Forum Sementara Putera.com

Bersama kita perkemaskan forum ini sementara forum asal dalam pemulihan.

Forum putera dah kembali. Masalah sudah berjaya diselesaikan. Sila lawati http://forum.putera.com/tanya

    UPAX u.o.x University of X

    Share

    gameFaQs
    Ahli Baharu
    Ahli Baharu

    Number of posts: 2
    Registration date: 19/02/2009

    UPAX u.o.x University of X

    Post by gameFaQs on Mon Mar 30, 2009 5:55 pm

    mari2 dptkn no upax anda disini secara percuma sahaja..
    cepat2..sape cepat dpt


    ramai yang nk no upax?
    Dptkn dngn saya..percuma jek
    tp kne beli topup rm10 (bergantung pada nombor)
    menarik bkn??
    Sim free jek..memang x bleh jual.
    no bleh pilih..klu no x lawa, just topup rm10 jek
    tp kalau lawa, up ckt topup 2.
    Yang penting, rate die mmg berbaloi

    untuk pos, tambah rm4 jek k

    sapa yang layak guna?


    1. Mereka yang umur 13-25 thn x kre warganegara or bkn
    2. Klu dh lbh umur, gna ic adk2 ye
    3. 1 ic bleh register 1 nombor shaja (yang dah pernah amik, x bleh amik lagi k)-


    kelebihan celcom upax

    1.sms ke celcom 1 sen, ke telco lain 6 sen
    2.call ke semua telco 15 sen seminit, janji dalam malaysia
    3.untk 8pax(no u pax jek bleh senaraikan dlm 8pax,)2msg 1sen, call seminit 10sen
    4. X de expired kredit sampai hari jadi anda yang ke 26 thn


    memang penjimatan yang hebat!!!!!!!!!!!!

    SENARAI NOMBOR TOPUP RM 10


    1. 013-6420956 (SOLD)

    2. 013-6420957

    3. 013-6420958

    4. 013-6420959

    5. 013-6420960

    6. 013-6420961

    7. 013-6240962

    8. 013-6240963

    9. 013-6240964

    10. 013-6240965

    11. 013-6420966 (SOLD)

    12. 013-6420967

    13. 013-6420968

    14. 013-6420969 (SOLD)

    15. 013-6420955 (SOLD)

    16. 013-6712185

    17. 013-6716948

    18. 013-6716982

    19. 013-6729564 (SOLD)

    20. 013-6729572

    21. 013-6729587

    22. 013-6734038

    23. 013-6734096

    24. 013-2746713

    25. 013-2738254 (SOLD)



    p/s= setiap nilai topup yang anda bayar, anda akan mendapat rm10 lagi secara percuma dari celcom

    bagaimana hendak dapatkannya??

    1. Plh no kat ats nie n send kan no 2 ke 013-4345322 [/SIZE][/color]:)cgrock Smile

    email kan ic scan ke

    klon_skema8504@hotmail.com
    dan sms ke 013-4345322

    CAJ PENGHANTARAN RM4 SAHAJA (pos ekspress)

    PEMBAYARAN MELALUI :

    151137836556
    MOHD NAZMI B. M.JALIANI
    MAYBANK.

    P/S : SAPE YNG BYR N EMEL IC SBLM HRI RABU, PACK AKN DIPOS PD HRI RABU..
    SAPE YNG BYR N EMEL IC SLPS HRI RABU, PACK AKN DIPOS PD HRI RABU BERIKUTNYA

    rusdi
    Ahli Baharu
    Ahli Baharu

    Number of posts: 15
    Registration date: 25/03/2009

    Re: UPAX u.o.x University of X

    Post by rusdi on Wed Apr 01, 2009 1:51 pm

    erm.. macam mana nie? kalo beli COD tak bleh ke??

    200
    Ahli Baharu
    Ahli Baharu

    Number of posts: 45
    Registration date: 18/04/2009

    Re: UPAX u.o.x University of X

    Post by 200 on Tue Apr 21, 2009 6:17 pm

    sekarang umur saya 23..bile umur 25 nnt jadi ape??

    zirbad
    Ahli Baharu
    Ahli Baharu

    Number of posts: 124
    Location: Shah Alam
    Registration date: 26/02/2009

    Re: UPAX u.o.x University of X

    Post by zirbad on Wed Apr 22, 2009 12:35 pm

    bila umur dah cukup 25 tahun.no uox otomatik akan jadi plan biasa.aku dah lupa plan apa dah.mungkin celcom blue atau pun celcom mid plan.

    Mr TR
    Ahli Baharu
    Ahli Baharu

    Gender: Male Number of posts: 162
    Location: from ipoh to kl
    Job/hobbies: freelance streamyx agent
    Registration date: 05/03/2009

    Re: UPAX u.o.x University of X

    Post by Mr TR on Thu Apr 30, 2009 1:05 am

    zirbad wrote:bila umur dah cukup 25 tahun.no uox otomatik akan jadi plan biasa.aku dah lupa plan apa dah.mungkin celcom blue atau pun celcom mid plan.
    yup btol 2...
    bila umo dh cukup 25,automatik akn tukar jd plan biasa iaitu plan semasa pd masa umo anda 25 thn...

      Current date/time is Sun Dec 21, 2014 10:33 am