Forum Sementara Putera.com

Bersama kita perkemaskan forum ini sementara forum asal dalam pemulihan.

Forum putera dah kembali. Masalah sudah berjaya diselesaikan. Sila lawati http://forum.putera.com/tanya


    video license ver 3.412

    Share

    neutron
    Ahli Baharu
    Ahli Baharu

    Gender : Male Number of posts : 461
    Registration date : 08/03/2009

    video license ver 3.412

    Post by neutron on Thu Mar 19, 2009 8:08 pm

    salam.. aku nak tny pasal software video license ver 3.412, sape penah dgr? baru baru je t0rrent satu video tp x blh nak play.. bila play dgn real player dia kuar benda ni. mcm video tu di lock..mcm mane nak buat?


    [img][/img]

    sape ada penah kene mcm ni? tlg aku.. aku nak sgt tgk cite ni..

    game4life
    Ahli Baharu
    Ahli Baharu

    Gender : Female Number of posts : 72
    Registration date : 13/02/2009

    Re: video license ver 3.412

    Post by game4life on Thu Mar 19, 2009 9:09 pm

    file yg ko download tu fake

    e_sentinel
    Ahli Baharu
    Ahli Baharu

    Number of posts : 479
    Registration date : 02/03/2009

    Re: video license ver 3.412

    Post by e_sentinel on Thu Mar 19, 2009 10:50 pm

    The "install codec or get license to unlock video" is a scam.
    The files who ask for that are fake and you should delete them

    Sponsored content

    Re: video license ver 3.412

    Post by Sponsored content Today at 4:12 pm


      Current date/time is Tue Dec 06, 2016 4:12 pm