Forum Sementara Putera.com

Bersama kita perkemaskan forum ini sementara forum asal dalam pemulihan.

Forum putera dah kembali. Masalah sudah berjaya diselesaikan. Sila lawati http://forum.putera.com/tanya


    driver laptop compaq presario b1200 for win xp..????

    Share

    emotion
    Ahli Baharu
    Ahli Baharu

    Number of posts : 3
    Registration date : 11/03/2009

    driver laptop compaq presario b1200 for win xp..????

    Post by emotion on Wed Mar 18, 2009 3:06 am

    tolong...
    mne nk cari driver laptop compaq presario b1200 for win xp..????

    wanjihan
    Ahli Rajin
    Ahli Rajin

    Gender : Male Number of posts : 1106
    Age : 36
    Location : Kaybee, Kelate
    Job/hobbies : Tenet jer....
    Registration date : 21/02/2009

    Re: driver laptop compaq presario b1200 for win xp..????

    Post by wanjihan on Thu Mar 19, 2009 1:21 pm

    cuba ko pakai software driver max... nt dia akan auto find driver2 yg tak masuk.

    e_sentinel
    Ahli Baharu
    Ahli Baharu

    Number of posts : 479
    Registration date : 02/03/2009

    Re: driver laptop compaq presario b1200 for win xp..????

    Post by e_sentinel on Thu Mar 19, 2009 11:40 pm

    Nak tolong pun susah sebab awak cuma beri series dia jer, modelnya aper?
    Contoh model : B1231TU

    kalau B1231TU, try sini : http://forums11.itrc.hp.com/service/forums/bizsupport/questionanswer.do?admit=109447626+1237476719610+28353475&threadId=1192872

    Mungkin tak berapa lengkap tapi major drivers ader kat situ.
    Tapi perlu ingat, install dahulu MUAA sebelum install Audio dan Modem Driver secara manual.

    Sponsored content

    Re: driver laptop compaq presario b1200 for win xp..????

    Post by Sponsored content Today at 5:52 am


      Current date/time is Wed Dec 07, 2016 5:52 am