Forum Sementara Putera.com

Bersama kita perkemaskan forum ini sementara forum asal dalam pemulihan.

Forum putera dah kembali. Masalah sudah berjaya diselesaikan. Sila lawati http://forum.putera.com/tanya


    Penah kenekan kwn2 korang??

    Share

    teri-chan
    Moderators
    Moderators

    Gender : Female Number of posts : 2223
    Location : sumwhere kat peta bumi mesia
    Registration date : 13/02/2009

    Re: Penah kenekan kwn2 korang??

    Post by teri-chan on Fri May 08, 2009 11:44 pm

    namun begitu aku tetap hk sceptical ttg ko hahaha!!!


    --------------------------------------------


    teri-chan is back

    mitutoyo
    Ahli Baharu
    Ahli Baharu

    Number of posts : 430
    Location : Bandaraya Anggerik
    Job/hobbies : MemBZ kn diri
    Registration date : 01/03/2009

    Re: Penah kenekan kwn2 korang??

    Post by mitutoyo on Fri May 08, 2009 11:46 pm

    ok.,aduan diterima,penambahbaikan terhadap permasalahan yg berlaku tetap diteruskan walau hakikatnya telah ditandatangani.

    ogGy
    Moderators
    Moderators

    Gender : Male Number of posts : 897
    Age : 29
    Location : mu di mana ?
    Job/hobbies : geletek ginjal korang
    Registration date : 15/02/2009

    Re: Penah kenekan kwn2 korang??

    Post by ogGy on Sat May 09, 2009 1:51 am

    Haha ko mitutoya,kalau nak bukak pekong tu jangan le dalam ni...kan da kene sekat dr bermalam di rumah teri.Nasiblah ko mitutoya...hehe...

    Aku kecik2 budak baik ... Smile


    --------------------------------------------
    Laman Farmasi Online kini berwajah baru , kunjungi sekarang dan dapatkan harga yang terbaik dari kami . Segalanya mudah...



    www.sentosa-online.com

    TOYSЯUS
    Moderators
    Moderators

    Gender : Male Number of posts : 1571
    Age : 29
    Location : Kolam Kering - 3°5′00″N 101°32′00″E
    Job/hobbies : Pembunuh
    Registration date : 27/02/2009

    Re: Penah kenekan kwn2 korang??

    Post by TOYSЯUS on Sat May 09, 2009 3:17 am

    Ya mak ai kejamnya encik toyo masa muda-muda. . .
    Paling terserlah kekejamannya di perenggan ke-dua, baris ke-dua. . . (Terpaksa tutup mata nak baca).
    Ha ha ha. . .

    p/s: ai ogGy dah tak jual racun lagi...? ha ha ha.


    --------------------------------------------
    TETTT!!

    mitutoyo
    Ahli Baharu
    Ahli Baharu

    Number of posts : 430
    Location : Bandaraya Anggerik
    Job/hobbies : MemBZ kn diri
    Registration date : 01/03/2009

    Re: Penah kenekan kwn2 korang??

    Post by mitutoyo on Sat May 09, 2009 12:41 pm

    ye lah,.,ahli kumpulan 9 mesti kena menonjol,.huhuhu,.,tp itu dulu,pas sekolah aku trus ilang,meninggalkan kampung dgn kebenaran,nk menjenguk dunia luar dan cari kerja serta pengalaman.Alhamduililah kerdil ja ku rasa kat dunia nh.
    So skrg aku dh jumpa mangsa time sekolah dulu,dorg ckp ok ja joe,ada yg xigt kekejaman kump9 dlu ( baguslah x igt,dendam luput cmtu ja kan,.hehe).Dan aku pun kira berjaya jg la skrg nh,rasa cm terbayar kot dosa2 lalu.,uhhuh.,wallahuallam.

    ogGy
    Moderators
    Moderators

    Gender : Male Number of posts : 897
    Age : 29
    Location : mu di mana ?
    Job/hobbies : geletek ginjal korang
    Registration date : 15/02/2009

    Re: Penah kenekan kwn2 korang??

    Post by ogGy on Sat May 09, 2009 8:33 pm

    kenakalan ko memang terserlah kat avatar ko hehe...ni kecik2 mesti tali pusat lambat putus kihkihkih... Laughing


    --------------------------------------------
    Laman Farmasi Online kini berwajah baru , kunjungi sekarang dan dapatkan harga yang terbaik dari kami . Segalanya mudah...



    www.sentosa-online.com

    kindaichi_hajime
    Ahli Rajin
    Ahli Rajin

    Number of posts : 1012
    Age : 32
    Location : KL
    Job/hobbies : Tengok bintang2..
    Registration date : 25/04/2009

    Re: Penah kenekan kwn2 korang??

    Post by kindaichi_hajime on Sun May 10, 2009 1:56 am

    bgs la ko toyo..
    ko terpikir x dendam mangsa korang tu skang?
    agak2 kalo ko mntk maaf kt diorg,diorg terima x?
    huhu..

    mitutoyo
    Ahli Baharu
    Ahli Baharu

    Number of posts : 430
    Location : Bandaraya Anggerik
    Job/hobbies : MemBZ kn diri
    Registration date : 01/03/2009

    Re: Penah kenekan kwn2 korang??

    Post by mitutoyo on Sun May 10, 2009 9:29 am

    kindaichi_hajime wrote:bgs la ko toyo..
    ko terpikir x dendam mangsa korang tu skang?
    agak2 kalo ko mntk maaf kt diorg,diorg terima x?
    huhu..

    Lol,.pisang pun terpalit jg eh akan kenakalan aku dulu?

    Erm.,.,cm aku ckp la,ada yg terlupa apa yg dorg kena dulu.,.,hihihiih ( suka la xperlu penjelasan yg panjang )
    Yg len aku tatau la,kot2 depan aku ja ckp ok,dlm ati tarak guna punya org!!!

    ogGy
    Moderators
    Moderators

    Gender : Male Number of posts : 897
    Age : 29
    Location : mu di mana ?
    Job/hobbies : geletek ginjal korang
    Registration date : 15/02/2009

    Re: Penah kenekan kwn2 korang??

    Post by ogGy on Sun May 10, 2009 1:46 pm

    Gerau2 jelah mitutoya...hehe tapi cantik avatar ko tu Smile

    kalau aku la jadi mangsa ko tu,aku anggap sebagai gurauan jer...biasalah kecik2 masing2 nakal.


    --------------------------------------------
    Laman Farmasi Online kini berwajah baru , kunjungi sekarang dan dapatkan harga yang terbaik dari kami . Segalanya mudah...



    www.sentosa-online.com

    kindaichi_hajime
    Ahli Rajin
    Ahli Rajin

    Number of posts : 1012
    Age : 32
    Location : KL
    Job/hobbies : Tengok bintang2..
    Registration date : 25/04/2009

    Re: Penah kenekan kwn2 korang??

    Post by kindaichi_hajime on Sun May 10, 2009 10:06 pm

    best plak teringt knangn time skola lu...
    cm nk kembali ke zaman skola..
    padahal time skola dlu,xsaba2 nk jd dewasa...huuuhu

    ogGy
    Moderators
    Moderators

    Gender : Male Number of posts : 897
    Age : 29
    Location : mu di mana ?
    Job/hobbies : geletek ginjal korang
    Registration date : 15/02/2009

    Re: Penah kenekan kwn2 korang??

    Post by ogGy on Sun May 10, 2009 11:25 pm

    Time macam ni memang takkan terasa sangat tapi kalau dah tua nanti,bila bertemu semla memamng kita akan terkenang kisah kecik2 dlu.Kenangan lama akan kekal selama2nya.Ia takkan luput..


    --------------------------------------------
    Laman Farmasi Online kini berwajah baru , kunjungi sekarang dan dapatkan harga yang terbaik dari kami . Segalanya mudah...



    www.sentosa-online.com

    mitutoyo
    Ahli Baharu
    Ahli Baharu

    Number of posts : 430
    Location : Bandaraya Anggerik
    Job/hobbies : MemBZ kn diri
    Registration date : 01/03/2009

    Re: Penah kenekan kwn2 korang??

    Post by mitutoyo on Mon May 11, 2009 1:24 am

    Cmana pulak eh,penah dgr Alia?Profesor termuda di dunia?

    ogGy
    Moderators
    Moderators

    Gender : Male Number of posts : 897
    Age : 29
    Location : mu di mana ?
    Job/hobbies : geletek ginjal korang
    Registration date : 15/02/2009

    Re: Penah kenekan kwn2 korang??

    Post by ogGy on Mon May 11, 2009 1:37 am

    Tak pernah dengar,siapa dia tu cik mitutoya ? Question


    --------------------------------------------
    Laman Farmasi Online kini berwajah baru , kunjungi sekarang dan dapatkan harga yang terbaik dari kami . Segalanya mudah...



    www.sentosa-online.com

    fiza_cute
    Ahli
    Ahli

    Gender : Female Number of posts : 664
    Age : 31
    Location : Pagoh
    Job/hobbies : jobless
    Registration date : 21/03/2009

    Re: Penah kenekan kwn2 korang??

    Post by fiza_cute on Mon May 11, 2009 4:05 pm

    ape kene mengena prof alia tu ngn cite ni?

    mitutoyo
    Ahli Baharu
    Ahli Baharu

    Number of posts : 430
    Location : Bandaraya Anggerik
    Job/hobbies : MemBZ kn diri
    Registration date : 01/03/2009

    Re: Penah kenekan kwn2 korang??

    Post by mitutoyo on Mon May 11, 2009 6:48 pm

    aku saja nk kaitkan dengan pengalaman kita dulu,tgk macam2 ragam kn kita dh post dlm treat nh,bila kenang kembalik macam2 kita fikirkan,bila jumpa kawan lama kita akan nborak cmm2,itu ini berkaitan sjearah hudup & zaman kanak2.
    TP macam Alia tuh,dia dh masuk u umur berapa thn ja,so zaman kanak2 dia x ada kan.X lengkap jg ( pandangan aku la) mana tau kn dia dulu walau cerdik sempat jg men sorok2 & lontar lumpur kat kaawan

    afizsxp
    Ahli Baharu
    Ahli Baharu

    Gender : Male Number of posts : 104
    Age : 33
    Location : Bukit Tinggi,Klang
    Job/hobbies : Stc
    Registration date : 14/02/2009

    Re: Penah kenekan kwn2 korang??

    Post by afizsxp on Mon May 11, 2009 7:50 pm

    Salam..
    Aku ade seorang member yang suka sangat menyindir aku
    tapi aku buat bodoh je..pedulik hape aku,ade aku kisah..
    Menjelang malam persandingan dia tu cukup2 dia perli aku
    sebab dia kawin dulu..mentang2 aku tak semacho dia..huhuuu

    Ingatkan aku sorang je panas hati
    rupe2nye member2 aku yang lain pun tak puas hati ngan dia
    dipendekkan cerita aku plan dengan 5 orang kawan aku bagi dia hadiah 5biji
    jam..ingat aku nak bagi macam tu je..hahaa,aku set setiap jam tu pukul
    1.30am berselang 5 minit..jam tu plak pekak punye jam
    dan bila tepat 1.30am berselang-selang jam tu berdendang..puas hati aku
    hikkss...hikkss....
    lingkup malam pertama dia...hahahaa
    lpas tu langsung dia tak perli aku dah...tegur pon tak..hehee
    ade aku kisah..

    p/s hati2 dengan hadiah perkahwinan korang

    fiza_cute
    Ahli
    Ahli

    Gender : Female Number of posts : 664
    Age : 31
    Location : Pagoh
    Job/hobbies : jobless
    Registration date : 21/03/2009

    Re: Penah kenekan kwn2 korang??

    Post by fiza_cute on Mon May 11, 2009 9:31 pm

    hahahaha...klako klako..

    padan muke die..aku rase lagi parah klu die x bukak adiah lagik..

    jenuh nk matikan jam loceng ngn manyak2 adiah die tu..hahaha... lol!

    ogGy
    Moderators
    Moderators

    Gender : Male Number of posts : 897
    Age : 29
    Location : mu di mana ?
    Job/hobbies : geletek ginjal korang
    Registration date : 15/02/2009

    Re: Penah kenekan kwn2 korang??

    Post by ogGy on Mon May 11, 2009 9:56 pm

    Idea yang cukup popular nak kenekan kawan yang nak kawin,so lepas ni sape nak kawin...SILA jangan kabarkan kat sini haha,memang nahaslah MAJLIS anda malam tu hahaha... Laughing Orang pertama perlu dicari ialah afizsxp . Kihkihkihkih...


    --------------------------------------------
    Laman Farmasi Online kini berwajah baru , kunjungi sekarang dan dapatkan harga yang terbaik dari kami . Segalanya mudah...



    www.sentosa-online.com

    fiza_cute
    Ahli
    Ahli

    Gender : Female Number of posts : 664
    Age : 31
    Location : Pagoh
    Job/hobbies : jobless
    Registration date : 21/03/2009

    Re: Penah kenekan kwn2 korang??

    Post by fiza_cute on Mon May 11, 2009 9:58 pm

    pasni afizxp kawin..kite bg jam loceng ramai2..hahahha Twisted Evil

    54m4d
    Ahli Baharu
    Ahli Baharu

    Gender : Male Number of posts : 154
    Location : Tanah Melayu
    Registration date : 14/02/2009

    Re: Penah kenekan kwn2 korang??

    Post by 54m4d on Mon May 11, 2009 10:31 pm

    Pada satu malam aku dan 4 org kwn pusing2 naik kereta..

    Dlm 4 org ni ada sorg yg aku xbrapa nak suka perangainya..

    Bawak dia pun sbb kwn atas kwn..

    Dahlah xtau bersyukur,membebel ntah ape2..

    Komplen berbagai,itu x kena ini x kena habis mood enjoy kitaorg..

    Pendek cite mmg aku menyampah kt mamat ni..

    Hahaha...nk jadikan cite dia srh berhenti kt petrol pump sbb nk buang air..

    Korang nak tau ape aku buat..

    Sebaik dia kuar kereta dan masuk tandas aku pun start kereta blah tinggalkn dia..

    Puas ati aku..mmg kejam Very Happy

    fiza_cute
    Ahli
    Ahli

    Gender : Female Number of posts : 664
    Age : 31
    Location : Pagoh
    Job/hobbies : jobless
    Registration date : 21/03/2009

    Re: Penah kenekan kwn2 korang??

    Post by fiza_cute on Mon May 11, 2009 10:36 pm

    adeh!

    beh tu dak tu cane?

    korang bertegur x pastu?

    ogGy
    Moderators
    Moderators

    Gender : Male Number of posts : 897
    Age : 29
    Location : mu di mana ?
    Job/hobbies : geletek ginjal korang
    Registration date : 15/02/2009

    Re: Penah kenekan kwn2 korang??

    Post by ogGy on Mon May 11, 2009 10:57 pm

    itu namanya BUANG BAYI dewasa hahaha ...mesti kawan ko menyesal dan telefon banyak kali.So apa kata dia ? Basketball


    --------------------------------------------
    Laman Farmasi Online kini berwajah baru , kunjungi sekarang dan dapatkan harga yang terbaik dari kami . Segalanya mudah...



    www.sentosa-online.com

    54m4d
    Ahli Baharu
    Ahli Baharu

    Gender : Male Number of posts : 154
    Location : Tanah Melayu
    Registration date : 14/02/2009

    Re: Penah kenekan kwn2 korang??

    Post by 54m4d on Mon May 11, 2009 11:06 pm

    Dari apa yg aku dgr dia selamat sampai rumah dgn menaiki teksi..

    Agaknya dlm teksi dia senyap je kot,klu tidak mau drebar teksi tu suruh turun..

    Cite tu berlaku 5 thn sudah..

    Skrg aku dgn dia dh ok,dh bermaaf maafan,perangai pun dh berubah..

    Tapi bila dipikirkn balik mmg xpatut aku buat mcmtu..

    Bila dh marah emosi menguasai perasaan dan fikiran..

    afizsxp
    Ahli Baharu
    Ahli Baharu

    Gender : Male Number of posts : 104
    Age : 33
    Location : Bukit Tinggi,Klang
    Job/hobbies : Stc
    Registration date : 14/02/2009

    Re: Penah kenekan kwn2 korang??

    Post by afizsxp on Mon May 11, 2009 11:10 pm

    Sebenarnya member yang sorang tu dah hasut
    bukak hadiah esok pagi je..
    kalau korang nak tau malam tu mengelupur dia cari
    kat kotak hadiah mane ada jam tu....
    hahahaa...yang tak menahannya
    mentua diorang pun terbabit sama cari jam yang bunyik tu
    hahaha....
    malam pertama yang akan diorang kenang
    sampai bila2..hikss..hikss...

    ogGy
    Moderators
    Moderators

    Gender : Male Number of posts : 897
    Age : 29
    Location : mu di mana ?
    Job/hobbies : geletek ginjal korang
    Registration date : 15/02/2009

    Re: Penah kenekan kwn2 korang??

    Post by ogGy on Mon May 11, 2009 11:44 pm

    Dan ko ? apa ko buat kat rumah dia malam2 buta ? macam mana ko tahu dia bersama mentua dia cari jam tu ? haaa...ni mesti kes skodeng ni Twisted Evil


    --------------------------------------------
    Laman Farmasi Online kini berwajah baru , kunjungi sekarang dan dapatkan harga yang terbaik dari kami . Segalanya mudah...



    www.sentosa-online.com

    Sponsored content

    Re: Penah kenekan kwn2 korang??

    Post by Sponsored content Today at 7:37 pm


      Current date/time is Sat Dec 03, 2016 7:37 pm