Forum Sementara Putera.com

Bersama kita perkemaskan forum ini sementara forum asal dalam pemulihan.

Forum putera dah kembali. Masalah sudah berjaya diselesaikan. Sila lawati http://forum.putera.com/tanya


    WTS - Foxconn Mars Motherboard-SUDAH DIJUAL TRIMAS BEBANYAK

    Share
    avatar
    myee
    Ahli
    Ahli

    Gender : Male Number of posts : 926
    Registration date : 18/04/2009

    WTS - Foxconn Mars Motherboard-SUDAH DIJUAL TRIMAS BEBANYAK

    Post by myee on Thu May 07, 2009 8:24 pm

    Pada yang berminat....aku ade Foxconn Mars Motherboard...one of a very good P35 chipset...aku baru jerr dapat mobo nih arinih melalui skynet (claim warranty)....Arga offer saya melalui pm, but pls be reasonable lah klu nak offer tuh...

    Package Included...CD Recover, IO Backplate dah accessori yang lain...

    ini adalah detail yang ade pasal mobo nih..

    Intel® CoreTM2 Extreme,CoreTM2 Quad, CoreTM2 Duo, Pentium® Dual-Core processors, Socket T (LGA775)
    Supports Intel® next generation 45nm Multi-Core processors
    1600(oc**)/1333/1066/800 MHz (FSB)
    Dual channel DDR2 1066(oc**)/800/667 x 4 DIMMs, Max. 8GB
    2* PCIe x16, 2* PCIe x1, 3* PCI
    1* ATA133 , 2* 1394a, 6* SATA II, 1* eSATA
    7.1 channel Audio, Realtek® ALC888
    Gigabit LAN, Realtek® RTL8111B
    12 USB 2.0 ports

    Sumber

    FOXCONN MARS

    Nih adelah gambo sebonar mobo nih...


    ini adelah review2 yang boleh dipercayai pasal mobo nih..

    http://www.anandtech.com/mb/showdoc.aspx?i=3107
    http://www.bit-tech.net/hardware/motherboards/2007/10/18/foxconn_mars/1
    http://www.overclockersclub.com/reviews/foxconn_mars/
    http://www.pcstats.com/articleview.cfm?articleID=2205
    dan banyak lagi...sebab mobo nih adelah legend...

    SEBAB AKU Jual...
    -aku dah pakai mobo lain, tak nak tunggu mobo nih balik...tapi tak sangka plak RMA process amik masa 1 bulan lebe jerr
    -Nak top up tuk beli Quad Proc...
    avatar
    ayoi
    Moderators
    Moderators

    Gender : Male Number of posts : 1090
    Age : 87
    Registration date : 04/03/2009

    Re: WTS - Foxconn Mars Motherboard-SUDAH DIJUAL TRIMAS BEBANYAK

    Post by ayoi on Sun May 10, 2009 3:57 am

    aku leh offer kat ko rm190 termasuk pos...
    huhu mobo ni mmg besh kalau dapat
    avatar
    myee
    Ahli
    Ahli

    Gender : Male Number of posts : 926
    Registration date : 18/04/2009

    Re: WTS - Foxconn Mars Motherboard-SUDAH DIJUAL TRIMAS BEBANYAK

    Post by myee on Sun May 10, 2009 8:32 am

    Dah jual dah bro....RM350 kat lowyat.net...aku publish dan tak sampai 2 jam terus ade org dah beli dah Very Happy
    avatar
    ayoi
    Moderators
    Moderators

    Gender : Male Number of posts : 1090
    Age : 87
    Registration date : 04/03/2009

    Re: WTS - Foxconn Mars Motherboard-SUDAH DIJUAL TRIMAS BEBANYAK

    Post by ayoi on Sun May 10, 2009 2:02 pm

    hahaha dah terjual. mm mahal gak dia org amik. musti budak macosx tu sebab mobo tu leh install macosx original tanpa masalah.

    lagi satu promosi signuture tu leh remove buat aku keempunan je ..hehehe


    --------------------------------------------
    ku mencuba survey
    Don't break my heart
    avatar
    myee
    Ahli
    Ahli

    Gender : Male Number of posts : 926
    Registration date : 18/04/2009

    Re: WTS - Foxconn Mars Motherboard-SUDAH DIJUAL TRIMAS BEBANYAK

    Post by myee on Sun May 10, 2009 11:23 pm

    memang betul pun....aku penah install hackintosh leopard version 10.5.4...memang takde masalah...

    Sponsored content

    Re: WTS - Foxconn Mars Motherboard-SUDAH DIJUAL TRIMAS BEBANYAK

    Post by Sponsored content


      Current date/time is Fri May 26, 2017 11:38 am