Forum Sementara Putera.com

Bersama kita perkemaskan forum ini sementara forum asal dalam pemulihan.

Forum putera dah kembali. Masalah sudah berjaya diselesaikan. Sila lawati http://forum.putera.com/tanya


    Penah kenekan kwn2 korang??

    Share

    mitutoyo
    Ahli Baharu
    Ahli Baharu

    Number of posts : 430
    Location : Bandaraya Anggerik
    Job/hobbies : MemBZ kn diri
    Registration date : 01/03/2009

    Re: Penah kenekan kwn2 korang??

    Post by mitutoyo on Tue May 12, 2009 12:54 am

    Menarik,..,.,.,tp aku takut jg dgn bayang2 sendiri,sebab nya ada member aku sorg nh ( bekas mangsa kump9 ),dia layan putera jg,tp aku xpasti nick dia apa,n aktif x,hope dia xtau la id aku kn,,hehe.,.,
    Mana la tau,dia pun terpikir nk bg hadiah cmnh kat aku time kawin,huhuhuhuh,..,kecoh kang bini aku,..,abg!!!

    hohohoo

    fiza_cute
    Ahli
    Ahli

    Gender : Female Number of posts : 664
    Age : 31
    Location : Pagoh
    Job/hobbies : jobless
    Registration date : 21/03/2009

    Re: Penah kenekan kwn2 korang??

    Post by fiza_cute on Tue May 12, 2009 11:17 am

    haaaaa..beh la ko...hahaha... Twisted Evil

    afizsxp
    Ahli Baharu
    Ahli Baharu

    Gender : Male Number of posts : 104
    Age : 33
    Location : Bukit Tinggi,Klang
    Job/hobbies : Stc
    Registration date : 14/02/2009

    Re: Penah kenekan kwn2 korang??

    Post by afizsxp on Tue May 12, 2009 11:21 am

    Mesti laa aku tau
    adik pengantin pompuan tu
    kawan aku..
    hikss..hikss

    p/s Tak baik sekodeng..hehee

    fiza_cute
    Ahli
    Ahli

    Gender : Female Number of posts : 664
    Age : 31
    Location : Pagoh
    Job/hobbies : jobless
    Registration date : 21/03/2009

    Re: Penah kenekan kwn2 korang??

    Post by fiza_cute on Tue May 12, 2009 11:27 am

    adehla afiz..

    tp mmg menjadik la ko nk kenekan kwn ko tu..ni bukan perbuatan hangit da..ni hangus rentung punya..hahahahaa....

    szainizam
    Ahli Baharu
    Ahli Baharu

    Gender : Male Number of posts : 398
    Age : 40
    Location : opis/umah/kedai OneDropPerfumes..mailah!
    Job/hobbies : Peguam Syarie
    Registration date : 15/02/2009

    Re: Penah kenekan kwn2 korang??

    Post by szainizam on Tue May 12, 2009 11:42 am

    wah....menarik ni....
    leh tiru..ahak!

    putrilinz
    Ahli Baharu
    Ahli Baharu

    Gender : Female Number of posts : 105
    Registration date : 17/02/2009

    Re: Penah kenekan kwn2 korang??

    Post by putrilinz on Tue May 12, 2009 11:44 am

    54m4d wrote:Pada satu malam aku dan 4 org kwn pusing2 naik kereta..

    Dlm 4 org ni ada sorg yg aku xbrapa nak suka perangainya..

    Bawak dia pun sbb kwn atas kwn..

    Dahlah xtau bersyukur,membebel ntah ape2..

    Komplen berbagai,itu x kena ini x kena habis mood enjoy kitaorg..

    Pendek cite mmg aku menyampah kt mamat ni..

    Hahaha...nk jadikan cite dia srh berhenti kt petrol pump sbb nk buang air..

    Korang nak tau ape aku buat..

    Sebaik dia kuar kereta dan masuk tandas aku pun start kereta blah tinggalkn dia..

    Puas ati aku..mmg kejam Very Happy

    haha..same la..lin pn pnah wt gak..dh mulut xreti diam dlm kete..
    kalah dj radio..huhu..
    pandai2 la survive sndiri..

    54m4d
    Ahli Baharu
    Ahli Baharu

    Gender : Male Number of posts : 154
    Location : Tanah Melayu
    Registration date : 14/02/2009

    Re: Penah kenekan kwn2 korang??

    Post by 54m4d on Tue May 12, 2009 6:41 pm

    Hahaha kau mmg kejam.. lol!

    mitutoyo
    Ahli Baharu
    Ahli Baharu

    Number of posts : 430
    Location : Bandaraya Anggerik
    Job/hobbies : MemBZ kn diri
    Registration date : 01/03/2009

    Re: Penah kenekan kwn2 korang??

    Post by mitutoyo on Tue May 12, 2009 7:40 pm

    perhhghg,.,ada yg lg kejam dr aku ye Razz

    ogGy
    Moderators
    Moderators

    Gender : Male Number of posts : 897
    Age : 29
    Location : mu di mana ?
    Job/hobbies : geletek ginjal korang
    Registration date : 15/02/2009

    Re: Penah kenekan kwn2 korang??

    Post by ogGy on Tue May 12, 2009 9:31 pm

    Kejam2...kalau ko da kawin lin,jangan kat laki ko macam tu plak yea haha...Smile mane tahu ko dapat laki kaki DJ Smile


    --------------------------------------------
    Laman Farmasi Online kini berwajah baru , kunjungi sekarang dan dapatkan harga yang terbaik dari kami . Segalanya mudah...



    www.sentosa-online.com

    mitutoyo
    Ahli Baharu
    Ahli Baharu

    Number of posts : 430
    Location : Bandaraya Anggerik
    Job/hobbies : MemBZ kn diri
    Registration date : 01/03/2009

    Re: Penah kenekan kwn2 korang??

    Post by mitutoyo on Tue May 12, 2009 11:15 pm

    uii.,.,kamu semuammg HEBAT!!!
    hihihih.,.,tinggalkn kawan?aku rasa xpnah lg dgn sengaja,cuma x sengaja penah la.,,,,,,,

    kindaichi_hajime
    Ahli Rajin
    Ahli Rajin

    Number of posts : 1012
    Age : 32
    Location : KL
    Job/hobbies : Tengok bintang2..
    Registration date : 25/04/2009

    Re: Penah kenekan kwn2 korang??

    Post by kindaichi_hajime on Wed May 13, 2009 1:53 am

    apis..
    bgs la korang pnyer plan..
    ley wat modal...hahahaha

    etnio_getic
    Ahli Baharu
    Ahli Baharu

    Gender : Male Number of posts : 299
    Location : Muo-Tronoh-Jalan Duta-Katil
    Job/hobbies : Automotivers
    Registration date : 12/05/2009

    Re: Penah kenekan kwn2 korang??

    Post by etnio_getic on Wed May 13, 2009 1:54 am

    afizsxp wrote:Salam..
    Aku ade seorang member yang suka sangat menyindir aku
    tapi aku buat bodoh je..pedulik hape aku,ade aku kisah..
    Menjelang malam persandingan dia tu cukup2 dia perli aku
    sebab dia kawin dulu..mentang2 aku tak semacho dia..huhuuu

    Ingatkan aku sorang je panas hati
    rupe2nye member2 aku yang lain pun tak puas hati ngan dia
    dipendekkan cerita aku plan dengan 5 orang kawan aku bagi dia hadiah 5biji
    jam..ingat aku nak bagi macam tu je..hahaa,aku set setiap jam tu pukul
    1.30am berselang 5 minit..jam tu plak pekak punye jam
    dan bila tepat 1.30am berselang-selang jam tu berdendang..puas hati aku
    hikkss...hikkss....
    lingkup malam pertama dia...hahahaa
    lpas tu langsung dia tak perli aku dah...tegur pon tak..hehee
    ade aku kisah..

    p/s hati2 dengan hadiah perkahwinan korang

    haha, bro!
    yang ni stail..terbaek!!

    Hiruka
    Ahli
    Ahli

    Gender : Male Number of posts : 887
    Age : 31
    Location : X: 9956 Y: 6544
    Job/hobbies : PC Maniac
    Registration date : 02/03/2009

    Re: Penah kenekan kwn2 korang??

    Post by Hiruka on Wed May 13, 2009 12:38 pm

    wakaka leh pkai gak idea jam nih..nntila klu aku present mmber kawin nnti..
    klu aku harapan la nk layan jam tu..longgok msuk almari, kunci..tarik bini msuk slimut!! hohoho peduli ape..lantak pi la..cobaan je sume tuh..haha Laughing

    loy_azloy
    Moderators
    Moderators

    Gender : Male Number of posts : 1513
    Age : 35
    Location : Muo/Putrajaya
    Job/hobbies : DOF/bela kelisa
    Registration date : 23/02/2009

    Re: Penah kenekan kwn2 korang??

    Post by loy_azloy on Wed May 13, 2009 12:53 pm

    time bunyik jam tu pun bukan lagi bebas ke...org tak dgr bunyi lain cume bunyi jam aje hehehe...

    fiza_cute
    Ahli
    Ahli

    Gender : Female Number of posts : 664
    Age : 31
    Location : Pagoh
    Job/hobbies : jobless
    Registration date : 21/03/2009

    Re: Penah kenekan kwn2 korang??

    Post by fiza_cute on Wed May 13, 2009 1:45 pm

    adeh..

    isk isk korang ni...ape daaa....

    kindaichi_hajime
    Ahli Rajin
    Ahli Rajin

    Number of posts : 1012
    Age : 32
    Location : KL
    Job/hobbies : Tengok bintang2..
    Registration date : 25/04/2009

    Re: Penah kenekan kwn2 korang??

    Post by kindaichi_hajime on Wed May 13, 2009 2:31 pm

    korang ni sbuk2 merancang/...
    ble da kne diri sendri bru taw betapa peritnyer jd mangsa...
    haha..

    ogGy
    Moderators
    Moderators

    Gender : Male Number of posts : 897
    Age : 29
    Location : mu di mana ?
    Job/hobbies : geletek ginjal korang
    Registration date : 15/02/2009

    Re: Penah kenekan kwn2 korang??

    Post by ogGy on Wed May 13, 2009 2:36 pm

    aloy cam berpengalaman je hahaha !!! ht2 loy kita single lagi,nak prgi muo x cari ehe2m kay sana Smile


    --------------------------------------------
    Laman Farmasi Online kini berwajah baru , kunjungi sekarang dan dapatkan harga yang terbaik dari kami . Segalanya mudah...



    www.sentosa-online.com

    Miss U.A
    Ahli
    Ahli

    Gender : Female Number of posts : 831
    Registration date : 21/07/2009

    Re: Penah kenekan kwn2 korang??

    Post by Miss U.A on Mon Jan 18, 2010 3:17 pm

    hurmm ms form 4 aku pnh kenakan membe baik aku tyme april fool..
    aku letak ular getah dlm pencil case die...
    bile die bukak je, terus tperanjat smbil jerit2...aku dah bantai gelak kt die tyme tuh...tak lm pastu aku tgk muke die pucat, pastu terus bummm! pitam...
    errrk rasa nyesal gile buat mcm tuh...smpi abes skolah taknak die bercakap ngn aku lg dah...puas say sori tp tak jln...huhuuuu... Sad

    moralnye: jgnla anggap kelemahan seseorang tuh sbg kekeuatan utk korg kenekan die...tak baik wooo...

    ainul zharfan1
    Ahli Baharu
    Ahli Baharu

    Gender : Male Number of posts : 105
    Age : 21
    Location : kt umah laaa...
    Job/hobbies : gaming
    Registration date : 16/12/2009

    Re: Penah kenekan kwn2 korang??

    Post by ainul zharfan1 on Mon Jan 18, 2010 4:40 pm

    mse ak drjah 3 ak gi camping kt seremban....ak pling x ske ngn sorang mmat nie...nme dy julhelmi..da la poyo..
    pda suatu mlam kmi nk tdor...tpi dorm x ckup tmpat...ktorng tdur kt surau...ak ngn member2 ak mmulakn niat jhat untuk mmblas dendm yg trpendam...kt situ bnyak lbah...mse kwan ak da tdor lena...ak ngn geng ak tnggal sluar dy pas 2 sdai kt luar hahaha...then ktorang pon tdor...tbe2 dye menjerit...stu tapak camping 2 dgr...tgk2 bontot bdak nie da mrah bengkak hahahahahahahahaha kwn ak ni plak slamber jer ckp...2 la ko sper sruh x pkai spenda hahhahahaha...mngis2 dye...puas ati ak...

    mis3catz
    Ahli Baharu
    Ahli Baharu

    Gender : Female Number of posts : 138
    Location : the city of catville
    Job/hobbies : buat pahale n dose..
    Registration date : 12/05/2009

    Re: Penah kenekan kwn2 korang??

    Post by mis3catz on Mon Jan 18, 2010 11:51 pm

    erm..
    aku pun salu kenekan membe2 aq gak..
    tapi biasenye las2 kene bijik mate cendirik~

    hu2.. pdn muke aq~ Razz

    PuteriNurFarah
    Ahli Baharu
    Ahli Baharu

    Gender : Female Number of posts : 250
    Age : 25
    Location : tempat yg ade LOVE LOVE
    Job/hobbies : Buat kerja rumah dan RTS gamer
    Registration date : 17/02/2009

    Re: Penah kenekan kwn2 korang??

    Post by PuteriNurFarah on Mon Jan 18, 2010 11:57 pm

    baling tepung n lempar telor ayam masa besday diorang Laughing

    the_ultimatez_najman
    Ahli
    Ahli

    Gender : Male Number of posts : 521
    Age : 22
    Location : Shah Alam,Selangor
    Job/hobbies : Pc,Pc,Pc
    Registration date : 19/02/2009

    Re: Penah kenekan kwn2 korang??

    Post by the_ultimatez_najman on Tue Jan 19, 2010 12:43 am

    hahah,lawak2 cerita korang,ni kisah aku lak,time kat skola taun lepas,
    bli liquid byk2,pastu picit kaw2 kat kerusi,then suruh org duduk,taruk senyap2 lah,jangan smpai diorang perasan,
    wahahah,dlm minggu tu,budak laki,pompuan sume ade cop putih je kat seluar,da la liuid jenis susah nak hilang,hahah nasib la,aku pon kne gak 2-3 tompok

    kisah kedua pulak
    kat dlm kelas kitorang aku sinki,so penuh kan air dlm sinki tu,kaw2 punye penuh,carik member yg agak2 nak tido dlm kelas,pakat ramai2,angkat masukkan kat dlm sinki tu,
    wahaha habis seluar basah,yg x tahan,da masuk x leh kuar,wahahah bontot besar sgt,

    myee
    Ahli
    Ahli

    Gender : Male Number of posts : 926
    Registration date : 18/04/2009

    Re: Penah kenekan kwn2 korang??

    Post by myee on Tue Jan 19, 2010 9:51 am

    aku macam biasa...memana anak buah aku yang nak resign, hari terakhir 2biji telo tembelang dan 1 plastic kecik tepung....bawa g makan kat cafetaria...bile dah kenyang, telo dan tepung tonyoh kat muka...hahahahaha...

    mis3catz
    Ahli Baharu
    Ahli Baharu

    Gender : Female Number of posts : 138
    Location : the city of catville
    Job/hobbies : buat pahale n dose..
    Registration date : 12/05/2009

    Re: Penah kenekan kwn2 korang??

    Post by mis3catz on Tue Jan 19, 2010 5:54 pm

    myee wrote:aku macam biasa...memana anak buah aku yang nak resign, hari terakhir 2biji telo tembelang dan 1 plastic kecik tepung....bawa g makan kat cafetaria...bile dah kenyang, telo dan tepung tonyoh kat muka...hahahahaha...



    telor tembelang?
    erkk.. busuk~
    >_<

    Sponsored content

    Re: Penah kenekan kwn2 korang??

    Post by Sponsored content Today at 5:39 pm


      Current date/time is Sat Dec 03, 2016 5:39 pm