl naik tgga, ak pn tnye..**

    ak : g sogo (contoh) ke?

    mak : xla.. g toilet.. jom la..!!

    **die gelak kat ak kaw2 punye**
    **ak ngn penoh kesabaran, trun blek, bkk blek leptop**


    --------------------------------------------

    TOYSЯUS
    Moderators
    Moderators

    Gender : Male Number of posts : 1571
    Age : 30
    Location : Kolam Kering - 3°5′00″N 101°32′00″E
    Job/hobbies : Pembunuh
    Registration date : 27/02/2009

    Re: Ibuku Seorang PEMBOHONG!!

    Post by TOYSЯUS on Thu Jun 04, 2009 3:57 pm

    Hahaha rai.
    Dulu den selalu gak kene ngan apak. Skarang da besar takde plak kene.

    Kesian nye ko cik rai, dah siap kemas2 laptop tuu.
    Last-last gi toilet je. Kwang kwang kwang.
    Kalau la den jadi mak cik rai, den tunggu sampai ko siap tukar pakaian segala.


    --------------------------------------------
    TETTT!!

    raidizh AR
    Moderators
    Moderators

    Gender : Male Number of posts : 1618
    Age : 57
    Registration date : 24/04/2009

    Re: Ibuku Seorang PEMBOHONG!!

    Post by raidizh AR on Mon Jul 27, 2009 12:06 pm

    ??????????? wrote:
    Kalau la den jadi mak cik rai, den tunggu sampai ko siap tukar pakaian segala.

    kejamnye ko.. nasib la ak bkn asil perkahwinn ko ngn bini ko...kekkeekekeke

    skrg mak ak bz, sob..sob.. asik tade kat umah...

    pas arwah meninggal, die sunyi kot, 2 pasal salu jenjln.. xpela.. biarla, asal die hepi.. ak pn tanak tgk die duk tecongok bosan kat umah.. kasik die enjoy lak..kekeekke


    --------------------------------------------

    raidizh AR
    Moderators
    Moderators

    Gender : Male Number of posts : 1618
    Age : 57
    Registration date : 24/04/2009

    Re: Ibuku Seorang PEMBOHONG!!

    Post by raidizh AR on Sat Aug 01, 2009 2:12 am

    mlm ni ak merindui mak ak.. asik sorg2 je.. tp sok die balek!! yeayy! yeayy!


    --------------------------------------------

    kindaichi_hajime
    Ahli Rajin
    Ahli Rajin

    Number of posts : 1012
    Age : 32
    Location : KL
    Job/hobbies : Tengok bintang2..
    Registration date : 25/04/2009

    Re: Ibuku Seorang PEMBOHONG!!

    Post by kindaichi_hajime on Sat Aug 01, 2009 2:24 am

    bestnyer dpt jmpa mak..hehe
    aku kt jpn dlu lme x jmpa..

    raidizh AR
    Moderators
    Moderators

    Gender : Male Number of posts : 1618
    Age : 57
    Registration date : 24/04/2009

    Re: Ibuku Seorang PEMBOHONG!!

    Post by raidizh AR on Sat Aug 01, 2009 2:29 am

    uiks!! ad org reply, lame da topik ni senyap.. bilakah ko nk berangkt g jepang blek?.. ko balik ni xjmpe mak ko ke? sian die

    ape pasal ko xbwk balik bunge sakura utk die? kompem terharu


    --------------------------------------------

    teri-chan
    Moderators
    Moderators

    Gender : Female Number of posts : 2223
    Location : sumwhere kat peta bumi mesia
    Registration date : 13/02/2009

    Re: Ibuku Seorang PEMBOHONG!!

    Post by teri-chan on Sat Aug 01, 2009 10:45 am

    kin bile ko nak balik~~~

    mak aku skang makin mengarut heheh... skang dh suka dok depan nikmati angin mlm... kemarin dh stat wat senaman.. katanya nk praktis kejar cucu... aduai...


    --------------------------------------------


    teri-chan is back

    kindaichi_hajime
    Ahli Rajin
    Ahli Rajin

    Number of posts : 1012
    Age : 32
    Location : KL
    Job/hobbies : Tengok bintang2..
    Registration date : 25/04/2009

    Re: Ibuku Seorang PEMBOHONG!!

    Post by kindaichi_hajime on Sat Aug 01, 2009 7:24 pm

    ari jmaat aritu blk..hehe..

    waahh yeke...
    jiwa muda tu mak ko...hehe

    Sponsored content

    Re: Ibuku Seorang PEMBOHONG!!

    Post by Sponsored content Today at 9:07 am


      Current date/time is Sat Dec 10, 2016 9:07 am