Forum Sementara Putera.com

Bersama kita perkemaskan forum ini sementara forum asal dalam pemulihan.

Forum putera dah kembali. Masalah sudah berjaya diselesaikan. Sila lawati http://forum.putera.com/tanya


    Penah kenekan kwn2 korang??

    Share

    putrilinz
    Ahli Baharu
    Ahli Baharu

    Gender : Female Number of posts : 105
    Registration date : 17/02/2009

    Re: Penah kenekan kwn2 korang??

    Post by putrilinz on Sun May 03, 2009 6:40 pm

    main hantu2 utk takutkan musuh..then, die demam 3 hri..
    tp tkantoi dgn felo..pastu kene marah..kene warning lg..huhu...
    taubat dh..ni last sem punye cerite..hehe..

    ScivanShimitar
    Ahli Baharu
    Ahli Baharu

    Gender : Male Number of posts : 1
    Age : 28
    Location : Dibelakangmu menarik seluarmu
    Registration date : 04/05/2009

    Re: Penah kenekan kwn2 korang??

    Post by ScivanShimitar on Mon May 04, 2009 6:46 pm

    Ahahahha kelakar la korang...
    aku pon nak kongsi cita..

    Situasi 1
    Ade sorang kawan aku nie mintak no awek kat membe aku yg popular dgan pompuan nie...
    membe aku nie pon boleh tahan la dia punya hantu...
    dia suruh aku amik kad ah long yg dekat kedai2 tu,
    kitaorg pas la no ahlong tue kat dia,
    rajin plak dia miskol ah long tue siang malam selame 2 hari...
    last last ah long tue call cakap "apa miskol-miskol?mau pinjam duit ka?"
    terus dia xnak cakap dengan kami lebih kurang sebulan gak la....

    Situasi 2
    geng2 aku mmg suka lepak dekat luar umah kawan aku yg sorang nie,
    tengah2 boring tue kami cadang la nak kenakan tuan umah...
    jadi kawan aku yang sorang nie amik no telepon kedai aya mana tah dia talipon suruh hantar gas..
    bile aya tu datang kami diam je..
    membe aku nie tanye la mak dia ade order gas ke?
    mak dia ckap xde...
    susah payah dia terangkan kat aya tu dia xde order gas..
    tp aya tu xnak balik sebab dia kate dah call mesti beli,
    jadi kami ckap la kat tuan rumah yg kami telepon aya tu..
    punya la marah dia xbagi kami lepak umah dia dah,
    pastu kena bayar pulak gas tue kongsi ramai2..
    haizzzz lawak makan diri..

    mitutoyo
    Ahli Baharu
    Ahli Baharu

    Number of posts : 430
    Location : Bandaraya Anggerik
    Job/hobbies : MemBZ kn diri
    Registration date : 01/03/2009

    Re: Penah kenekan kwn2 korang??

    Post by mitutoyo on Tue May 05, 2009 12:41 am

    kes aku terbaru,jumaat punya story.
    Skrg aku nya budak2 kelas tgh mencari tempat praktikal,so skrg mmg la payah nk dpt tempat,Org skrg nk buang man power,bkn nk cari,..aku kenakn dia,borang jawapan penerimaan tempat praktikal tuh aku isi,then pos balik ke alamat dia,heheh.,.,dgn cop & sign( aku still simpan rubber stamp keja dulu) elaun aku letak rm 850,ada ot,keja syif + 5/7,uniform,klinikal kecuali rumah ja xdpt,gembira member aku nh,tp smpai skrg dia xtau aku buat.Tp dia blum g call PIC yang aku letak utk call & surat jawapan balas confirmation terima tawaran.,.,hikhik.,.,.,aku kesian gak,tp mmg dia pun kerek,patut la kejahatan dibalas dgn kejahatan Twisted Evil ( mybe dia tgh menunggu tawaran elaun yg lagi tinggi kot,dasar TAMAK!!!)

    fiza_cute
    Ahli
    Ahli

    Gender : Female Number of posts : 664
    Age : 31
    Location : Pagoh
    Job/hobbies : jobless
    Registration date : 21/03/2009

    Re: Penah kenekan kwn2 korang??

    Post by fiza_cute on Tue May 05, 2009 12:45 am

    ya allah..nnti sian die..

    klu die mengharap tmpt pektikal yg tu cmner?

    teri-chan
    Moderators
    Moderators

    Gender : Female Number of posts : 2223
    Location : sumwhere kat peta bumi mesia
    Registration date : 13/02/2009

    Re: Penah kenekan kwn2 korang??

    Post by teri-chan on Tue May 05, 2009 8:45 am

    mitutoyo wrote:kes aku terbaru,jumaat punya story.
    Skrg aku nya budak2 kelas tgh mencari tempat praktikal,so skrg mmg la payah nk dpt tempat,Org skrg nk buang man power,bkn nk cari,..aku kenakn dia,borang jawapan penerimaan tempat praktikal tuh aku isi,then pos balik ke alamat dia,heheh.,.,dgn cop & sign( aku still simpan rubber stamp keja dulu) elaun aku letak rm 850,ada ot,keja syif + 5/7,uniform,klinikal kecuali rumah ja xdpt,gembira member aku nh,tp smpai skrg dia xtau aku buat.Tp dia blum g call PIC yang aku letak utk call & surat jawapan balas confirmation terima tawaran.,.,hikhik.,.,.,aku kesian gak,tp mmg dia pun kerek,patut la kejahatan dibalas dgn kejahatan Twisted Evil ( mybe dia tgh menunggu tawaran elaun yg lagi tinggi kot,dasar TAMAK!!!)

    fuh kejam tul... betul kata fiza... stau aku praktikal ni melibatkan kredit hours kan? kalu die tngu smpai last minit sbb die ingtkan dh dpt tempat pastu bile dh due date br die realize yg tu cume prank mesti die dh jd org teraniaya.. huu doa termakbul tu...


    --------------------------------------------


    teri-chan is back

    fiza_cute
    Ahli
    Ahli

    Gender : Female Number of posts : 664
    Age : 31
    Location : Pagoh
    Job/hobbies : jobless
    Registration date : 21/03/2009

    Re: Penah kenekan kwn2 korang??

    Post by fiza_cute on Tue May 05, 2009 10:50 am

    a ah..tau xpe..kang die tau ko yg kenekan die...kot die doa..

    makbul plak tu..isk isk isk..

    baik ko bitau die..ni bukan takat kenekan org..

    ni namenye menghancurkan mase depan org...pektikal tu penting tuuu...jgnla wei...

    putrilinz
    Ahli Baharu
    Ahli Baharu

    Gender : Female Number of posts : 105
    Registration date : 17/02/2009

    Re: Penah kenekan kwn2 korang??

    Post by putrilinz on Tue May 05, 2009 4:17 pm

    giler kejam...
    hmm..ape la die dh wt kat ko toyo smpai ko wat kt member ko mcm tu...
    tu melibatkan mase dpn..agak2 la nk kenekan member..huhu..

    Hiruka
    Ahli
    Ahli

    Gender : Male Number of posts : 887
    Age : 31
    Location : X: 9956 Y: 6544
    Job/hobbies : PC Maniac
    Registration date : 02/03/2009

    Re: Penah kenekan kwn2 korang??

    Post by Hiruka on Tue May 05, 2009 5:28 pm

    Tu ar..nak jadi prankster pon biarla berbaloi-baloi bak kate amy search..haha Laughing
    Satu hal lak nnti ko nk xplain kat die..Mau gado besar klu mmber beriya tggu tapi kena prank rupenye..
    nk xnk ko gak kena carikan tmpat tuk die skali klu rase bersalah..huhu

    Tak kirala org tuh pembunuh kejam ker, sape ke..klu teraniaya doanya diangkat tuhan dlu..huhu bahyer beb Razz

    loy_azloy
    Moderators
    Moderators

    Gender : Male Number of posts : 1513
    Age : 35
    Location : Muo/Putrajaya
    Job/hobbies : DOF/bela kelisa
    Registration date : 23/02/2009

    Re: Penah kenekan kwn2 korang??

    Post by loy_azloy on Wed May 06, 2009 5:18 pm

    aku pernah kenakan kawan aku,member aku minat kat sorang minah ni,tp segan,dipendekkan citer aku cakap kat budak pompuan tu member aku nak jumpa kat library waktu lunch,pastu aku pg kat membar aku yg budak pompuan tu nak jumpa dia kat library,hehehe keputusannya kedua2nya bersimpul2 malu kucing konon hahaha...pastu aku kena bambu dgn budak dua ekor tu,sempatlah juga diaorg couple kejap,tgk baik kan aku nih?hehehe

    mitutoyo
    Ahli Baharu
    Ahli Baharu

    Number of posts : 430
    Location : Bandaraya Anggerik
    Job/hobbies : MemBZ kn diri
    Registration date : 01/03/2009

    Re: Penah kenekan kwn2 korang??

    Post by mitutoyo on Wed May 06, 2009 6:19 pm

    KEJAM eh aku?mybe la,patut ja dibalas org mcmtuh,dia main kotor dgn aku,tp mmg aku bersalah,biarkan,aku dh balas apa yg dia buat,cuma terlebih sikit ja,huhuh.,.,thanks kawan2. Evil or Very Mad
    Kalo dia x cuai mesti dia akn call numb tuh,dan nombornya pun salah aku letak,nama org pun palsu,nama syarikat tu aku ada ubah skit,kalo dia x cuai dia akan perasan.huhuhu..

    putrilinz
    Ahli Baharu
    Ahli Baharu

    Gender : Female Number of posts : 105
    Registration date : 17/02/2009

    Re: Penah kenekan kwn2 korang??

    Post by putrilinz on Wed May 06, 2009 6:29 pm

    hr ni kitaorg last paper final exam..
    hopefully xkantoi la..then kitaorg de perancangan b4 kene join program mggu dpn..this weekend ngat nk p jln2..so ade la sorg gurl yg gedik + kerek yg nak join kitaorg..die ckp ape plan..so lin ckp la plan nk mkn2 g main bowling, pastu racing + clubbing...die pn xjd nk ikut..padahal xde pn nk g racing + clubbing tu..just nk pusing2 bndar..p bbq kt pantai je..huhu..

    mitutoyo
    Ahli Baharu
    Ahli Baharu

    Number of posts : 430
    Location : Bandaraya Anggerik
    Job/hobbies : MemBZ kn diri
    Registration date : 01/03/2009

    Re: Penah kenekan kwn2 korang??

    Post by mitutoyo on Wed May 06, 2009 6:38 pm

    getek + kerek,hhee mybe dia xberminat kot sosial,cuma dia ja cm ego kot

    fiza_cute
    Ahli
    Ahli

    Gender : Female Number of posts : 664
    Age : 31
    Location : Pagoh
    Job/hobbies : jobless
    Registration date : 21/03/2009

    Re: Penah kenekan kwn2 korang??

    Post by fiza_cute on Wed May 06, 2009 7:00 pm

    mitutoyo wrote:KEJAM eh aku?mybe la,patut ja dibalas org mcmtuh,dia main kotor dgn aku,tp mmg aku bersalah,biarkan,aku dh balas apa yg dia buat,cuma terlebih sikit ja,huhuh.,.,thanks kawan2. Evil or Very Mad
    Kalo dia x cuai mesti dia akn call numb tuh,dan nombornya pun salah aku letak,nama org pun palsu,nama syarikat tu aku ada ubah skit,kalo dia x cuai dia akan perasan.huhuhu..

    klu die jenis yg cuai cane?

    mitutoyo
    Ahli Baharu
    Ahli Baharu

    Number of posts : 430
    Location : Bandaraya Anggerik
    Job/hobbies : MemBZ kn diri
    Registration date : 01/03/2009

    Re: Penah kenekan kwn2 korang??

    Post by mitutoyo on Wed May 06, 2009 7:31 pm

    uii.,.,.,takan le dia xtpon dlu company yg nk pg tuh.,.,kalo xtpon dan terus pg lapor diri mmg tersgt cuai lah beliau dalam kehidupan nh,nak ckp xcerdik blajar IPT kn,xcerdik plak knp layak masuk IPT

    ogGy
    Moderators
    Moderators

    Gender : Male Number of posts : 897
    Age : 29
    Location : mu di mana ?
    Job/hobbies : geletek ginjal korang
    Registration date : 15/02/2009

    Re: Penah kenekan kwn2 korang??

    Post by ogGy on Wed May 06, 2009 10:40 pm

    Kisahnya siang tadi,aku bukan kenekan kawan aku tapi pak cik yang bese beli ubat kat farmasi aku.

    Kisahnya dia kenekan aku dengan cerita lawak dia...ceh pasal kereta langgar sampai bersepai,apa dia brsepai tu ? taik lembu...hampes pak cik tu.

    Aku tak puas hati nak balas balik,so dia keluar dan naik motor..Masa nak jalan tu aku jerit

    " pak cik !! tayar motor pak cik terkeluar !!! " Haha dengan muka gelabah dia,brek dan turun tgk...aku dengan kawan aku gelak giler khinzir kat celah pintu.

    " Lahanat punya budak,ko kenekan aku balik ek.. " bengang dia...tp naik motor gelak2.


    --------------------------------------------
    Laman Farmasi Online kini berwajah baru , kunjungi sekarang dan dapatkan harga yang terbaik dari kami . Segalanya mudah...



    www.sentosa-online.com

    kindaichi_hajime
    Ahli Rajin
    Ahli Rajin

    Number of posts : 1012
    Age : 32
    Location : KL
    Job/hobbies : Tengok bintang2..
    Registration date : 25/04/2009

    Re: Penah kenekan kwn2 korang??

    Post by kindaichi_hajime on Thu May 07, 2009 12:31 am

    penah...masa form 5 dlu...

    alkisahnyer..ader sorang mmber kelas aku ni nama YAZID.dia ni kalo bab2 bday prank,mmg dier la no.1 knekan org..kalo ikut budaya kelas kitorang ni,sape2 yg harijadinye jatuh pd hari tersebut WAJIB dibaling dengan tepung ataupn telur.si YAZID ni la slalunye membekalkan tepung or telur.smpai sangup mencuri tepung kt kedai runcit berdekatan oo...kejam gler..huhu..

    satu ari ni,tiba la arijadi dia..pucat lesi muka dia..haha (1st time aku tgk bday boy muka pucat lesi..)n satu kebetulan kot,ader dua bdk bwk telur n tepung skali.so dipendekkan citer..lps jer blk skola...di depan pintu pagar,kitorang baling la telur...tp telur BUSUK!!...huhu...pastu dibaling plak tepung sorang2...adehh..busuknyer smpai 1km kot...serius btul busuknyer..
    korang bygkan la mcm mana dier blk umah dgn keadaan cmtu...huhu..

    ogGy
    Moderators
    Moderators

    Gender : Male Number of posts : 897
    Age : 29
    Location : mu di mana ?
    Job/hobbies : geletek ginjal korang
    Registration date : 15/02/2009

    Re: Penah kenekan kwn2 korang??

    Post by ogGy on Thu May 07, 2009 12:57 am

    Telur busuk tu telur tembelang ker? Laughing


    --------------------------------------------
    Laman Farmasi Online kini berwajah baru , kunjungi sekarang dan dapatkan harga yang terbaik dari kami . Segalanya mudah...



    www.sentosa-online.com

    kindaichi_hajime
    Ahli Rajin
    Ahli Rajin

    Number of posts : 1012
    Age : 32
    Location : KL
    Job/hobbies : Tengok bintang2..
    Registration date : 25/04/2009

    Re: Penah kenekan kwn2 korang??

    Post by kindaichi_hajime on Thu May 07, 2009 1:34 am

    dlm satu papan tlur tu...ader 3-4 telur busuk..
    pas paling bru pasan..huhu

    teri-chan
    Moderators
    Moderators

    Gender : Female Number of posts : 2223
    Location : sumwhere kat peta bumi mesia
    Registration date : 13/02/2009

    Re: Penah kenekan kwn2 korang??

    Post by teri-chan on Thu May 07, 2009 7:44 am

    hahaha ptt la hahaha... perit wooo bau die...


    --------------------------------------------


    teri-chan is back

    fiza_cute
    Ahli
    Ahli

    Gender : Female Number of posts : 664
    Age : 31
    Location : Pagoh
    Job/hobbies : jobless
    Registration date : 21/03/2009

    Re: Penah kenekan kwn2 korang??

    Post by fiza_cute on Thu May 07, 2009 10:17 am

    oggy: cian pakcik tu..hahahaha...

    kindaichi: xdpt dibygkan cane die leh balik 1km ngn cmtu...sadis woooo!
    hahaha...mcm2 la korang ni...

    Hiruka
    Ahli
    Ahli

    Gender : Male Number of posts : 887
    Age : 31
    Location : X: 9956 Y: 6544
    Job/hobbies : PC Maniac
    Registration date : 02/03/2009

    Re: Penah kenekan kwn2 korang??

    Post by Hiruka on Thu May 07, 2009 2:38 pm

    Klu kat kampung aku lu..tak men telur ayam..x grand bak kate aku ngan member aku. Kitorang ske carik telo tembelang angsa. wahahaha miahahaha..Punyerla baik pi kat rmah org kampung yg ade angsa minta tlg klu ade telor yg x jadi. Tapi biase kitorang buat waktu akhir tahun la..gile worr klu wat waktu besday, esok nk pi skolah baju mmg takleh pkai daa klu kena telor busuk tu.. Laughing

    Klu besday biase kitorang pakat bawak kacang ijau ngan straw sorang satu set. Wajib!! ku tak dikira satu geng ngan besday boy..
    ataupon idea kotor aku lg satu, bubuh gam kat kusi tulis "i Love My Burthday". Siap letak Gold Dust untuk lbih clear paparannye.. Laughing

    kindaichi_hajime
    Ahli Rajin
    Ahli Rajin

    Number of posts : 1012
    Age : 32
    Location : KL
    Job/hobbies : Tengok bintang2..
    Registration date : 25/04/2009

    Re: Penah kenekan kwn2 korang??

    Post by kindaichi_hajime on Fri May 08, 2009 2:46 am

    hiruka..
    tu btul2 kejam tu smpai letak gam n tulis cmtu..
    agak2 ape la perasaan dier kn...
    msti xsng duduk spnjang ari kt kelas..
    huhu

    mitutoyo
    Ahli Baharu
    Ahli Baharu

    Number of posts : 430
    Location : Bandaraya Anggerik
    Job/hobbies : MemBZ kn diri
    Registration date : 01/03/2009

    Re: Penah kenekan kwn2 korang??

    Post by mitutoyo on Fri May 08, 2009 11:29 pm

    Macam2 kn kenakalan kita,ada xsmpai gadoh?aku dulu gengster kg,,.hhuhu.,sebut ja aku nh,huh,mesti xdak keja len,gadoh,kes men guli,gasing,lastik belacak,laga ikan,laga aym,aku ja semua kepalanya.Agata xmo dah,dosa smua tuh,bejudi.Silap skit gadoh,port paling best gadoh dalam surau(tp bukan ruang smbhyang,tp kat bwh).

    Aku kat hostel dlu pun pnah ranjau budak jg,tp sesetif skit tajuk nh.,.,huhhu,bygkn dia tgh tido aku nk group aku kaco dia tdo,mcm2 aku n group 9( gelaran kat sekolah ) aku nh buat,ubah tangga katil double decker,bangun pg ja letak kaki tangga xda,hihi,kedebuk.,cm nangka putus tangkai,men anu & balut dgn gelang getah,skodeng amoi kat sekolah ( toilet) hihihhihi,..tp aku dh berubah dh la nh

    teri-chan
    Moderators
    Moderators

    Gender : Female Number of posts : 2223
    Location : sumwhere kat peta bumi mesia
    Registration date : 13/02/2009

    Re: Penah kenekan kwn2 korang??

    Post by teri-chan on Fri May 08, 2009 11:33 pm

    huuu.. ini mcm mahu bermalam di rumah aku? hahah tak mahu aku wakakaka... nnt ko skodeng adik aku hahah!!


    --------------------------------------------


    teri-chan is back

    mitutoyo
    Ahli Baharu
    Ahli Baharu

    Number of posts : 430
    Location : Bandaraya Anggerik
    Job/hobbies : MemBZ kn diri
    Registration date : 01/03/2009

    Re: Penah kenekan kwn2 korang??

    Post by mitutoyo on Fri May 08, 2009 11:41 pm

    aku gurau la teri,.,.,.,hihiih,tu zaman kegelapan,skrg dh ada tranformasi.

    Sponsored content

    Re: Penah kenekan kwn2 korang??

    Post by Sponsored content Today at 9:04 am


      Current date/time is Sat Dec 10, 2016 9:04 am