Forum Sementara Putera.com

Bersama kita perkemaskan forum ini sementara forum asal dalam pemulihan.

Forum putera dah kembali. Masalah sudah berjaya diselesaikan. Sila lawati http://forum.putera.com/tanya


    SPY PEN 4GB - RECORDING VIDEO AND VOICE- (18 SX item..Untuk merakam pelbagai aksi secara spontan!!..hehehe)

    Share

    rajadiamond
    Ahli Baharu
    Ahli Baharu

    Number of posts : 17
    Registration date : 25/03/2009

    SPY PEN 4GB - RECORDING VIDEO AND VOICE- (18 SX item..Untuk merakam pelbagai aksi secara spontan!!..hehehe)

    Post by rajadiamond on Sun Mar 29, 2009 10:07 pm

    TENGOK VIDEO DI SINI:-

    http://www.youtube.com/watch?v=z6qT0eeZb3Q

    KEGUNAAN :-
    1)Record voice dan video masa korang meeting..taklimat biz..kelas, kuliah.. x pyh tulis2 atau amik note.
    2)Ambil video2 secara spontan sbb pen ni kecik korang leh bawa ke mana2..Boleh rakam mcm2 aksi spontan tuu!!
    3)Boleh dijadikan PENDRIVE, boleh simpan data sebesar 4GB
    4)Data boleh ditransfer dari PC viseversa, pastu boleh tengok video yg anda rakam kat PC/LAPTOP...

    CIRI-CIRI:-
    1)Kecik dan mudah dibawa
    2)Rakaman Video dengan gambar
    [center]3)Bercolour dlm bentuk AVI
    4)Built in lithium battery
    5)Internal Memori 4gb

    KAMERA:-
    1)Format video AVI 352x288
    2)Boleh rekod suara
    3)Saiz video +-500KB seminit
    4)Merekod sampai memori penuh selagi x OFF
    5)Lithium Battery
    6)Battery +-2jam

    KANDUNGAN PAKEJ:-
    1)4GB USB + Recording Pen (Voice & Video)
    2)Travel Wall Charger
    3)USB Cable
    4)Case
    5)Warranty 1 month.



    TAWARAN ISTIMEWA!
    PALING MURAH DALAM PASARAN!!

    HARGA RM160 SHJ

    (TERMASUK KOS POS SELURUH MALAYSIA!!!)

    UNTUK TEMPAHAN DAN PEMBELIAN

    CALL/SMS

    SHAH 0179069727

    ----TERIMA KASIH----













    Last edited by rajadiamond on Fri May 08, 2009 5:13 am; edited 3 times in total

    streamyx
    Ahli Baharu
    Ahli Baharu

    Number of posts : 82
    Location : Federal Territory of Kuala Lumpur
    Registration date : 05/03/2009

    Re: SPY PEN 4GB - RECORDING VIDEO AND VOICE- (18 SX item..Untuk merakam pelbagai aksi secara spontan!!..hehehe)

    Post by streamyx on Sat Apr 18, 2009 2:07 am

    bro..
    turun lg harga
    pc fair rm99 je

    rajadiamond
    Ahli Baharu
    Ahli Baharu

    Number of posts : 17
    Registration date : 25/03/2009

    ofer!!!

    Post by rajadiamond on Sat Apr 18, 2009 2:19 am

    spy pen 4gb now only rm160 pcs..

    grab it now!!!

    rajadiamond
    Ahli Baharu
    Ahli Baharu

    Number of posts : 17
    Registration date : 25/03/2009

    Re: SPY PEN 4GB - RECORDING VIDEO AND VOICE- (18 SX item..Untuk merakam pelbagai aksi secara spontan!!..hehehe)

    Post by rajadiamond on Tue May 05, 2009 7:00 pm

    TAWARAN ISTIMEWA!

    SPY PEN 4GB = RM160 SHJ

    SPY PEN 8GB = RM260 SHJ

    (TERMASUK KOS POS SELURUH MALAYSIA!!!)

    UNTUK TEMPAHAN DAN PEMBELIAN

    JANGAN MALU..JANGAN SEGAN!!!

    CALL/SMS

    SHAH 0179069727

    rajadiamond
    Ahli Baharu
    Ahli Baharu

    Number of posts : 17
    Registration date : 25/03/2009

    Re: SPY PEN 4GB - RECORDING VIDEO AND VOICE- (18 SX item..Untuk merakam pelbagai aksi secara spontan!!..hehehe)

    Post by rajadiamond on Tue May 05, 2009 7:01 pm

    streamyx wrote:bro..
    turun lg harga
    pc fair rm99 je

    maybe ni yg 2gb bro...
    aku jual yg 4gb and 8gb jer..

    Jedi
    Ahli
    Ahli

    Gender : Male Number of posts : 925
    Registration date : 13/02/2009

    Re: SPY PEN 4GB - RECORDING VIDEO AND VOICE- (18 SX item..Untuk merakam pelbagai aksi secara spontan!!..hehehe)

    Post by Jedi on Wed May 06, 2009 12:15 am

    Ganaz nie.
    Cam James Bond lak Laughing

    rajadiamond
    Ahli Baharu
    Ahli Baharu

    Number of posts : 17
    Registration date : 25/03/2009

    Re: SPY PEN 4GB - RECORDING VIDEO AND VOICE- (18 SX item..Untuk merakam pelbagai aksi secara spontan!!..hehehe)

    Post by rajadiamond on Wed May 06, 2009 3:16 am

    Jedi wrote:Ganaz nie.
    Cam James Bond lak Laughing

    lebih ganaz if ambk satu..hehee

    Gunso
    Ahli Baharu
    Ahli Baharu

    Gender : Male Number of posts : 137
    Location : Dalam kokpit zaku...
    Job/hobbies : Smuggling & Trafficking Sayur Sawi
    Registration date : 07/05/2009

    Re: SPY PEN 4GB - RECORDING VIDEO AND VOICE- (18 SX item..Untuk merakam pelbagai aksi secara spontan!!..hehehe)

    Post by Gunso on Fri May 08, 2009 2:44 am

    lagi cool kalau hang leh turun rege lagi...

    setakat nih aku dah beli 6 set dari apek kat LYN tuh utk member dgn rege yg lagi lebih murah...

    kalau hang leh turun rege mkn akan dtg aku beli ngan hang lak kalau ada member lagi yg minat...

    rajadiamond
    Ahli Baharu
    Ahli Baharu

    Number of posts : 17
    Registration date : 25/03/2009

    Re: SPY PEN 4GB - RECORDING VIDEO AND VOICE- (18 SX item..Untuk merakam pelbagai aksi secara spontan!!..hehehe)

    Post by rajadiamond on Fri May 08, 2009 3:50 am

    Gunso wrote:lagi cool kalau hang leh turun rege lagi...

    setakat nih aku dah beli 6 set dari apek kat LYN tuh utk member dgn rege yg lagi lebih murah...

    kalau hang leh turun rege mkn akan dtg aku beli ngan hang lak kalau ada member lagi yg minat...


    bro,, aku ada special price..

    meh sms aku..

    shah 0179069727

    BuMiPuTeRa
    Ahli Baharu
    Ahli Baharu

    Gender : Male Number of posts : 22
    Location : Mon't Kiara
    Job/hobbies : Mencari sesuatu yang baik...
    Registration date : 19/03/2009

    Re: SPY PEN 4GB - RECORDING VIDEO AND VOICE- (18 SX item..Untuk merakam pelbagai aksi secara spontan!!..hehehe)

    Post by BuMiPuTeRa on Tue May 12, 2009 12:30 pm

    rajadiamond wrote:
    Gunso wrote:lagi cool kalau hang leh turun rege lagi...

    setakat nih aku dah beli 6 set dari apek kat LYN tuh utk member dgn rege yg lagi lebih murah...

    kalau hang leh turun rege mkn akan dtg aku beli ngan hang lak kalau ada member lagi yg minat...


    bro,, aku ada special price..

    meh sms aku..

    shah 0179069727

    Offer la skali kat member lain... saya pun minat nak beli...
    PM saya harga 4gb baiikk punyaa... Smile

    COD boleh?

    rajadiamond
    Ahli Baharu
    Ahli Baharu

    Number of posts : 17
    Registration date : 25/03/2009

    Re: SPY PEN 4GB - RECORDING VIDEO AND VOICE- (18 SX item..Untuk merakam pelbagai aksi secara spontan!!..hehehe)

    Post by rajadiamond on Sat May 16, 2009 4:33 pm

    BuMiPuTeRa wrote:
    rajadiamond wrote:
    Gunso wrote:lagi cool kalau hang leh turun rege lagi...

    setakat nih aku dah beli 6 set dari apek kat LYN tuh utk member dgn rege yg lagi lebih murah...

    kalau hang leh turun rege mkn akan dtg aku beli ngan hang lak kalau ada member lagi yg minat...


    bro,, aku ada special price..

    meh sms aku..

    shah 0179069727

    Offer la skali kat member lain... saya pun minat nak beli...
    PM saya harga 4gb baiikk punyaa... Smile


    COD boleh?







    sms aku bro.. shah 0179069727

    rajadiamond
    Ahli Baharu
    Ahli Baharu

    Number of posts : 17
    Registration date : 25/03/2009

    Re: SPY PEN 4GB - RECORDING VIDEO AND VOICE- (18 SX item..Untuk merakam pelbagai aksi secara spontan!!..hehehe)

    Post by rajadiamond on Tue May 19, 2009 3:04 am

    BUMP!!!!

    Rayquaza
    Ahli Baharu
    Ahli Baharu

    Gender : Male Number of posts : 113
    Location : Kuala Terengganu
    Job/hobbies : Surfing Internet
    Registration date : 13/02/2009

    Re: SPY PEN 4GB - RECORDING VIDEO AND VOICE- (18 SX item..Untuk merakam pelbagai aksi secara spontan!!..hehehe)

    Post by Rayquaza on Fri May 22, 2009 7:00 pm

    bro, aku ni seorang pelajar. leh turun harga sket tak? pasal aku nak kebas video dalam muzium diorang tak kasi bawak sebarang kamera video huhu... Laughing

    rajadiamond
    Ahli Baharu
    Ahli Baharu

    Number of posts : 17
    Registration date : 25/03/2009

    Re: SPY PEN 4GB - RECORDING VIDEO AND VOICE- (18 SX item..Untuk merakam pelbagai aksi secara spontan!!..hehehe)

    Post by rajadiamond on Wed Jun 03, 2009 2:36 pm

    Rayquaza wrote:bro, aku ni seorang pelajar. leh turun harga sket tak? pasal aku nak kebas video dalam muzium diorang tak kasi bawak sebarang kamera video huhu... Laughing

    sory lmbt reply..aku balik kg 1 week..
    bro, meh sms aku..
    aku bg diskaun sikit k..

    sms shah 0179069727

    Sponsored content

    Re: SPY PEN 4GB - RECORDING VIDEO AND VOICE- (18 SX item..Untuk merakam pelbagai aksi secara spontan!!..hehehe)

    Post by Sponsored content Today at 9:55 am


      Current date/time is Fri Dec 09, 2016 9:55 am