Forum Sementara Putera.com

Bersama kita perkemaskan forum ini sementara forum asal dalam pemulihan.

Forum putera dah kembali. Masalah sudah berjaya diselesaikan. Sila lawati http://forum.putera.com/tanya


    [WTB/NB] Amd Turion 64x2 processor

    Share

    jos
    Ahli Baharu
    Ahli Baharu

    Number of posts : 2
    Registration date : 27/04/2009

    [WTB/NB] Amd Turion 64x2 processor

    Post by jos on Mon May 04, 2009 11:01 pm

    saya cari prosessor yang berikut:

    Amd Turion 64x2 TL-58, 1.9 GHz, FSB: 1600MHz, cache: 2x 512KB, Socket S1
    ataupun TL-52


    kalau ada berapa offer?

    Laptop saya, Acer Aspire 4520

    i-bizz
    Ahli Baharu
    Ahli Baharu

    Number of posts : 95
    Registration date : 06/03/2009

    Re: [WTB/NB] Amd Turion 64x2 processor

    Post by i-bizz on Tue May 05, 2009 6:51 pm

    klu dapat beli bro nk pasang sendri ke?
    klu pasang sendri mungkin waranti proc 1 minggu je. tp klu hantar repair waranty selama 3 bulan bro.

    jos
    Ahli Baharu
    Ahli Baharu

    Number of posts : 2
    Registration date : 27/04/2009

    [WTB/NB] Amd Turion 64x2 processor

    Post by jos on Wed May 06, 2009 11:51 am

    kalau boleh saya nak beli then, pasang kat kedai la
    bro ada yang brand new n second ke? saya prefer TL-58
    kalau boleh nyatakan harganya sekali untuk yang baru n second
    n warranty tu kalau boleh at least 2 minggu la bro..
    then baru kita nego...
    bgitau cara pembayaran gak la
    jangan mahal sangat la bro..kureng budget hehe

    i-bizz
    Ahli Baharu
    Ahli Baharu

    Number of posts : 95
    Registration date : 06/03/2009

    Re: [WTB/NB] Amd Turion 64x2 processor

    Post by i-bizz on Wed May 06, 2009 7:46 pm

    xde la bro, xde sape nk jual proc laptop.
    kat tempat repair pon diorg x nk jual proc je.

    kan bagus klu encik mintak je kedai yg encik nk pasang tu yg cari, kan lebih murah sbb atas harga bisnes

    laptop ni x mcm pc. kdg2 dh masuk proc baru pon ade lagi rosak lain.

    Sponsored content

    Re: [WTB/NB] Amd Turion 64x2 processor

    Post by Sponsored content Today at 5:51 am


      Current date/time is Wed Dec 07, 2016 5:51 am